Reduceri pentru fashioniste

Câteva doar, că dacă stau să răscolesc tot ce urmăresc mă apucă dimineața.
Mi-ar fi plăcut să am timp să fac o listă cu toate reducerile și promoțiile ce sunt în perioada asta, nu doar la haine ci și la cosmetice și produse de îngrijire.
Am selectat câteva siteuri de articole vestimentare pe care le frecventez des, siteuri unde am descoperit promoții si reduceri frumușele.

AICI am zărit o pereche de sandale VERZI, care îmi plac la nebunie și sunt la reducere acum, adică 13,60$. Sper să mai prind și eu o pereche la următoarea comandă.

Pe OASAP sunt tot felul de promoții și reduceri de 25%.

Pe CHOIES au băgat câteva reduceri la rochiile MAXI ca să nu mai am eu somn și liniște noaptea. Nu că aș avea prea mult(ă) în general (baby on bord) dar zic așa.
Asta ALBĂ, cu motiv floral pe partea de mijloc e demențială. Nu știu unde aș purta-o dar m-a înebunit croiala și imprimeul ei.

Nici SHEINSIDE nu s-a lăsat mai prejos și a afișat reduceri între 15-25%.

Și pentru că recent am început colaborarea cu un site de la noi – Kurtmann, i-am dat și lui câteva clickuri azi, învârtindu-mă pe lângă niște pantaloni albi. Au reduceri masive de 80% la peste 150 de modele. Click AICI.

Iar ROMWE ne-a pregătit o surpriză delicată – bluză de dantelă albă, doar pe 17 aprilie la prețul de 11.99 $ de la 32.99 $.
Grațioasă și de neînlocuit, dantela atrage pe toate lumea. Dacă o dantelă neagră te îmbracă în mister și senzualitate, dantela albă emană puritate, pasiune și entuziasm.
Se vede într-un mare fel peste maiul închis la culoare. Dacă vreți să vedeți mai multe outfituri cu ea, dați scroll în jos AICI.
Transport GRATUIT!

Vă tentează ceva anume 
sau ați pitit cardul în perioada asta?

Comment (1)

  1. Bianca

    Romwe are numai lucruri frumoaseeee 💜 dar nu am comandat nimic de acoloo, inca. Pup :*

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *