Gene perfecte cu False Lash WINGS – L`Oreal

Oricât de puțin timp îmi mai rămâne dimineața pentru machiaj, nu trec peste crema pentru protecție solară, puțin fond de ten sau BB cream și mult rimel.
Sunt deschisă la păr/ten și dacă nu îmi scot măcar ochii în evidență, par destul de ștearsă.
De ani de zile sunt fidelă rimelurilor Maybelline dar pe lângă ele mai am curiozitatea să încerc și de la alte firme.
De când am avut contact cu primul Telescopic acum câțiva ani, mi-am dat seama că se va naște o relație de lungă durată între ochii mei și rimelurile L`Oreal. Și așa a și fost.

False Lash WINGS este ultimul care m-a cucerit începând de la ambalaj până la aspect și mai ales, efecte.
Recunosc că nu am mai întâlnit așa periuță la nici un alt rimel, din plastic sub formă de aripi de fluture.
Mă gândeam că o să fie dificil de utilizat dar e chiar mai simplu mai ales pentru genele inferioare și cele de sus din colțul extern. Practic se “mulează” după curbura ochiului rimelându-le simetric de la rădăcină spre vârfuri. Nu știu cât de bine am reușit să explic dar după forma lui probabil că se deduce ce-am vrut să spun.

Eu îl aplic în mai multe straturi de obicei,  până când ajung la aspectul dorit.
Încarcă genele frumos reconstruind practic ce lipsește. Spun asta pentru că nu le am așa lungi cum le face și nici dese, deci alungirea e clar asigurată.
Îl am de câteva luni deja, l-am folosit extrem de des și începe să dea semne că e pe terminate.
Are un ambalaj atrăgător: e învăluit într-un argintiu care îi da o alură luxuriantă și un scris negru simplu ce îl face  mai elegant.

Cu siguranță o să-i rămân fidelă chiar dacă o să mai testez și altceva pe lângă el. Este my number one și sunt sigură că poate să transforme orice gene invizibile (că ale mele) în aripi de fluture.
 Culoare este negru intens, nu se scutură pe parcursul zilei și nu curge. Adică nu am observat puncte negre pe ploapa superioară (care e puțin mai căzută) așa cum am observat cu un alt rimel, de exemplu.
Nu este waterprof și se îndepărtează complet fără prea mare efort. Eu folosesc ca demachiant loțiunea micelara Nivea 3 în i momentan. Iar înainte am folosit loțiunea micelară Bioderma H2O și cea de la L`Oreal. Toate m-am demachiat la fel de bine și repede de rimel.

Voi ce rimel iubiți momentan?  

Comments (6)

 1. Anonymous

  Draga Federova, te tot urmaresc de ceva timp, dar n-am simtit impulsul de a comenta ceva niciodata. Dar la acest post, a trebuit sa rispostez. Chiar daca raspunsul meu nu are prea mare legatura cu subiectul in sine al articolului. Nu ai cum sa fii stearsa! Esti atat de frumoasa in mod natural! Nu sunt multe femei cu norocul tau :)! Mult succes cu blogul!

  Reply
 2. Mihaela Bolea

  Fede, movul pe ochişorii tăi arată spectaculos! ♥
  Îmi doresc să încerc şi eu acest rimel, mă încântă tot ce ne-ai spus despre el, iar pozele îl descriu cel mai bine ♥
  Pupici, zi frumoasă! ♥

  Reply
 3. bibelou

  Eu acum am ub Volumissime tot de la ei, iar urmatorul o sa fie iar False lash wings. Intr-adevar, efectul e uau. Doar ca primul pe care l-am avut s-a uscat cam repede. Asa mi s-a parut.

  Reply
 4. fashion doctor

  da,o am, e super. dar mi-am luat din grecia noua mascara loreal ,ai vazut–o pe insta, e si mai si. puppp

  Reply
 5. alexa

  Gata! Trebuie sa mi-l comand 😀

  http://voxofvanity.wordpress.com/

  Reply
 6. Lory's Blog

  Am.avut de la L’oreal doar Volume Collagen care mi-a placut chiar mult! Iar cel despre care spui tu pare la fel de bun,piate chiar mai bun! 🙂
  Pupici

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *