Machiaj cu primele mele produse de make-up de la Amway

Am scris pe blog despre lansarea colecției de vară Artistry Pacific Lights de la Amway și tot atunci mărturiseam că nu am mai încercat nimic de la ei și nici prea informată nu eram de ale lor produse. Tot ce-mi aduceam aminte erau doar laudele cumnatei mele la adresa produselor de îngrijire și cam atât. Primisem câteva produse de make-up din gama Artistry Pacific Lights și am și zis că revin cu păreri după ce le testez.
Și ca să mă fac mai bine înțeleasă am făcut și poze unui machiaj pe care l-am purtat destul de des pentru că îmi plac nuanțele de mov lila și mi se pare că se vede foarte bine la ochii verzi.

Paleta de farduri PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR are 4 nuanțe în culorile răsăritului iar cel mai des am folosit nuanța deschisă pentru pleoapa mobilă și pentru arcadă dar și nuanța de mov lila care are tentă de roz. Textura fardurilor este fină și foarte puțin cremoasă, se întind bine pe pleoapă și nu am observat să se scuture sub ochi. Cele două nuanțe despre care scriam mai sus sunt și cele folosite în machiajul din poze. Mi se pare că scoate foarte bine ochii în evidență și mi se potrivește.Artistry.Amway.collectionPudra de fată Artistry 3D este un iluminator format din 5 nuanțe sidefate în tonuri de roz și mult auriu, un produs perfect pentru crearea machiajelor de vară și mai ales pentru a pune în evidență bronzul. Bineînțeles că pot fi folosite și individual dar eu am ales de fiecare dată să trec pensula mare cu o singură mișcare, prin toate și să îmi aplic deasupra pomeților, pe arcadă puțin și un strop deasupra buzei superioare. Iluminatorul, bronzerul și blushul sunt produsele mele preferate din trusa de make-up. Mi se pare că ele sunt cele care scot trăsăturile în evidență, schimbă complet machiajul și îi oferă o strălucire aparte. Aplicate corect, desigur.

Legat de ambalajele celor două truse nu știu ce să zic pentru că eu le-am primit în cutiuțe de plastic, nu știu și nu am înțeles de ce dar nici nu comentez, dat fiind faptul că au fost cadou. În pozele din comunicatul de presă arată foarte bine, au carcase aurii, luxuriante și interesante. makeupMOTDLuciurile de buze Artistry Light Up m-au surprins în toate felurile de la conținut până la design și culori. Designul inovator include un accesoriu de iluminat și oglindă ce permit retușarea machiajului, numai că oglinda nu este atât de clară pe cât ar trebui. Dar partea cu beculețul din jurul lui mi s-a părut foarte interesantă, n-am mai văzut până acum. Dacă vedeți swachurile pe mână o să observați că nu sunt chiar așa de pigmentate cum par la prima vedere. Ce m-a șocat cel mai mult a fost mirosul și gustul pentru că în toate luciurile de buze se găsește Pepermint Oli la ingrediente, deci sunt mentolate și dau o senzație ciudată de buze umflate 😀 .

Amway. Summer.collection.Amway gloss.swach.Amway ingredients.Artistry.gloss Artistry.gloss.federova Artistry.makeup Artistry.AmwayColecția conține 5 nuanțe: Tropical, Cherry, Pink Grapefruit, Citrus, Wild Berry iar pentru machiajul din poze am folosit ultima nuanță menționată, preferata mea de altfel.
În concluzie mă declar mulțumită de calitatea produselor încercate dar înclin balanța spre paletele de farduri chiar dacă frumoasele ambalaje aurii au fost lipsă. Luciurile de buze arată spectaculos dar nu sunt genul care îmi plac mie. Prefer ceva mai mat și mai rezistent.

Pentru restul machiajului am folosit:
♦ Anticearcăn Nyx
♦ Professional BB cream de la Pupa, pe care am uitat să-l includ în poză
♦ Pudra de față Like a Doll Pupa
♦ creion cremos ca bază de pleoape Intense Kajal 003 și Rimel, ambele din colecția Vamp! de la PUPA
♦ eyeliner Flormar
♦ creion negru de ochi și creion contur de buze nude 001, ambele Pupa
♦ fard de sprâncene Dipbrow Pomade Anastasia Beverly Hiils
♦ bronzer Bronze Goddess Estée Lauderesentials.makeup

Sper că v-a plăcut. Aștept comentarii, reacții, sfaturi, ce vreți voi.
Pe curând!

Comments (5)

 1. Dana Stancu

  Carcasele aurii se cumpara separat. Noi am primit press sample, dar si de la magazin se cumpara asa ca sa pui in carcasa aurie ce paleta iti doresti. U got the poit! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Am inteles. Nah, obisnuita sa primesc produsul tot, nu stiam ca se pot da asa pe bucatele 😀

   Reply
 2. Adina

  Chiar eram curioasa de cum arata luciurile. Eu n-am apucat sa le desfac 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Cam asa 😀
   Iar eu chiar eram curioasa cum ti se par.

   Reply
 3. Lory's Blog

  Ce fain arata glossurile!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *