Rochie înflorată și jeanși albi

Vedeta zilei este o rochie înflorată superbă pe care am văzut-o pe net la cel puțin 3 fete bloggerite și mi-a plăcut atât de mult încât am comandat-o cu prima ocazia în care a apărut mărimea 36 pe Bonprix. Eu port 38 de fel, dar am văzut printre comentarii și poze vine destul de largă și bine am făcut am ales 36. Trebuia postez pozele cu ea acum câteva săptămâni, dar am tot amânat pentru planurile cu ea au fost altele. M-am văzut purtând-o la mare, dar nu am mai ajuns din păcate. Apoi într-un weeknd am trecut pe lângă un câmp cu baloți din paie unde soarele apunea atât de frumos. Mi-a rămas gândul la locul ăla și am zis în următorul weekend vin acolo cu această rochie superbă pe mine. Ar fi fost perfectă într-un asemenea peisaj. Zis și făcut. Doar atunci când ne-am întors acolo, soarele era foarte jos, nu mai era cine știe ce lumină iar cineva nu prea a găsit loc de parcare. Nu prea îmi mai ies planurile de idei de poze de la o vreme și cam frustrează treaba asta. Pozatul rămâne pasiunea mea eternă și mi-e ciudă nu o pot consuma în voie, cum am chef.

revenim. Deci, e o rochia înflorată ce merita o ședință foto mai bună de atât pentru da, sunt veșnic nemulțumită. E diafană, romantică, înflorată, perfectă pentru ședințele foto făcute în natură. Materialul este elastic, subțire, merge vara pe timp de seară, primăvara și chiar și toamna când e mai călduț afară;  îmi place merge purtată cu “umeri cazuti” și îi un aer romantic, ușor senzual. E largă, dar i-am atașat o curea pentru a scoate talia în evidență. Sper totuși ajung o port și la mare, dacă nu va fi prea cald.

Dacă sunteți și voi fane imprimeuri florale las AICI un link către ce trebuie.

Odată cu rochia mi-am comandat și sandalele din poze. E un model simplu, dar mi-am dat seama 38 nu îmi vine așa fix cum voiam eu. Sau poate sandalele sunt un 38 jumate, nu îmi dau seama. Daca avea piciorul puțin mai gros, ar fi perfecte. Cert e nu le-am nimerit și deși îmi plac, nu cred o le port. Iar prețul a fost extrem de bun. fi putut fac retur, dar am apucat arunc ambalajul și hârtiile necesare.

Am găsit și o pereche de jeanși albi sau blugi culotte cum căutam acum ceva timp. Știu că nu prea e acum de pantaloni, dar îmi doream modelul ăsta și m-am bucurat să îi găsesc. Am ales 38 și îmi sunt lejeri iar asta îmi place la ei. Materialul nu e 100% blug, e ceva ce se simte plăcut la atingere și nu aspru că jeanși clasici. Sunt foarte versatili, am multe idei de outfituri cu ei, merg chiar și pe vremea asta (seara sau în birou când rupe aerul condiționat) dar mai ales spre toamnă, cu pantofi, cizme scurte mulate, adidași, teniși, etc. Mi se par un must have în garderobă iar alb e non culoarea mea preferată, se știe.

Au fost doar 79 lei și se găsesc AICI.

las un colaj cu idei de purtat toamna.

Sper v-au plăcut pozele cu cele două outfituri și mai ales cu aceea rochie inflorata, chiar dacă nu au ieșit așa cum mi-am propus inițial.

Pe curand!

Comments (2)

  1. Simona

    Foarte faina e rochia, eu ador stilul asta! Nu e cea pe care o am eu, a mea din bumbac african, e rigida, dar o am la favorite si pe aceasta, se asaza altfel, am văzut ca era redusă foarte mult la preț ultima data.
    Iti vine minunat! Sa mai țină vara ca sa o poți purta mai mult!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc mult, Simo!! Nu stiu cum au reusit sa faca model asa similar, dar din materiale diferite. Si Cris zicea ca e altfel a ei, si Descude a zis ca are alt material si e mai lunguta. In orice caz, m-am linistit cu printul asta, imi doream, acum o am si imi place mult. Mai ales ca nu se calca, pica “grea” si e perfecta asa. S-a cam terminat vara, dar sa vezi ce fain o sa dea cu bocancei de toamna, hihi.
      Pupici

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *