Rochie diafană roz pudrat

Mi s-a întâmplat să primesc invitație la un eveniment important și să nu știu cu ce să mă îmbrac și să caut la nesfârșit rochia minune. De data asta am întâmpinat situația răsturnată, am primit o rochie minune și nu am unde să o port. Nu credeam că o să mi se întâmple așa ceva…să-ți dorești să porți o rochie undeva și să nu ai unde. Nu știu de ce am ales-o, pur și simplu a fost atracție, mi s-a părut cea mai delicată și finuță rochie. Mă duce cu gândul la croilele în stil grecesc de pe timpuri. Aplicațiile metalice, crăpăturile de pe mâneci, materialul diafan și felul cum pică în talie mă trimit direct la Grecia Antică.
Am purtat-o doar la ședința foto dar așteaptă cumințică pe umeraș, un eveniment fastuos. Am vrut să-mi fac și părul altfel și până am terminat cu aranjatul s-a și inaorat afară. M-a prost-dispus treaba asta, nu-mi place tristețea ce-o emană începutul de toamnă, norii grei și ploile reci. Vreau să mă bucur de vară până la sfârșit de noiembrie. Probabil că până atunci o să postez numai ținute de vară 😀 . Deocamdată vremea ține cu mine, văd, dar nu știu cât timp…

DRESS: vip.com, HERE

vip.shopdetails.dress fashion.vipme lovely.dress pink.dress VIP.shop.dress

Dacă vă tentează vreo comandă pe us.vip.com folosiți codul unic de reducere 5%: Ionela720, care se aplică pentru comenzi ce depășesc 50$.

Ne vedem curând cu un outfit de plajă, all black.
Weekend liniștit și frumos să aveți! 🙂 

Comments (2)

 1. Loredana

  Vai, Fede! Ce frumoasa este rochia!!! Imi place mult de tot si te prinde tare bine!
  Chiar arata ca pe site – well done! Te pup!

  Reply
 2. Simplement Lui

  Lovely outfit and pink is now so trendy 😉

  https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/09/16/tuscany-vinci/

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *