Gerovital Tratament Expert – șampon regenerant + ser

Mă întreba azi o fată drăguță ce îi fac părului de îmi crește așa repede și cum îl mențin așa de frumos. Am stat și m-am gândit rapid și în câteva secunde am ajuns la concluzia că nu-i fac nimic în mod deosebit. M-am simțit puțin vinovată realizând că nici măcar de o mască simplă home made nu mai am timp. În afară de spălat normal cu șampon și balsam sau ser, n-am mai băgat nimic în păr în ultima vreme. Necesită un tuns de vârfuri dar am zis că până în primăvară nu mă mai ating de el. Nici la nuanță nu aș vrea să mai umblu. Nu e uniform; mi-am făcut eu niște șuvițe răzlețe blond deschis mai pe deasupra iar restul e nuanța mea naturală. Îmi place așa cum a ieșit și nici cum se vede după ce crește nu mă deranjează. Deocamdată.DSC06949 DSC06960Ultimele dăți m-am spălat cu șamponul regenerant Tratament Expert de la Gerovital ce l-am primit alături de un ser, la Beauty Swap by Beautybarometer 3. Respect brandurile românești și îmi place să le încerc noutățile dar recunosc că uneori sunt sceptică în privința anumitor produse. De la un șampon nu am mari pretenții. Atâta timp cât miroase bine, curăță părul cum trebuie, nu îmi face mătreață și nici nu mi-l îngrașă, e ok. Deci n-am mari pretenții 😀 . Și în general am fost mulțumită de ce am încercat până acum; nu am întâlnit nimic care să-mi cauzeze cumva, să-mi provoace mâncărimi, mătreață sau altceva. Șamponul de la Gerovital face o spumă densă și frumos parfumată iar la clătire părul scârțâie. Înainte îmi plăcea senzația asta de păr curat și bine clătit dar acum mă deranjează pentru că știu ce urmează după ce îl usuc, adică păr uscat și încurcat. În cazul șamponului regenerant nu m-a deranjat pentru că se completează perfect cu serul din aceeași gamă, ser cu efect no-frizz, fără clătire.

Șamponul are un gramaj micuț de 125 ml și mi se pare perfect pentru călătorii dar nu mai lungi de 2 săptămâni. Mie mi-a ajuns cam la 3 spălări dar ultima dată a fost doar o șamponare.

Ingrediente:

DSC06970 DSC06961După ce țin părul în prosop câteva minute, îi aplic serul și apoi mă usuc cu feonul. Serul Tratament Expert cu efect no-frizz îmi lasă părul foarte moale la atingere și se descurcă extrem de ușor de parcă mi-aș fi aplicat un balsam sau o mască. Îmi place că are pulverizator și e ușor de folosit. Ca și consistență, e cremos, miroase bine și se consumă mai greu față de șampon.
Chiar dacă s-a terminat șamponul, am hotărât să folosesc serul în continuare dar nu neapărat după fiecare spălare.
Gramajul lui este de 150 ml și este dotat cu un pulverizator ce se poate bloca.DSC06966

Ingrediente:

DSC06968

Voi ați încercat tratamentul Expert de la Gerovital? Cum vi s-a părut?

Comments (5)

 1. Lory's Blog

  Am si eu doua produse acasa din aceasta gama, insa momentan nu le-a venit randul! 😀
  Sunt mega curioasa cum va voi intelege cu ele, pentru ca parul meu nu prea are nevoie de regenerare…nu am parul vopsit, nu am fire despicate…
  Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Hmm, pai ce sa mai trateze daca ai parul perfect? 😀

   Reply
   1. Lory's Blog

    Ehh nu e perfect! :))
    As fi vrut eu:D
    Lupt impotriva matretii! :)))

    Reply
 2. irina

  nu le-am folosit dar cu siguranta le voi incerca

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Merita incercate. Preturile lor sunt foarte mici.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *