Lansarea parfumului ARTISTRY FLORA CHIC

Săptămâna trecută, într-un cadru de poveste la Palatul Noblesse, am participat la lansarea parfumului  ARTISTRY FLORA CHIC, o apă de parfum de lux, care ne amintește că eleganța, grația, rafinamentul și naturalețea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza. Am avut parte de o prezentare superbă, auzul mi-a fost încântat de sunetele harpei în acel mediu strălucitor dat de splendoarea palatului iar într-un final am picat în visare sub notele parfumului, personajul principal în formă de taburet pentru păpuși, în viziunea mea.art_fchic_bts_launch_07-300dpi art_fchic_bts_launch_13-300dpi art_florachic_fragrance_a4-300dpiARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din întreaga lume.

Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și înmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.

Notele care se găsesc în compoziția parfumului ARTISTRY FLORA CHIC conțin:

  • Clementine – note de vârf, ce provin dintr-o combinație de citrice cu arome de mandarine și portocale proaspete
  • Trandafir bulgăresc – note de mijloc și corpul de bază al amestecului, ce îi oferă parfumului un aer delicat și pătrunzător, fiind, în același timp, senzual și dulce
  • Ylang Ylang Madagascar – note de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce și note exotice și pământii.flora-chic-amway-artistry

Recipientul în care se află parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluță cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă în faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat cu măiestrie de 28 de designeri. Interesantă realizarea lui, nu știu cât reflectă pozele dar în realitate este într-adevăr un parfum extrem de elegant și finuț. Din capacul sticluței atârnă o bucățică mică de material fîn, roz pal, ce amintește de pantofii de balerină.

Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe siteu-ul AMWAY, la prețul de 318,55 lei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *