Sandale colorate și sacoul bleumarine de la SH

În ultimul timp am cam frecventat un SH care mi-e mereu în drum. Nu mă pot abține, eu încă sper că la un moment dat voi descoperi o comoară, ceva vintage și mirobolant. Am avut noroc acum câteva săptămâni de am găsit sandalele de la Aldo în stare impecabilă și tot atunci am descoperit sacoul bleumarine din imagini iar zilele trecute o pereche de pantofi fake Valentino (poză pe Instagram). Mi-a sărit roșul aprins în ochi și imediat i-am înhățat dar eram aproape convinsă că sunt fake, mă gândeam că nu au ce să caute într-un SH de la noi, să fim serioși. Apoi vânzătoare a fost cam convingătoare că nu, că au eticheta cusută direct în talpă și niște copii nu au cum să fie așa. Apoi am dat un search de google și ce-i drept, semnanau izbitor cu ce poze găsisem. Nu știu cum de mi-a scăpat cel mai cel indiciu, în loc de Garavani scrie Caravani pe etichetă. Mintea mea a văzut un G în loc C sau probabil nu a vrut să vadă. Oricum îmi place mult modelul, sunt foarte bine lucrați, aș zice că au fost doar probați de câteva ori și chiar cred că a meritat investiția. Doar 46 lei.

Sacoul bleumarine mi-a atras atenția după emblema din piept și îmi place că e ceva mai lung. Ador nuanța lui și faptul că are mâneci 3 sfeturi. Eticheta nu contează, important e că mă simt minunat în el și a fost doar 32 lei.
Mi s-a părut că face echipă bună cu noi mei jeanși de pe Amiclubwear. Cred că e a doua oară când risc să comand jeanși de pe un site din afară. Zic că e risc pentru că eu îmi găsesc destul de greu ceva care să îmi placă și să mă avantajeze și trebuie musai să probez. Am nimerit perechea asta dar o spun cu speranța că mai intră puțin la apă. Îmi vin bine, zic eu dar îi simt totuși puțin lărguți. Curea nu aș vrea să port la ei. Au talie înaltă, detaliu care mă avantajează dar fiind lată în șolduri, aș face mai rău dacă mi-aș mai pune și curea. Culoare e exact pe gustul meu, la spate au buzunare foarte bine poziționate (avantaj pentru fund mai puțin bombat 😀 ) și sunt elastici și foarte comozi.fashion amiclubwear.highheelsSuperbele sandale sunt tot de pe Amiclubwear și le-am luat conștientă fiind de faptul că s-ar putea să le port de maxim 2 ori din cauza lungimii tocului. Nu le-am putut rezista, mi-a palcut atât de mult combinația de culori de pe curelușe că le-am vrut cu orice preț. Și culmea, deși tocul este imens, am fost surprinsă să mă simt super comod în ele. E adevărat că nu am mers eu foarte mult cu ele dar îmi dau seama de la prima purtare dacă sunt comode sau nu.

Bluză Amiclubwear AICI
Jeanși Amiclubwear AICI
Sandale Amiclubwear AICI
Choker: AICI (doar 87 centi) 😆 

style federova.-amiclubwear.outfit cocker. fashion.blondie amiclubwear.top pupa.milano.NOTD Amivlubwear.Outfit fashion.street

Pe unghii port 2 nuanțe superbe LASTING COLOR EXTREME de la Pupa Milano: 025 și 044
Apropo de magazinele Pupa Milano, între 11 și 14 mai au -30% REDUCERE la toate produsele de make-up, de îngrijire a corpului,la cremele de protecție solară și la multe alte produse. DAR DOAR cu Pupa CARD.

Voi aveți ceva împotriva hainelor de la SH? 😆 Eu sunt tare mândră de sacoul meu bleumarine, l-am spălat, l-am călcat bine și-l port cu mare drag.

Pe curând!

Comments (14)

  1. Valeria Chertes

    Imi place enorm cum iti vine aceasta tinuta.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!

      Reply
  2. Cati

    si eu am inceput de ceva timp sa intru prin SH-uri. initial mai mult ca o alternativa la fast fashion, dupa ce am vazut niste reportaje despre conditiile din fabricile de prin Bangladesh, dar intre timp a inceput sa-mi placa si sa mi se para relaxant – atata timp cat nu ai nicio asteptare, nu e nicio problema cand pleci cu mana goala. cat despre comori, levi’s 501 aproape noi cu 5 euro – si cu asta am spus tot!
    ah si imi plac mult si blugii si sandalele, ambele iti vin minunat! 😉

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Cati! Am vazut si eu chestii noi cu eticheta intr-un SH in Italia acum ceva ani. Mi-am luat un trench din jeans superb cu doar 5e :D.

      Reply
  3. Simplement Lui
    1. Federova (Post author)

      Thank you!

      Reply
  4. Ioana S. Pavel

    Mi-am comandat si eu un chocker in genul acestuia tot de pe Ali dar mai ieftin (in jur de 50 de centi parca…), e superb si imi place mult de tot!
    In ceea ce priveste hainele SH, eu nu am nimic impotriva lor pentru ca daca stau bine si ma gandesc, si articolele noi au fost probate si ras-probate de n persoane, asa ca pe undeva e cam acelasi lucru.
    Eu regret ca la mine in oras nu am niciun magazin cu produse second mai rasarit, c-as frecventa si eu…precis mi-as gasi o multime de lucrusoare de brand la preturi de nimic. 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Incredibil ce preturi au chokerele pe Ali. Fata de site-urile de la noi care le vand de 50 ori mai mult…

      Mie nu prea imi pica in mana lucuri de brand, asta tot sper cand le vizitez 😀

      Reply
  5. coco

    waw…superbe sandalutele tale, am ceva asemanator cu mai multe culori insa!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Super faine, imi plac la nebunie <3

      Reply
  6. Loredana Manciu

    Sunt tare faine sandalutele!
    Chiar si pantofii aia rosii din SH sunt frumosi! AmiClubwear au multe modele de incaltaminte misto!
    Nu am comandat, dar ii stiu@

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ms Lore!
      Au chestii faine, eu am mai multe perechi de la ei dar le cam tin degeaba din cauza tocului. Si astea au tocul inalt rau dar sunt totusi mai comode, cel putin asa mi s-au parut. Probabil ca daca as dansa in ele m-ar rupe :))

      Reply
  7. Eva Luna

    Doamne, ce frumos e choker-ul ala! Am facut o adevarata obsesie pentru ele <3
    In privinta SH-ului, nu ma deranjeaza deloc cumparaturile de acolo, doar sa fie ceva putin folosit si facut bine.
    Am vazut acum pantofiorii aia rosii, si arata tare bine. Sa-i combini cu ceva dragut, si sa vina postarea 😉

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Si mie imi plac la nebunie chokerele, mi-am mai luat 2 la fel de dragute. Le ador 😀
      O sa fac sigur o postare outfir si cu pantofiorii rosi.
      Pup!

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *