Alegerile mele comfy (Free Shipping)

Sunt sigură că alegerile noastre au legătură cu vremea și perioada prin care trecem, căldura și confortul fiind cele după care  tânjim în perioada asta rece. Doar așa îmi explic cum de am început să caut numai hanorace cu glugă sau bluze pufoase și mari. Mi-am comandat modelul ĂSTA acum o lună și ceva, poate chiar două și l-ați și văzut într-o postare. Îmi place și îl aleg în special în zilele în care merg la sala de sport sau în weekend când ne vizităm prietenii/familia. L-am nimerit atât de bine că primește numai complimente de fiecare dată când îl port iar eu mă simt super confortabil și bine în el. Pe dos e vătuit și e destul de grosuț în realitate.
Singura chestie care-mi displace sunt buzunarele prea  mici. Iar eu nu cred sub nici o formă că am mâinile mari 😯 . Poate doar normale. Are detalii interesante: șiret la glugă, bucățele de piele la capetele buzunarelor și fermoar într-o parte. Chiar sunt curioasă dacă toate modele sunt la fel de drăguțe și bine finisate în realitate.
Răscolind siteul ăsta în lung și-n lat după ceva similar, am dat peste câteva modele comfy și simpatice și pentru că au prețuri foarte bune și FREE SHIPPING, m-am gândit să vi le arăt și vouă.dresslily

Le găsiți exact în ordinea din colaj AICI, AICI, AICI și AICI.

Am selectat doar câteva modele care mi-au plăcut mie în mod special dar pe site puteți să vedeți toate modelele disponibile. Cu sau fără glugă, buzunare, șireturi, dungi, mesaje, floricele,  etc. Cele cu mesaje sunt chiar simpatice, cu toate că eu le-aș purta mai mult  prin casă 😀 .
Am observat că au cam toate mărimile disponibile iar în dreptul lui este scris cu verde  Free shipping, dacă are. Cele selectate de mine au toate. Ca și pont, când alegeți un produs verificați  și comentariile celor care au cumpărat ca să vă hotărâți mai ușor. Uneori sunt și poze care ajută foarte mult. Eu multe lucruri le-am ales în funcție de opiniile altora. Știți cum e cu lucrurile de pe siteurile astea…un fel de loterie.

  Eu mi-aș comanda un model – două de-astea comfy, voi? 😆 

Comments (3)

 1. Lory's Blog

  Hmmm am cateva hainute din acestea, mai confy, mai lejere, mai sporty….dar anul asta nu le-am purtat deloc. Dar deloc! Si nu stiu de ce…Mi-e mai la indemana sa aleg un puloveras.
  Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Am si eu o gramada de haine nepurtate, trebuie sa fac curatenie generala in dulap urgent. Dar cum stau prost cu timpul..cine stie cand. Imi ia o zi intreaga 🙁

   Reply
 2. Daniela

  Intr-adevar sunt multe modele care imi plac iar eu chiar port hanorace caci merg destul de des la munte si sunt foarte practice, ca sa nu mai zic de parcuri. Ai de unde alege!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *