Când noutățile Nivea conțin aroma preferată ~ de COCOS

Da, am zis-o peste tot de nenumărate ori că aroma de cocos este una dintre preferatele mele și că îmi place cocosul în toate formele lui iar zilele astea am de gând să fac un desert cu Ulei de cocos. Dar până la desert vreau să fac publice noutățile de la Nivea. Mi-au trimis acum câteva zile un coșuleț a-do-ra-bil! Nici nu l-am desfăcut și m-a izbit o mireasmă de nucă de cocos. Pe parcurs am zâmbit încontinuu pentru că îmi plăcea fiecare produs în parte și eram bucuroasă să văd că au scos nu doar o loțiune cu aromă de cocos ci și un Soufflé pentru corp cu aromă de cocos și ulei de monoi. Deocamdată am testat doar Souflleul pentru corp pentru că mi s-a părut că are mirosul mai pregnant și mi-a plăcut tare mult. Nu pot să zic că miroseam toată a nucă de cocos, dar mi-a plăcut că lasă pielea hidratată, catifelată și parfumata discret.

Noile produse sunt îmbogătite cu uleiurile prețioase de monoi extrase din florile suave de Tiare.
Cu un design elegant, parfum delicat și o textură incredibil de plăcută, Soufflé-urile pentru corp de la NIVEA reprezintă noutatea verii și sunt perfecte pentru începuturi sau finaluri delicioase de zi. Noua formulă de cremă-soufflé are o textură non-grasă și usoară, cu perle vizibile de uleiuri prețioase, se topește ușor pe piele, lăsand-o catifelată la atingere și ingrijită în profunzime.

Și chiar dacă vara a trecut eu sunt foarte încântată de aceste produse. Nu mă oprește nimic să îmi hidratez pielea și să visez cu ochii deschiși la o plajă exotică unde crește nuca de cocos.

Soufflé-ul de corp NIVEA cu aromă de cocos și ulei de monoi este o explozie de arome și senzații. Textura usoară non-grasă conține perle vizibile de ulei prețios ce lăsa pielea intens hidratantă, în timp ce aroma delicioasă de nucă de cocos bucură simțurile.

Dacă vă e dor de primăvară Nivea a lansat și o variantă de Souffle cu aromă de flori de cireș.

Soufflé-ul de corp NIVEA cu flori de cireș și ulei de jojoba are o formulă care se absoarbe rapid în piele, fără urme grase sau lipicioase. Perlele hidratante de ulei prețios și parfumul florilor de cireș se imbină perfect, pentru ca pielea să rămană catifelată și răsfătată pentru o perioadă indelungată. Într-o cantitate mai mare și o dozare mai ușoară avem NIVEA Oil in Lotion cu aromă de cocos și ulei de monoi. Aceasta este infuzată cu uleiuri prețioase de monoi și se absoarbe rapid în piele, transformând pielea uscată într-o piele netedă și radiantă pană la 48h, fără să lase urme grase. Redă pielii uscate suplețea și aspectul radiant!

Prețurile produselor sunt între 21 și 24 de lei și se găsesc în magazine și supermarketuri.
Nivea m-a pregătit pentru un răsfăț de zile mari, cu Soufflé cu aromă de cocos, lumânare parfumate, bombe de baie, bețișoare și chiar cu un halat finuț, doar că lipsește….baia. Pentru așa răsfăț am nevoie de o baie cu cadă 😆 .

Știați de noutățile Nivea cu Aromă de cocos, vă tentează careva?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *