Cum îți așterni, așa dormi. Ca într-un vis…

Ilda, Andreea și Ana nu mă cunosc dar au știut ce-mi place, s-au gândit la mine și m-au nominalizat într-o postare concurs cu premii tentante, exact pe gustul meu. Vă mulțumesc tare mult fetelor!
Dacă vă surâde ideea și vouă și vă face plăcere să vorbiți despre lenjeriile de pat, înscrieți-vă repede la concurs. Mai multe detalii despre el găsiți pe blogul Simonei.Printre altele, azi am fost la supermarket să cumpărăm una-alta de-ale gurii ca aproape în fiecare duminică.
El avea de gând să își facă o poftă la un phone shop și ca să ne mișcăm mai repede am zis să rămână acolo, merg eu în magazin, cumpăr ce e pe listă și ne întâlnim undeva. Zis și făcut.
Cam după o jumătate de oră, mă sună al meu: “Unde ești?”. “Prin mulțime”, eu.
Era în supermarket ca la revoluție, puhoi de lume, se aprovizionau de parcă se anunțase un uragan.
În scurt timp reușim să ne întâlnim și aud exact ce știam că urmează. El: “Nu ai terminat? Ai doar un ghiveci cu verdeață în tot căruțul și 2 biscuiți?!” Ups, m-am simțit de parcă am fost prinsă făcând o ilegalitate în public :)).
Am zis că era aglomerat rău așa că m-am pierdut printre puținele decorațiuni nou-apărute dar și printre produsele de bebeluși, unde aveam treabă.

Îmi place să redecorez periodic, să fac schimbări, mutări prin casă, să înveselesc atmosfera cumva.

Confortul e unul dintre factorii importanți în atingerea unei armonii perfecte în căminul familiei. Curățenia, lumina, decorul și lenjeria de pat ne influențează starea de spirit în funcție de cum ni le alegem să fie.
Cel mai mult timp îl petrecem în pat. Noi suntem 3 acum și doar acolo ne mai permitem să ne lăfăim lejer cu toții, să ne jucăm, să povestim, să citim, să ne iubim, să stăm la tv sau să dormim împreună.
Toate lenjeriile de pat au amintirile lor și toate încep la un moment dat să fie marcate prin ceva: un strop de fard, o fărâmă de biscuite de bebeluș sau poate o picătură de vin roșu. Nu le aruncăm dar le înlocuim cu altele, logic.
Când am văzut prima dată concursul la Simona pe blog, m-am bucurat că am mai descoperit un magazin online cu articole și accesorii de pat și pentru baie – www.dormitor-baie.ro
L-am răsfoit ceva timp și-am constatat că deține o gamă largă de produse frumoase și atrăgătoare la prețuri accesibile.
Lenjeriile de pat mi-au sărit în ochi imediat. Nu sunt doar o necesitate și o investiție bună dar constituie și un cadou perfect de sărbători, de casă nouă, de zi de naștere sau de căsătorie. Niciodată nu sunt suficiente și în mod sigur un astfel de cadou înveselește și mulțumește pe oricine.
Modelele așternuturilor sunt variate iar materialele te fac să aluneci la propriu într-o lume a viselor, într-un ambient extraordinar! 
Cu ani în urmă, doar mami obișnuia să mă surprindă întotdeauna cu modele frumoase de lenjerie de pat, că erau simple, colorate sau brodate pe margini cum îi plac ei, pe toate avea grijă să le parfumze bine cu balsam de rufe. De atunci am rămas eu defectă și nu prea îmi place lenjeria care nu miroase a nimic.
Legat de aspect, recunosc că sunt atrasă de simplitate și mult alb dar motivele florale mă fac să uit de asta și-mi demonstrează că detaliile contează întotdeauna.
Am ales 3 modele de lenjerie de pat care îmi plac cel mai mult și deja mi le imaginez pe rând în camera noastră.
Cum ar fi să le văd mereu aranjate frumos pe pat? Și să dorm cu ele fără să le strivesc? 
Ca într-un vis.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Provoc câteva fete dragi să vorbească despre lenjeria lor de pat :))

Comments (7)

  1. Deea

    Ma bucur ca ai acceptat invitatia si te-ai inscris! Mult noroc!

    Reply
  2. ilda76

    Cum adica nu te cunosc?! 😛 :))

    Ma bucur mult ca te-ai inscris! Foarte frumos articolul, l-am savurat cuvant cu cuvant! Stiam eu ca ma pot baza pe tine! Mult succes, draga mea Fede!

    Pupici multi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
  3. Descude

    Hihi,esti nebuna,femeie.Eu nu sunt in stare sa scriu asa frumos ca tine,ar iesi o postare plictisitoare…dar sa nu crezi ca nu m-a atins la inimioara faptul ca m-ai nominalizat,multumesc!
    Pupici si La multi ani!

    Reply
  4. Mihaela Bolea

    Ultimul model mi-e şi cel mai drag! ♥
    Mult succes! ♥

    Reply
  5. simona

    Draga mea, iti multumesc pentru inscriere, si iti doresc multa, multa bafta! 🙂
    Te puuup! 🙂

    Reply
  6. Ana Naghi

    Ma bucur ca ai gasit timp sa scrii, e greu cu bebe mic! 🙂 Succes!

    Reply
  7. Victoria West

    Lenjeriile astea de pat sunt cu adevarat de vis. 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *