Preferatele anului 2017 și alte probleme (VIDEO)

Mă tot urmărea subiectul ăsta cu preferatele lui 2017, știam că o să filmez, mi-am pus în plan de anul trecut din noiembrie, dar că mi-a ieșit abia în ianuarie anul ăsta, e altă treabă. Important e că am reușit. Problemele nu au stat neapărat în filmare, chiar dacă zilele cu soare au fost inexistente, ci în editare. Pentru că acum am alt program de editat și țin să spun și să mă plâng public, că mi-a mâncat urechile de nu mai pot. Îmi vine să arunc cu laptopul pe geam când nu-mi iese ce vreau. Și închid tot și o iau a doua zi de la capăt …în vechiul program. Ofticată, bineînțeles.
Trecând la subiect, chiar mi-a fost drag să filmez despre produsele preferate din 2017. Unele dintre ele mi s-au terminat și le-am păstrat ambalajele special, dar le-aș folosi din nou cu mare drag. Nu o să vorbesc despre ele aici, în speranța că vă stârnesc curiozitatea și intrați pe pagina pe de Youtube, acolo unde am postat și clipul.
Îmi cer scuze pentru greșelile de pronunție/exprimare. Poate că nu are rost să mă scuz și știu că sună ciudat, dar chiar am emoții când vorbesc…singură.

Am menționat produse de la Bioderma, Too Faced, Milani cosmetics, Pupa Milano, Melkior, Nivea, Tesori d`Oriente, Kalos, Moroccanoil, Batiste, Nyx, Dsquared2, L`Erbolario, Paula`s Choice, MoroccanOil, Dr.Organic, Galenic, Omia, Apivita.

Sugestii, propuneri, comentarii, dacă aveți, eu le aștept cu mare drag și entuziasm.
Nu uitați de LIKE & SUBSCRIBE 😀 .

Pe curând!

Comment (1)

  1. Beauty

    Super alegerile si sunt fericita ca deja foloseam o parte din ele. Multumesc pentru acest articol! Mi-ai dat cateva idei noi 🙂

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *