Cum vă sună…Blind Holiday?

Deși e mijlocul verii, eu încă stau și caut pachete pentru un concediu și sunt mai mult ca sigură că nu sunt singura în această situație. Parcă văd că iar nu mai mergem niciunde și rămânem cu amintirile celor două weekenduri prelungite, petrecute la marea noastră.
Am visat de multe ori că se ocupă altcineva de toată treaba și că o să am surpriza să plecăm undeva fără să știu destinația. Cred că e super senzație să aflii abia în aeroport unde urmează să zbori. Pe siteul Paralela 45 am descoperit acest concept – Blind Holiday, apărut nou pe piața din România și se adresează persoanelor dornice de ceva nou, diferit de ce au trăit până acum, aceștia aflând destinația vacanței doar când vor ajunge în aeroport.

Ofertele de vacanțe sunt de la prețuri de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoană. Acestea includ numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul de plecare. Data exactă de plecare se afla cu 48 de ore înainte, iar destinația va fi dezvăluită abia atunci când se ajunge în aeroport.

Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.BlindHoliday_Paralela45Eu m-aș încumeta la un Blind Holiday oricând, mai ales că Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept „Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes.
Deci am încredere și mă cam atrage Pachetul 3 de AICI.

Cum vi se pare conceptul și ce pachet vă surâde?

Comments (4)

 1. Ilda

  Vad ca sunt sold out pachetele cu preturile mai accesibile, au mai ramas doar doua in cursa! 🙂
  Mai, Fede, m-ai facut sa visez cu ochii deschisi, de dimineata! 😀

  Pupicei, scumpa! O zi frumoasa!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
 2. Bookish

  E interesant conceptul dar depinde ce job ai. Poate nu poti sa anunti asa din scurt ca iti iei concediu. Depinde si de asteptarile fiecaruia pt ca poti fi dezamagit de locatie sau sa mai fi fost deja acolo. Ar fi bine sa dea si niste nume posibile de tari sa stii la ce sa te astepti, desi, la pretul asta sigur e Grecia, Turcia, Bulgaria sau Spania.

  Reply
 3. Beauty By Irina

  Mi se pare foarte tare acest concept, chiar as incerca 🙂 Pupici

  Reply
 4. Daniela

  E incitant asta e clar, mai ales daca iti place aventura. Dar ma intreb daca iti schimba si garderoba din bagaje odata ajuns pe aeroport ?? 🙂 Pupici

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *