Cosmeticele Miss Sporty din nou în portfardul meu

În urmă cu câteva săptămâni am avut surpiza să primesc un set de cosmetice de la Miss Sporty, brand ce-mi aduce aminte de adolescență și de anii de liceu. Erau în mare vogă pe atunci, cel puțin în orașul meu. Aveau prețuri accesibile oricui (ca și acum), erau bune și super atractive datorită design-ului. O să observați un colorit drăguț în pozele mele de care sunt tare mândră. Am cameră foto nouă și încă nu m-am obsinuit cu ea așa că nah,… am făcut o tonă de poze ca să aleg ce se vede 😆 .
Le-am testat o perioadă și acum a venit momentul să vă povestesc ce impresii mi-au lăsat. Am primit o mică colecție de oje în 5 nuanțe, un kit de sprâncene-Studio Eyebrow kit, 2 rujuri, un blush-INSTA Glow, primer INSTA Glow, un rimel Really Me! și 2 creioane retractabile moi pentru ochi-Khol Kajal Pump up Booster.Miss.Sporty.cosmetics nailpolish.Miss.SportyOjele nu le-am testat pe toate dar am fost mulțumită de rezistența celor încercate care oricum depinde și de ce treburi am de făcut. Am observat asta și e logic să sară mai repede oja atunci când stau mai mult cu mâinile în apă. Aplicarea ojei se face ușor, pensula este una obișnuită și se usucă destul de repede. Eu aplic în 2 straturi dar uneori chiar și 3, depinde de cum mi se pare intensitatea. Am uitat să fac poze de fiecare dată când le-am încercat dar revin. Urmăriți contul meu de INSTAGRAM, acolo activez mai des.

Kitul de sprâncene Stdio Eyebrow este mic și drăgălaș. La prima utilizare am folosit doar partea pudră și mi s-a părut cam prăfoasă dar combinate sunt chiar ok. Și îmi place că formează o nuanță perfectă pentru blonde (poză mai jos) și nu bate absolut deloc spre roșcat cum urăsc eu 😯 . Kitul este dotat cu o pensulă mică cu 2 capete dar recunosc că deși este utilă, mi-e greu să o folosesc. M-am obișnuit cu pensula mai lungă și asta mică simt că-mi scapă printre degete. Lângă ea mai este o pensulă mică pentru pieptănarea sprâncenelor. eye.brow.kit.Miss.Sporty MOTD

Rimelul Really me! nu aș fi vrut să îl desfac pentru că am vreo 5 începute dar voiam musai să-l încerc ca să vă zic ceva de el. Sincer nu m-a dat pe spate, mi se pare un rimel obișnuit dar mă bucură totuși că nu se transferă pe pleoape când transpir. Am pățit-o recent cu altul. Îmi place și periuța în formă de con care îmi aduce aminte de un preferat mai vechi. really.me.miss.sporty.mascaraCreioanele retractabile Khol Kajal Pump up Booster le-am folosit mai des pentru că sunt moi și îmi place să le folosesc mai mult ca bază de machiaj. Am impresia că intensifică nuanța fardului, cel puțin cel deschis la culoarea. Nuanța de verde o prefer pe pleoapa de jos, îmi evidențiază nuanța ochilor, zic eu. kajal.Miss.sporty khol.kajal.Miss.Sporty Makeup.Miss.SportyINSTA Glow primer mi-a schimbat puțin nuanța BB-creamului folosit, l-a deschis și astfel a devenit puțin mai sidefat, lucru care nu mi-a displăcut. Nu obișnuiesc să folosesc primer din lipsă de timp dar nici nu sunt împotriva la astfel de produse. Are o consistență cremoasă și o nuanță de roz deschis sidefat. Se întinde frumos și dă tenului o luminozitate subtilă. insta.glow.primer.Miss.SportyDe blushul INSTA Glow m-am bucurat cel mai mult pentru că nu aveam în portfard nici un blush în nuanța asta de roz sidefat și uneori chiar am poftă. Este o nuanță plăcută de rozaliu și are paticule sclipicioase.
blush.swach.Miss.Sporty wonder.smooth.Miss.Sporty Miss.Sporty.swatchCele două rujuri mi-au adus aminte de ce aveam eu de la Miss Sporty prin adolescență, până și mirosul parcă e la fel ca atunci. În poza cu mine port nuanța 101 My adorable nude care este și preferatul meu, e o nuanță pe care o pot alege zilnic fără nici o reținere. În poză îl port aplicat peste un contur de buze ceva mai închis. Este cremos și rezistent până în momentul în care mănânc sau beau ceva. Cel închis la culoare Wonder Smooth încă nu l-am încercat dar urmează.

Cam astea sunt produsele de la Miss Sporty pe care am avut ocazia să le încerc din nou după atâția ani. Ieri am scanat în treacăt standul Miss Sporty dintr-un Carrefour și mi-a făcut plăcere să revăd produsele lor colorate și jucăușe. Iar prețurile sunt accesibile oricui. Online le puteți comanda AICI.

Voi ați mai încercat ceva de la Miss Sporty?

Vă surâde ceva din cele prezentate? 😆 

Comments (2)

  1. Valeria Chertes

    Arata foarte bine toate produsele.

    Reply
  2. Lacramioara

    Ce grasunele si dragute sunt ojele.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *