Tratamentul COMPLEXE 5 Regenerator ~ Rene Furterer și produsele Karité Hydra

Într-un clip de pe YouTube am povestit destul de recent despre produse de păr încercate de mine în ultimele luni, fie ele profesionale sau nu. Și în clipul respectiv am inclus și René Furterer, gama Karite Hydra mai exact, dar nu știu dacă am reușit să transmit tot ce trebuia. Așa că am hotărât să fac și un articol pe blog, în felul ăsta pot să mă folosesc de detalii exacte și precise care rămân scrise. Aș fi vrut să sincronizez articolul cu acel clip, dar mi-a fost imposibil. Uneori clipurile îmi dau multe bătăi de cap, mai ales dacă vorbesc despre mai multe lucruri și trebuie să inserez diverse. Dar nu mă plâng, îmi place să fac asta și o fac cu mare drag. Scrisul rămâne însă printre pasiunile mele și m-am gândit că nu e târziu să vorbesc și pe blog despre subiectul ăsta. Plus că știu că sunt persoane care preferă să citească decât să stea să asculte. Căutând informații pe net și o sursă exactă de unde se pot achiziționa produsele, am descoperit și o descriere greșită pe un SITE din Romania destul de popular. Nu mă așteptam, sincer. Acum stau și mă întreb dacă produsul ajunge la consumator cu explicația corecta pe ambalaj, altfel e clar că toată lumea care l-a comandat l-a aplicat greșit și nu a avut nici un rezultat. Nu e nici foarte ieftin. E vorba despre COMPLEXE 5 Regenerator, care se aplică înainte de spălare a părului, la rădăcină direct pe scalp și atât, nu pe lungime, nu la vârfuri așa cum este descris AICI.  Iar după 10-15 minute se clătește. Nici nu poți să stai cu el foarte mult la cât de puternic miroase a citrice. Deci nu este leave-in, este un tratament pre-shampooning. Mă scuzați, dar parcă e mai clară explicația în engleză.

Combinând eficacitatea, stimularea senzorială și ingredientele naturale, extractul de plante COMPLEXE 5 Regenerator este tratamentul esențial pentru sănătatea și frumusețea părului. Un adevărat elixir de frumusețe ce da tonus firului de par si fortifică scalpul de la rădăcini. Are o textura prețioasă bogată în uleiuri esențiale si un parfum reconfortant și liniștitor de citrice.

 Foarte relaxant dacă se continuă și cu un scurt masaj al scalpului.INGREDIENTE:

Ulei esențial de portocală

Importat de la poalele munților Himalaya de către exploratorii portughezi, portocalul dulce a fost un fruct de lux până în prima jumătate a secolului al XX-lea. Uleiul esențial extras din coaja sa este renumit pentru aroma sa ușoară, pentru gură și proprietăți calmante, dar este, de asemenea, un agent eficient de curățare și stimulare a micro-circulației.

Ulei esențial de lavandă

Lavanda a fost descoperită în Persia în vremuri străvechi. Cu parfumul unic, această mică floare albastru-lucioasă a fost folosită de romani pentru relaxare și pentru aromarea băii. Uleiul esențial prețios obținut prin distilare este renumit pentru calitățile sale antiseptice și de relaxare.

FULL INGREDIENTS: LIMONENE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, HEXYLENE GLYCOL, FRAGRANCE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, GLYCERYL LINOLEATE, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF OIL, GLYCERYL OLEATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERYL LINOLENATE, GLYCERYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ORIGANUM VULGARE LEAF OIL, TOCOPHEROL.

Se folosește o dată sau de 2 ori pe săptămână, aplicat de direct pe scalp, la rădăcini. Sticluța are un aplicator din plastic rigid în formă conică care vine sigilat, fără orificiu de scurgere și ca să curgă produsul efectiv, am fost nevoită să-i tai vârful cu foarfeca. Apoi se aplică foarte ușor pe scalp trasând cu el cărări. Se masează ușor și se lasă să acționeze 10-15 minute înainte ca părul să fie spălat. Stimulează și pregătește rădăcina pentru ca ingredientele active ale samponului să adere mai bine asupra scalpului. Are o consistență uleioasă evident și miroase foarte puternic a citrice iar mirosul se simte chiar și după spălare. Nu la fel de puternic, ci plăcut. Folosindu-l cu Șamponul și masca KARITÉ HYDRA am simțit o schimbare plăcută a părului, dar nu ceva spectaculos. Era mai fin, mai ușor de periat și avea acea greutate de parcă l-aș fi spălat și coafat la salon. Acum îl folosesc în combinație nu alte șampoane pentru că cel din gama KARITÉ HYDRA mi s-a terminat destul de repede.KARITÉ HYDRA ~ Șampon hidratant pentru strălucire :

  • oferă hidratare intensă și protecție pentru părul uscat datorită uleiului de Shea, un ingredient cheie, natural;
  • are o formula de curățare blândă, cu un parfum delicat și o textura ușoară, perlă pentru a oferi protecție maximă părului și a scalpului;
  • face o spumă cremoasă și ajută la descurcarea părului;
  • lasă părul hidratat și protejat, ușor de stilizat, suplu și strălucitor.

Masca de hidratare KARITE HYDRA:

  • rehidratază intens părul uscat datorita uleiul de Shea, combinat cu Cimentrio, un complex exclusiv de restructurare René Furterer;
  • un produs ideal pentru părul uscat, are o textură sa cremoasă și un parfum delicat;
  • îmbunătătește fibra de păr și asigură o hidratare de durată;
  • părul devine din nou fin, suplu și strălucitor.

Se aplică o cantitate potrivită și se lasă să acționeze 2 minute. Eu obișnuiesc să aplic măștile doar de la jumătatea părului în jos, spre vârfuri. Pentru că sunt obsedată de volum și am impresia că toate mi-l pleoștesc și-mi ia din volum. Destul de rar simt nevoia să aplic pe tot părul, doar dacă se întâmplă să îl simt prea uscat la atingere și prea încurcat. Silicone-free, INGREDIENTE active, 100% naturale, atât la șampon cât și la masca de păr.

  • Extract de Shea

Ca un copac sacru în Africa de Vest cunoscută și sub numele de “pomul de unt”, Shea a fost renumită din timpuri imemoriale pentru bogăția ei de neegalat în ingrediente nutritive. Acest ingredient activ de regenerare uimitoare hrănește părul adânc pentru a-și recâștiga frumusețea naturală. Uleiul său distinctiv are o absorbție excepțională. Pe parcursul a 30 de ani, René Furterer a construit o înțelegere solidă și o stăpânire completă a acestui ingredient activ legendar. În 2012, René Furterer a înființat noua rețea KARITE ETHIQUE în Burkina Faso, asigurând furnizarea ei de Shea produsă din punct de vedere etic.

  • Cimetrio

Derivat din soia și bogat în proteine și grăsimi, Cimentrio este un complex natural unic. Se restructurează și protejează părul și scalpul de deteriorarea externă.

 Ați încercat sau ați auzit de produsele René Furterer? 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *