Cine vine cu mine la CREATIVE ART SHOW pe 17 aprilie?

BeautyPublishing ne invită la un show haute-couture care celebrează industria de beauty și artiștii ei.
Zece echipe formate din specialiști în hair-styling, make-up și nail-art își vor dovedi creativitatea într-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor, sub coordonarea deja consacraților:

 • Iuliana Sandu – make-up artist, trainer
 • Sergiu Băcioi – hair stilist, trainer
 • Aneta Jechiu – technician nail-art, trainer

De la avangardism la pop-culture, de la futurism până la punk-rock, ne prezintă noile talente ale industriei de beauty și sursele lor de inspirație.

Petrecerea va culmina cu un show live cu Delia și multe alte surprize pe care o să le descoperim împreună pe 17 aprilie, adică eu, o cititoare dragă și cine mai vrea să vină. Intrarea este 100 ron.
ATENTIE! Cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare dintre publicațiile – MAKE-UP MAGAZINE, HAIR STYLE MAGAZINE, NAILS AESTHETICS.
Pentru mai multe detalii intrați AICI.

Iar cine vrea să mă însoțească să îmi lase un comentariu cu răspuns la întrebările:
1. De ce ai vrea să participi la un astfel de eveniment?
2. Ce ținută mi-ai propune să îmbrac? Asta pentru că am nevoie de idei :P.

 Deci, cu cine merg?

 

Comments (3)

 1. Cristiana Cornea

  Hey,

  Evident ca imi doresc sa particip la acest eveniment pentru a afla tendintele in fashion, make-up si nail-art. Dar pe langa asta, ador ideea de networking si ideea de a te cunoaste pe tine. Apreciez foarte tare bloggeritele care si-au facut loc in blogosfera deja aglomerata.

  Un trend al anului 2014 este cel etnic, atat cu influente safari, cat si cu influente tribale. Cred ca ar fi un outfit care ar iesi in evidenta. Culori deschise sau imprimeuri tradionale, o palarie sau ceva accesorii cu pene mi se par elemente care atrag atentia.

  Te pup si sper sa am ocazia sa particip alaturi de tine la eveniment.

  Reply
 2. Cosmina

  Fede, as veni si eu cu mare drag, dar joi plecam din Bucuresti 🙁 Mi-ar fi placut sa te revad si sa stam putin la taclale.

  Reply
 3. Camelia Andrasescu

  Wow, cine nu ar vrea sa participe la un astfel de eveniment! Eu cu siguranta da! Mi-ar placea sa te cunosc mai bine decat o fac prin intermediul blogului. In plus evenimentul in sine pare impresionant, asa ca de trei ori da!!!

  Despre tinuta, ce sa zic, n u iti cunossc garderoba si nici disponibilitatea de a investi pentru un anumit eveniment. Eu as opta pentru o rochita, sunt feminine si usor de accesorizat. Nu as alege negru, poate ceva pastelat, sau chiar intr-o nuanta tonica, pentru ca e un eveniment plin de culoare. Un colier supradimensionat cred ca scoate din anonimat si o tinuta compusa din pantaloni si camasa, nu doar o rochie.
  Alegerile tale mie personal imi plac, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme!
  Fingers crossed!
  Pupici!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *