Vești bune de la Max Factor! Noutățile verii

 Max factor este unul dintre brandurile mele preferate și nu întâmplător văzusem acum ceva timp o serie de noutăți apărute prin alte țări. Deci eram pregătită psihic dar tare nerăbdătoare. În scurt timp se pare că vor invada piața și la noi, în sfârșit.
Până atunci, să vă povestesc pe scurt despre ele.Fondul de ten Skin Luminizer și Iluminatorul Eye Luminizer
Special create pentru femeile care caută radianță subtilă și luminozitate și care vor să le fie remarcat tenul sănătos și nu încărcat de fond de ten, aceste două produse conferă o acoperire frumoasă și beneficiile produselor de îngrijire a pielii.

Max Factor Skin Luminizer Foundation și Eye Luminizer conțin pigmenți perlați ce luminează tenul imediat în timp ce elastomerii din skin luminizer creează “ferestre” prin care lumina este reflectată înapoi creînd un efect luminos și proaspăt.
Special creat pentru zona întunecată de sub ochi, Eye Luminizer este al doilea pas în obținerea unui aspect luminos datorită formulei ușoare cu tonuri de galben ce iluminează imediat și neutralizează tonurile de mov estompând cu succes cearcănele. Conținând același complex de vitamine și de hidratare ca și fondul de ten are efect de lifting asupra zonelor de sub ochi și combate apariția liniilor fine cu ajutorul unor ingredienți speciali.

Noul fond de ten  Max Factor Skin Luminizer este disponibil în 5 nuanțe din luna iulie 2014.
Prețul recomandat: 51,54 lei 
Noul illuminator Max Factor Eye Luminizer este disponibil într-o nuanță din luna iulie 2014.
Prețul recomandat:  29,16 lei 

Primerul Face Finity All Day 
Prelungește rezistența fondului de ten.
Secretul acestui produs constă în particulele micro corectoare ce lucrează pentru a absorbi transpirația și sebumul și prelungesc rezistența fondului de ten. Primer-ul este un must have în trusa de machiaj a oricăreia dintre noi pentru a creea o bază perfectă.
Preț recomandat: 54.38 lei 

Creioane corectoare Colour Corrector Stick
Pe ele le-am visat cel mai mult.
Sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imperfecțiune în parte pe roșeață, pete închise la culoare, cearcăne.

Iată cum funcționează:

 • VERDE – neutralizează roșeața. Perfect pentru persoanele care doresc să estompeze nuanța roșiatică a tenului.
 • GALBEN – neutralizează nuanțele de violet cum ar fi cearcănele. Contracarează nuanțele de violet sau lila rezultând nuanțe pale de albastru.
 • ROZ – aduce la același nivel petele închise la culoare cu nuanțele de ten mai deschise. Contracarează nuanțele de albastru și iluminează.
 • ILUMINATORUL  – reflectă suav lumina și iluminează tenul.

Preț recomandat: 52.54 lei

Lacurile de unghii Gel Shine Lacquer 
Creat pentru femeile dezamăgite de lacurile de unghii obișnuite care fac compromisuri la culoare, rezistență sau strălucire, noul Gel Shine Lacquer va asigura o culoare intensă, grad ridicat de strălucire și rezistență până la 7 zile, Vă puteți face acasă o manichiură ca la salon.

Culoare intensă:  Argilă din bentonit asigură o absorție mare de pigment.
Strălucire intensă: Gel Shine Lacquer are o formulă mai densă care împiedică mularea gelului pe imperfecțiunile unghiei și conferind astfel un aspect neted, perfect. Se nivelează de la sine fără să lase dungi sau urme de pensulă.
Rezistentă: un element plastifiant în două straturi adaugă flexibilitate nitrocelulozei (o substanță întâlnită în majoritatea lacurilor de unghii). Flexibilitatea crescută generează un film rezistent pentru a minimiza impactul asupra unghiei cee ce duce la mai puține ciobiri, astfel strălucirea intensă și culoarea bogată rezistă mai mult.

Produsul este valabil din luna Iulie 2014.
Preț recomandat: 28 lei

Cine mă urmărește pe Instagram probabil știe deja despre produsele pe care am ocazia să le testez acum. N-aș fi vrut să zic nimic dar nu mă pot abține și recunosc că sunt foarte încântată de ele. 
Nu mă grăbesc dar o să urmeze reviewuri în curând. 

Comments (6)

 1. Mihaela Bolea

  Să le foloseşti cu drag, Fede! ♥

  Reply
  1. Federova

   Mulțumesc frumos!

   Reply
 2. Olivia Boros

  Sa le folosesti cu placere, par super interesante!

  Reply
  1. Federova

   Chiar sunt! Multumesc!

   Reply
 3. Deea

  Fondul de ten deja a intat in teste si imi place mult:D.

  Reply
  1. Federova

   Eu astept sa il schimb, nu pot sa il folosesc. Nuanta Caramel e pentru mulatre :/.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *