Ulei de duș Atoderm de la Bioderma

Abia așteptam să vă vorbesc despre acest produs minunat – Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma pe care am avut norocul să îl testez încă de anul trecut din decembrie când nici nu apăruse pe piață. Vestea bună e că acesta se găsește de luna asta în farmacii și alte magazine online în variante de 100 ml și 1 L.
Acest produs este destinat pielii uscate și foarte uscate.bioderma

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Grație formulei exclusive compusă din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Barrier Skin Therapy®, Atoderm Ulei de duș curăță delicat pielea și o protejează de stresul extern. (1) and (2)

 • Biolipidele vegetale* reduce senzația de piele care ține și cresc rezistența pielii prin refacerea filmului protector al acesteia.
 • Vitamina PP stimulează sinteza de lipide și ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung.
 • Brevetul Skin Barrier Therapy® limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor.
 • Patentul natural DAF crește pragul de toleranță al pielii.

*  nucă de cocos și floarea soarelui

(1) Test efectuat sub control dermatologic și oftalmologic: Eurofins -19 voluntari – Durata: 1 săptămână Test de utilizare efectuat sub control pediatric: Eurofins: 1 săptămână, 20 voluntari
(2)TEWL Test : DERMSCAN – 2015 – Durata: 28 zile – Efectuat pe 11 voluntari

Pentru că îmi plac uleiurile de corp în general și sufăr după hidratare în perioada asta, eram sigură că voi îndrăgi acest produs încă de la prima aplicare. În primul rând pentru că brandul Bioderma nu m-a dezamăgit niciodată și apoi numele produsului spune tot, sună a “multifuncțional”, ceva ce s-a dovedit perfect pentru toată familia. Nu conține iritanți, curăță blând, ajută la restaurarea lipidelor și hidratează. L-am folosit din cap până în picioare, exceptând părul. Are o textură bogată non-grasă, un parfum discret și face o spumă delicată special formulată pentru a respecta chiar și pielea cea mai sensibilă și asta o spun eu, care mă roșesc în unele zone ale feței chiar și după o demachiere blandă.

 •    Hipoalergenic
 •    Toleranță cutanată și oculară excelentă
 •    Non-comedogenic
 •    Nu ustură ochii
 •    Fără săpun
 •    Fără parabeni
 •    Fără coloranţiIngredients.Bioderma

L-am folosit fără probleme și la băița copilașului care are pielea cam la fel de sensibilă ca a mea. Experiențe plăcute cu Bioderma noi am mai avut, mai ales în primul an de viață al lui (bebeluș fiind). Cred că am menționat într-un articol mai vechi dedicat îngrijirii lui, că foloseam și eram încântată de gelul spumant de 1L. A fost perfect pentru pielea lui sensibilă și a ținut foarte mult. Probabil că îmi voi achiziționa și Uleiul de duș Atoderm tot la 1L, mi se pare mai econom așa, plus că aș elimina tuburile separate și înșirate de prin baie. Unul și bun pentru toți. Și nici n-o să mă mai stresez că îmi golește Ed toate cele doar ca să facă spumă până în tavan 😆 .
Varianta pe care am primit-o eu are 200 ml și este prevăzut cu pompiță (cum are cel de 1L), detaliu care îmi place foarte mult pentru că este mai ușor de folosit și pot să îl și blochez când e pericol prin baie (my baby Ed 🙂 ).bioderma.AtodermÎn perioada rece recunosc că nu prea îmi mai vine să hidratez pielea cu produse adecvate, când procesul implică piele goală zgribulită pentru câteva minute 😀 . După ce ies din duș, intru imediat în pijamale și fug în moțul patului. De-asta ador Uleiul de duș Atoderm, pentru că mă scutește de o grijă. Și analizând zona gambelor îmi dau seama cât este de eficient, pentru că acolo sufăr și de mâncărimi câteodată, din cauza pielii uscate. Dar recunosc că cel mai mult îmi place să îl folosesc pentru zona feței, când mă spăl după demachiere. Curăță bine urmele de machiaj și este foarte blând cu pielea care rămâne moale și hidratată.

La farmacia Tei de unde mai cumpăram diverse, l-am găsit la un preț ceva mai mic față de restul farmaciilor.

Vă tentează acest Ulei de duș? Sau l-ați încercat deja?

Comments (4)

 1. Daniela

  Nu l-am incercat inca dar chiar mi-ar fi util pe vremea asta! In plus, farmacia Tei e destul de aproape de mine! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Daca nu ai timp sa-ti hidratezi pielea corpului corespunzator, eu zic ca Uleiul de dus e alegerea perfecta. Chiar am observat rezultate si ma bucur enorm. La farmacia Tei n-am mai ajuns de mult, prefer sa comand online de cele mai multe ori.

   Reply
 2. Lory's Blog

  Si eu urmeaza sa fac un review pentru acest produs.
  Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Cu toate ca sunt sigura ca ai numai laude la adresa lui, abia astept sa il citesc. Recent am descoperit ca este super bun si pentru epilat, pielea ramane extrem de fina la atingere si nu se irita deloc in cazul meu :-).

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *