Trusa mea favorita Bobbi Brown Shimmer Brick in Apricot


Este unul dintre produsele mele preferate de frumusete, unul care isi merita banii. Initial a aparut ca editie limitata, dar a fost atat de popular incat  a fost facut produs permanent. (ce bine :D)

Pana anul acesta nu am stiut de Bobbi Brown, trusa mi-am luat-o dintr-un avion al companiei „Emirates”, pretul a fost in jur de 40-50 $. (pe unele site-uri am gasit preturi mai mici) . La cat de mult iubesc trusa asta sunt sigura ca o sa-mi cumpar primul produs de la Bobbi ce-mi iese in cale indiferent de pret sau de marimea lui.

Da o stralucire minunata si plina de farmec look-ului de zi cu zi, atunci cand este utilizat judicios sau poate fi mai dramatic, pentru o seara. Varietatea de nuante de la subtile la foarte pigmentate,  faciliteaza gasirea nuantei perfecte tonului de piele. Ador nuantele astea de piersica sidefata. Vara pe bronz natural se vede demential, si nu numai vara. Eu il folosesc cand vreau sa dau ceva in plus machiajului (tot timpul) si cand nu am un machiaj complet, ca la carte cu tot ce trebuie, Bobbi Brown Shimmer Brick in Apricot e de ajuns.

 Imi place ca nu se strange foarte rau cand il folosesc ca si baza pe pleoape (dupa o zi), iar pe obraz rezista aproape toata ziua. Are o textura fina, glam. Atentie insa, aplicat din belsug, fata o sa arate ca o masca metalica. Trebuie utilizat doar ca un punct culminant, sa dea doar un aspect natural. Iar vara poate fi utilizat si pe decolteu sau discret pe umeri, in special seara.

Daca sunteti in cautarea unui produs care sa dea cu adevarat un impuls radiant tenului as sugera cu siguranta Bobbi Brown Shimmer Brick In Apricot, ofera o stralucire care pare sa vina din interior…Imi vine sa-l mananc…
Obisnuiesc sa-l aplic deasupra pometilor, putin peste blush sau deasupra sprancenelor.

Pozele sunt facute la lumina unui neon, prima fara flash, a doua cu flash.Ma descurc mai bine in fata aparatului foto, dar trebuia s-o fac si pe-asta :D.

Pret : 43,50 $
Copyright prima poza: Vlad Mihailescu

Comments (8)

  1. SWEET CRAZY LOLLIPOP

    Arata foooarte bine.Sa-l folosesti cu placere 🙂
    Niste swatch-uri? 😀

    Reply
  2. Andreea

    Arata super! Stii ca la ma tot uitam eu pe un site online zilele astea? La trusa asta! 🙂
    Sa o folosesti cu placere! Pupici

    Reply
  3. Federova

    @SWEET CRAZY LOLLIPOP,am pus acum si swatch-uri, sper ca mi-au reusit, e prima data cand ma mozolesc asa si mai si pozez opera :)).Iti multumesc ca mi-ai atras atentia, data viitoare stiu.Nu m-am gandit sa pun, desi am vazut la multe dintre voi.Cred ca a fost si lenea :D.

    @Andreea, multumesc.Chiar o folosesc, nu-mi lipseste niciodata din gentuta, sper sa nu se termine niciodata.(sure) ;))

    Reply
  4. SWEET CRAZY LOLLIPOP

    Nu ti-am atras atentia.
    Mi-a placut mult produsul si vroiam sa-l vad cum sunt culorile inainte sa-l cumpar.Ca si fard pare superb.Trebuie sa-l incerc!
    Thank you 4 the swatches. 🙂

    Reply
  5. Sara.H

    WOW! lovely 🙂 thanks for swatch. Following you now

    Hope you visit my blog too

    http://sarahassansblog.blogspot.com/

    xoxo

    Reply
  6. Federova

    You very welcome SWEET CRAZY LOLLIPOP.Sper ca ti-am fost de ajutor.
    @Sara.H,I will follow you from now,I like your blog 😛

    Reply
  7. modniza

    multumesc mult,Federova,ca ma urmaresti,am adaugat blogul tau la lista mea.nu stiam de blogul tau,acum l-am descoperit,e foarte interesant si folositor.eu demult ma uit la shimmer brick pe ACW,dar nu stiu,daca se potriveste cu tenul mixt-gras,daca nu o sa lucesc ca becul.mersi.

    Reply
  8. Federova

    Cu placere Modnitza! Daca o folosesti cum trebuie nu o sa lucesti ca becul ;)). Si tenul meu e spre gras, si-i bag pudra cand face figuri d-astea :))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *