Unt pentru corp Peony – Dolce Natura

Mă aflu într-o frumoasă vizită la mami și urmează să mai stau câteva zile. Mă simt ca în vacanță iar de când am venit a fost soare aproape zilnic. O să-mi fie dor de zilele astea care o să lase o amprentă specială în cufărul cu amintiri. Luna viitoare încep serviciul, deci nu cred că o să mai am ocazia să-mi bucur mama cu prezența noastră așa de multe zile.

În ziua plecării mi-am zăpăcit soțul cu bagajele, au fost așa de multe încât fără să vrea, s-a întors la București cu laptopul și încărcătoarele importante (pentru telefon, tabletă, cameră 😯 .

Conexiunea la internet este foarte slabă dar mă descurc, am răbdare și o jumătate de oră să se încarce postarea în care urmează să vă povestesc despre untul de corp care mă însoțește în vizita asta. Mi-a fost cam greu să aleg din tot ce am, dar după ce am văzut data expirării pe ambalaj, am acționat imediat punând-o frumos în bagaj.DSC07757Am amintiri frumoase cu un bujor pompos și roz din grădina bunicii, bujorul care era un fel de “fructul interzis” pentru mine. Aveam prostul obicei să rup florile din grădină și să le înghesui în vaze prin casă, iar bunicii, îi era drag să le vadă înflorite doar în grădina din fața casei.

Rar am întâlnit produse pentru îngrijire corporală cu aromă de bujor și de fiecare data am tresărit și mi-am dorit să încerc, ador bujorii!DSC07748Untul pentru corp Peony l-am descoperit pe Dolce Natura anul trecut și am tot amânat să scriu despre el din cauza pozelor de care nu am fost mulțumită. Am vrut neapărat să fac rost de bujori pentru decor dar a fost imposibil pe timpul iernii. Am căutat și variante artificiale dar nu mi-a plăcut nimic din ce am găsit. Până la urmă am lăsat pozele așa și am așteptat momentul oportun ca să vorbesc despre el. Pentru că expiră în 6 luni de la deschidere, l-am tot folosit în ultima perioadă. Uitasem de perioada de valabilitate, eu îl păstram frumos pentru zilele calde de vară 😆 .

Are o consistența unctoasă dar nu e gras ca un unt de corp natural 100%, de exemplu. Intră în piele prin masaj și o lasă hidratată și umedă, plăcută la atingere și frumos parfumată. Mirosul e mai degrabă unul floral pudrat, foarte puternic și rezistent.DSC07731Descrierea de pe site:
Un unt de corp hrănitor, pe bază de ulei de avocado și unt de shea, îmbogățit cu glicerină, vitamine și extracte din trandafir și ginkgo biloba. Hidratează și regenerează pielea uscată.

INGREDIENTE:DSC07722DSC07718Untișorul vine într-un recipient din plastic care se închide cu capac prin infiletare. Când e vorba de unt de corp nu mă deranjează să bag degetele prin el, consistența e chiar pe placul meu 😀 .

Pare scump dar nu este pentru că se consumă destul de greu, e spornic (300gr). La cum se întinde pe piele și cât e de hidratant, nu e nevoie de o cantitate prea mare pentru masajul întregului corp.

Pe site se găsesc mai multe variante de unturi de corp florale sau fructate dar ce mi-a atras mie atenția în mod special e un alt produs: Exfoliant pentru corp Lavender, 250ml. Am o slăbiciune pentru exfoliantele de corp.

Sunt curioasă dacă ați făcut vreo comandă pe Dolce Natura și ce unt de corp preferați în prezent?

Comments (10)

 1. Lilian

  Nu am facut deocamdata nicio comanda pe Dolce Natura, dar imi pare o idee foarte buna pentru cadourile de Paste.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Chiar asa, nici nu ma gandisem la asta. Mi-ai dat idee buna, sunt produse interesante si nu le gasesti asa oriunde.

   Reply
 2. Victoria West

  Unturile de corp sunt bune mai ales iarna, folosesc si eu, n-am neaparat un brand preferat, folosesc unturi din diferite game, dar vara prefer lotiuni. 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ca bine zici. Mi-ai adus aminte cat le detesc vara :)). Si vara simt nevoia de hidratare intensa dar le folosesc rar si mai mult seara, altfel lesin de transpiratie. Nu suport!

   Reply
 3. Lory's Blog

  Arata bine acest unt de corp! 🙂
  Sorei mele ii plac mult de tot bujorii…
  Pupici
  http://loredanamanciu.blogspot.ro

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Si tie nu? 😀
   Pup si eu!

   Reply
   1. Lory's Blog

    Si mie, insa nu atat de mult precum ii plac ei:D

    Reply
 4. Lory's Blog

  Surorii mele* scuze!

  Reply
 5. Dianne Tho

  ce bine arata 😀 acu’ chiar vreau sa o am si eu
  http://diannetho.es/torremolinos-de-moda/

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Mie imi plac mult unturile de corp, mai ales in perioada asta 🙂

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *