Oldies but Goldies – sâmbăta asta vă aștept la Thrift Shop

Sper că nu v-ați făcut prea multe planuri pentru weekend și sper că o să ne onorați cu prezența la Oldies but Goldies – Thrift Shop, un eveniment de socializare şi vintage sale, care are ca obiectiv şi susţinerea unei cauze umanitare (fondurile strânse vor fi oferite centrului de plasament nr. 4 din Tâncăbeşti).

Infinity Club and Lounge – va fi gazda celei de-a doua ediţii a evenimentului, care va avea loc sâmbătă, 27 septembrie.

Pe lângă cele cu care v-aţi delectat la prima ediţie (la care eu am lipsit) – shopping, dans, preparate home made -, Oldies but Goldies – Thrift Shop v-a pregătit câteva surprize. Dacă veţi avea curiozitatea de a ne vizita, veţi descoperi talentul deosebit de care se bucură Radu Nistor şi pe care îl va utiliza la maximum pentru a oferi caricaturi frumoase celor dornici de o amintire.


Cea de-a doua surpriză pe care v-am pregătit-o este adresată doamnelor şi domnişoarelor. Daniela Stancu (http://danamakeup.blogspot.ro/)va fi alături de noi şi va realiza – gratuit – machiaje tuturor femeilor dornice.

Ca şi prima ediţie, Oldies but Goldies – Thrift Shop este un eveniment de socializare, dar şi de vintage sale, la care poţi găsi haine, cosmetice, cărţi, obiecte de design interior şi multe altele.
Pentru cei interesaţi să participe în calitate de expozanţi, taxa de participare este de 70 de lei. În schimb, intrarea vizitatorilor – şi potenţialilor cumpărători – este liberă. Mai mult, aceştia din urmă vor primi câte un tichet, cu care vor putea câştiga numeroase premii la tombolă.

Dacă aveţi curiozitatea de a vedea cum a fost la prima ediţie Oldies but Goldies – Thrift Shop, imaginile le găsiţi aici: http://youtu.be/5Xw_9WQtsK0
Partenerii evenimentului sunt: Alfaparf România, Avon, Dolce Natura, Hollywood Multiplex, MINERALIUM Dead Sea, One Beat Fashion, Casa Jad.
Parteneri media: bucuresteni.ro, urban.ro, anyplace.ro, bratuitor.ro, bucharest-shoppingguide.com, mujer.ro, www.revista-atelierul.ro.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla aici: https://www.facebook.com/events/354478434709988

Alături de Ana Maria Tătucu voi fi acolo în calitate de expozant și pentru asta am pregătit o mică colecție de rochii frumoase și nu numai. Absolut tot ce am selectat pentru vânzare (branduri: Sheinside, Oasap, Chicnova, Frontrowshop, Bershka, Stradivarius, Zara, H&M) este ori nepurtat ori purtat o singură dată la pozele pentru blog, deci în stare impecabilă. Câteva dintre ele le vedeți în colajul de mai sus.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare. Nu uitați : intrarea este liberă și înainte de toate este un eveniment de socializare. 

Comments (2)

 1. Alina Anghel

  Vin eu, vin eu 😀

  Reply
  1. Federova

   :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *