Sranrom – Ulei hidratant de corp cu iasomie

Stiu ca uleiul de corp folosit vara jeneaza si nu e deloc confortabil pentru ca provoaca traspiratie, atrage praful si poate pata hainele. Si daca tot e iarna (s-a spart orice indoiala, a nins zilele astea, peste tot numai mocirla) si pielea are nevoie de hidratare de ce sa nu profit?!

In general imi plac uleiurile aromate de corp si le folosesc in orice anotimp daca am pofta….si nu intentionam sa-mi achzitionez unul pentru ca inca ma chinui sa-l termin pe cel de la Johnson daar…n-am rezistat

S-a intamplat sa-mi sara floricica alba in ochi direct de pe raft iar cand l-am mirosit de curiozitate am simtit brusc ca e primavara in jurul meu si inainte sa clipesc eram sigura ca ma aflu intr-o gradina plina de iasomie…miroase fascinant..
Il folosesc seara, imediat dupa baie. Intra in piele destul de repede prin masaj, hidrateaza intens, pot sa ma imbrac imediat dupa iar mirosul care il lasa pe mine ma hipnotizeaza. L-am folosit cu zgarcenie de frica sa nu-l beau pentru ca am obiceiul asta cand descopar ceva ce-mi place mult (ma refer la uleiuri/parfumuri/sprayuri de corp). 
Pare un miros puternic dar se diminuaza dupa cateva ore iar eu ma bucur pentru ca in timpul noptii cand dorm nu prea imi place sa miros a ceva…prefer doar acel miros de dupa baie, curat, fresh si atat.
Floarea alba si mica de Iasomie este un simbol al puritatii thailandezilor, larg folosita in ceremoniile religioase de bun augur. In doze mici, aroma dulce de Iasomie este atat reconfortanta, cat si linistitoare.

 Are un ambalaj atragator din punctul meu de vedere, acel macro pe floricica de iasomie m-a condus pe mine spre urmatorul pas -“mirosirea”- si faptul ca era sigilat capacul cu o folie de plastic nu m-a impiedicat deloc sa-l simt. Fara sa vreau l-am desurubat pe furis incat sa simta si nascul meu putin de primavara. Tot sigilat a ramas dar l-am bagat in cosulet fara sa stau pe ganduri.

Ambalajul atargator e specific produselor Sranrom sau poate ca sunt pe gustul meu si doar eu cred asta?! Voi ati incercat ceva de la ei?

Eu l-am gasit in dm dar il puteti achizitiona online de aici. Mi-ar placea sa incerc exfoliantul de corp care cred ca are aceeasi aroma delicata de iasomie si probabil va fi urmatoarea mea victima. Si daca mi-ar pica in mana ma-car o lumanarica nu m-as supara deloc.

(mi-am amintit de ceaiul de iasomie, cred ca Georgia l-a incercat si mi-a facut pofta…ia sa-l notez ca iar uit sa-l cumpar :P.)

Ulei spray hidratant cu iasomie (contine ingrediente naturale derivate in proportie de 98%)

Produs de Authentic SPA
Importator: Zenith Group

Pret: 33,99 RON/ 100 ml (in magazinul dm)

Ce ulei de corp va duce pe voi intr-un alt anotimp?

Comments (14)

  1. Jade

    SI eu l-am vazut in DM, intr-adevar miroase foarte bine.

    Reply
    1. Federova

      Eu nu-l mai zarisem pana acum ๐Ÿ˜›

      Reply
  2. Dorina

    Imi si inchipui din ce ai descris tu cum miroase!
    Nu am avut niciodata o crema/ulei cu iasomie, dar as vrea sa incerc ceva de genul…

    Reply
    1. Federova

      Sigur o sa-ti placa, nici eu n-am mai avut si chiar nu credeam ca va fi favoritul meu, nu stiu pentru cat timp dar acum ESTE :D.

      Reply
  3. coco

    sunt fan uleiuri si cred ca este minunat…si da…ceaiul de iasomie e super bun si miroaaseee…eu mi-am cumparat o punga cu 100 pliculete ๐Ÿ™‚

    Reply
    1. Federova

      Abia astept sa-l incerc si eu…

      Reply
  4. simona

    Ah, mie imi place tare mult iasomia, este una dintre aromele mele preferate, desi nu am avut din pacate, prea multe produse de ingrijire cu aroma de iasomie…
    Cred ca mi-ar placea produsul acesta, desi e putin cam scumput pentru bugetul meu actual, eu folosesc ulei de corp chiar si vara pe anumite portiuni ale corpului, mi-e foarte uscata pielea si uleiul ii face cel mai bine.

    Ceaiul de iasomie este, de asemenea, unul dintre preferatele mele…

    Sa il folosesti cu placere in continuare, cat mai ai din el… ๐Ÿ™‚
    Pup!

    Reply
    1. Federova

      Si pentru mine e scumput sa stii dar tocmai luasem salariul cand l-am cumparat si n-am tinut cont de nimic ;)). Nah acum, power flower ma influenteaza…
      Multumesc! Te pup si eu!

      Reply
  5. MoGio

    Eu nu folosesc ulei de corp , nu stau singura in casa si nu-mi permit sa umblu naked pana intra in piele :)) Probabil exista si uleiuri care intra rapid in piele , dar nu am incercat . Prefer cremele si untul de corp . Banuiesc ca miroase tare frumos uleiul tau ๐Ÿ™‚

    Reply
    1. Federova

      Nu trebuie sa umbli naked ca sa intre in piele. Poti sa-l folosesti imediat dupa dus si apoi sa stai intr-un capod (material pufos ca de prosop) 20-30 min. Eu ma imbrac imediad dupa ce ma masez, nu e asa gras ca alte uleiuri si intra repede in piele…

      Reply
  6. Ela

    Iasomie!Mmmm… Superb trebuie sa miroasa uleiul!

    Reply
    1. Federova

      Daca esti curioasa baga-ti nascucul intr-un dm si zi-mi cum ti se pare! ๐Ÿ˜€

      Reply
  7. Lavender Thoughts

    Multumesc de link!Eu cum de nu l-am vazut in dm…?Daca e acolo,data viitoare nu-mi scapa.Pups!

    Reply
  8. Adriana

    L-am folosit si eu, miroase extraordinar. E perfect de facut cadou in special celor carora le place iasomia ๐Ÿ˜‰ Il recomand ๐Ÿ˜‰

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *