Review: Primer Facefinity All Day și Colour Corrector Stick – Max Factor

Tocmai când mă plângeam că n-am încercat niciodată un primer pentru față, m-am și trezit cu două dintr-un foc. Fericire pe capul meu pentru că mă rodea o mare curiozitate în privința acestui produs pe care tot timpul l-am considerat potrivit doar în trusa unui makeup artist. Greșit, știu.

Primerul este produsul care se folosește înainte de a începe orice machiaj, este baza care face ca machiajul să reziste și să se păstreze cât mai multe ore. 
Facefinity All Dayse prezintă într-o sticluță elegantă cu accente aurii și este dotat cu pompiță.
 • are o consistență lăptoasă
 • se aplică foarte ușor
 • nu e uleios
 • intră în piele în câteva minute

Eu obișnuiesc să aștept câteva minute între aplicările produselor de față: crema de față – primer – fond de ten -pudră, ceea ce cred eu că ajută la rezistanta machiajului care se vrea mare, desigur.

Nu am observat să încarce tenul inestetic sau să mă încurce la aplicarea fondului de ten. Din contră, lasă pielea fină, nu o usucă și minimizează porii, aspect de care m-am bucurat foarte mult pentru că n-am mai întâlnit de ceva timp un produs care să-mi pună porii la colț. Am fost plăcut surprinsă.
Dacă nu aveți prea mari imperfecțiuni puteți să îl folosiți singur, fără fond de ten sau altceva peste. Puțin blush, rimel, gloss și gata machiajul simplu și natural.
Nu am găsit lista cu ingredientele nici măcar pe site-ul oficial Max Factor dar sunt aproape sigură că are o concentrație mare de silicon.
Secretul acestui produs constă în particulele micro corectoare ce lucrează pentru a absorbi transpirația și sebumul și prelungesc rezistența fondului de ten. 
 • matifiază pielea 
 • conține Micro Correctors ce absorb excesul de ulei  
 • conține SPF 20  
Pentru o bază perfectă și un machiaj rezistent, primer-ul este un must have în trusa de machiaj a oricăreia dintre noi.
 
 Preț lui: 54.38 lei
Colour Corrector Stick
Corectoarele CC Sticks sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imperfecțiune în parte: roșeață, pete închise la culoare și cearcăne, cele mai mari probleme femeiești. Ce, nu-i așa? 😀
Nu apăruseră la noi când le-am descoperit și tare mult am râvnit după ele și le-am așteptat.
Nuanțele lor:
 • VERDE – neutralizează roșeața. Perfect pentru persoanele care doresc să estompeze nuanța roșiatică a tenului.
 • GALBEN – neutralizează nuanțele de violet cum ar fi cearcănele. Contracarează nuanțele de violet sau lila rezultând nuanțe pale de albastru.
 • ROZ – aduce la același nivel petele închise la culoare cu nuanțele de ten mai deschise. Contracarează nuanțele de albastru și iluminează.
 • ILUMINATORUL  – reflectă suav lumina și iluminează tenul.
Momentan mă bucur doar de cel galben care e mai mult nude pentru mine și sunt tare mulțumită de el.
Nu există machiaj fără să-l folosesc. 
Nu am cearcăne foarte mari dar am. Plus câteva pete răzlețe, coșulețe când și când și alte imprefectiuni ce necesită acoperire.
Un mare plus îl are faptul că este sub formă de creion retractabil, deci nu se ascute, pur și simplu se răsucește baza atunci când se consumă.
Se întinde ușor, umple porii frumos fără să lase urme inestetice și are o putere de acoperie medie spre mare aș zice eu. Depinde și cât de mult e întins cu degetele. 
De cele mai multe ori  îl folosesc înainte să aplic fondul de ten dar sunt zile când simt nevoia să revin cu el peste un coșmai răzleț, de exemplu. Fiind mai deschis la culoare decât tenul meu, nu insist prea mult.
În poza de sus este aplicat peste primerul  Facefinity All Day.
Preț: 52,54 lei / bucata
 Ați încercat ceva din noutățile Max Factor din vara asta?

Comments (3)

 1. fashion doctor

  nu am incercat. mersi ptr review

  Reply
 2. karina

  de un primer pt fata as fi interesata, urmeza sa cercetez mai amanuntit problema 🙂

  Reply
 3. hapi

  Corectorul ma atrage.
  Imi caut unul – nu foarte scump dar care sa acopere cat de cat cearcanele din unele zile si sa nu se stranga pe pleoapa inferioara.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *