Comanda Bonprix ~ Outfit burgundy de primăvară

Când am făcut comanda la Bonprix era deja primăvară, dar aveam ditamai zăpada în fața blocului. Am ales un întreg outfit iar geaca Biker din teddy a fost la fix la cât era de frig. Eram convinsă ca nu o să o port prea mult, dar de unde? Și azi cred că o iau pe mine la câte grade îmi arată aplicația de pe telefon. Îmi doream de multă vreme ceva în genul ăsta din teddy iar asta a fost doar… 90 lei, la reducere. Așa noroc să am?! 😀 Din păcate nu se mai găsește pe site, dar sunt alte reduceri la fel bune pe Bonprix.  Avea codul: 939516. Aș fi vrut să fie o tentă mai lungă, dar sunt mulțumită și de asta, mai ales că are și buzunare și fermoar. Are și un detaliu drăguț la gât și e chiar călduroasă, îmi place super mult.

Spuneam că mi-am luat un întreg outfit, dar excepție fac pantofii care sunt ceva mai vechi. Ca să fie în ton cu geaca Biker din teddy, mi-am luat și niște pantaloni drăguți și eleganți. Pe site i-am văzut în aceași nuanță, dar în realitate se pare că nuanțele de burgundy diferă, geaca este roșu azalee iar pantaloni sunt roșu rubiniu. Aș fi vrut să fie puțin mai lungi, puțin peste glezne, dar zic că îmi vin bine și așa. Au un detaliu interesant în părți, de-a lungul cusăturii au aplicată o bandă neagră cu niște pietricele super strălucitoare în soare. Materialul este finuț, pare o piersică, nu sunt deloc elastici și au și buzunare. Aș zice că abia aștept să îi port la birou, dar cine știe când vom ajunge să mergem din nou la birou. Până atunci mă mândresc cu ei in poze. Chiar nu aveam pantaloni în culoarea asta și îmi place tare mult, mai ales la început de toamnă.  Pe site sunt și ei la reducere, dar văd că nu mai au mărimea mea. Eu mi-am ales 38. Se numesc Pantaloni cu strass-uri și au codul asta: 953835.

În ultimele luni am avut ceva slăbiciune pentru imprimeul de piele de șarpe, eu care nu eram deloc cu astfel de imprimeuri, animal prinț sau așa ceva…nici nu voiam să văd, dar apoi să port. Mi-am luat botine cu așa detaliu apoi am găsit o fustă din imitație de piele pe care o ador și acum am găsit o bluza cu mânecă lungă, gen helancă. Am ales mărimea 36/38, e ușor lărguță, dar nu mă deranjează, prefer așa decât să țipe pe mine. În rest e adorabilă, elastică, material bun iar la mâneci are niște detalii foarte faine, sunt cusuți de formă 4 nasturi bumbi arginti.

Geanta am căutat-o special pentru că îmi doream ceva nude în mărimea asta și deși nu a fost la reducere a avut și are un preț bun. Știu că pare mică, dar e incredibil cât de multe lucruri încap în ea. Are adâncime. Este geantă de umăr și doar așa poate fi purtată. Mă bucur că am găsit-o pentru că nu aveam nici una nude și se potrivește la nenumărate ținute.

Cam asta a fost utima comandă Bonprix și prima de pe anul asta. Sunt încântată de toate lucrurile alese 😀 . Voi ce ziceți de ele? 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *