Purple Love and Maxi dress

Am zis că am tras lozul câștigător când am probat rochia maxi purpurie abia ajunsă de peste mări și țări. Lungimea perfectă, croială ideală și cel mai frumos imprimeu. Încă nu îmi dau seama dacă sunt afine sau prune coapte. Înainte să îmi ajungă aveam impresia că mi-am comandat o rochie maxi cu flori movuli dar când am văzut-o în realitate am constatat că imprimeul bate mai mult spre prunele altoite din grădina bunicii. Cele mai gustoase și mai mari prune pe care le făcea un singur pom din spatele casei. Țin minte și acum când ne spunea că alea sunt pentru noi iar restul prunelor sunt pentru țuică și magiun. Vaaai, ce chin era să le adunăm de pe jos. Niciodată nu mi-a plăcut treaba asta și cine nu a prins vremurile alea clar nu mă înțelege. Era o livadă imensă și după ce scutura toți pomii se făcea covor albastru pe jos și trebuia să fim atenți din cale afară să nu cumva să le strivim. Apoi se umpleau gălețile, apoi trebuia să le cărăm la butoaie și tot așa. Erau enervante și solicitante vacanțele muncile la țara dar de dragul bunicii singure, le făceam pe toate atât cât puteam la vârsta noastră. Ce vremuri..
Recent, la un interviu online am fost întrebată ce putere mi-ar plăcea să am dacă ar fi posibil. Știți ce am răspuns? Că aș vrea să mă întorc în timp, în anumite timpuri. Sună ciudat întrebarea dar chiar m-a transpus într-o stare de melancolie.
Am pornit de la prune și am ajuns la copilărie. Era inevitabil cu așa rochiță. Vouă ce vă transmite imprimeul de pe ea?purple.love.federova.maxi dress

Rochie/Dress: AICI/HERE
Rucsac/Mini Backpack: AICI/HERE

maxi.purple.dress.Milanoo maxi.dress.Milanoo purple.look fashion.streetstyle.maxi selfie.purpleLove.MAXIdressȚin să precizez că rochia am ales-o mărimea L special ca să nu fie prea scurtă și bine am făcut. Am purtat-o cu espadrilele nărăvașe de la H&M și trebuie să vă spun că am câștigat lupta cu ele, m-au rănit la început dar am dovedit că pot să merg și așa cu dureri iar acum nu mai simt absolut nimic. Par super comode. Ce întorsătură, nu? 😀

Pe buze am îndrăznit să port cel mai strident ruj rezistent de la Boys`n Beeries, nuanța Poison Ivy. L-am cumpărat din simpatie pentru mov dar cu siguranță o să-l port doar la poze 😆 .
Rucsacul este tot o achiziție nouă și foarte deșteaptă. Îl port extrem de des, aproape în fiecare zi când ies în parc sau la plimbare cu Ed. Îmi place că e versatil, crem, imitație de piele, ușor de asortat și de purtat în spate. Nu e foarte încăpător dar îmi intră în el exact ce avem nevoie, chiar și o mașinuță – două 🙂 .

Purple Love va continua…
Pe curând!

Comments (25)

  1. Amy

    Arata superb rochita, s-o porti cu placere! <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!

      Reply
  2. Alina

    Mare pacat ca o sa-l porti doar la poze! Iti sta foarte bine! Pentru ruj am intrat, in primul rand, sa vad ce este :*

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Celebrul Poison de la Boys`n Beeries. As vrea sa-l port mai des, sunt chiar indrazneata cand vreau dar ma simt cam inconfortabil cand vorbesc/zambesc/. Nu ma avantajeaza albul dintilor 😀

      Reply
  3. Descude

    Foarteeee, foarte frumoasa rochia <3
    Fug sa dau click, tre sa o adaug in wishlist negresit!
    Multi pupici
    http://www.descude.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Tie ti-ar veni si mai bine, parca esti mai mica cu 2 cm decat mine, nu? 😀
      Ms mult, pup tare!

      Reply
      1. Descude

        Hihi, daca ar fi doar 2 cm, ar fi minune! Sunt mica, mititica :))

        Reply
  4. Lory's Blog

    Ahhh daaaa! Stangeam galeti intregi de prune!!! hahaha Saracu’ unghiul meu – DUmnezeu sa-l ierte!
    Legat de tinuta – sa stii ca imi place rochia…si ar trebui sa imi iau si eu cateva rochii lungi, stii tu…pentru acele momente cand parul incepe sa creasca si nu-l poti epila cu ceara :)))

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Deci am trait cam aceleasi episoade 😀
      Pai..ala e unul din motivele pentru care imi plac rochiile lungi, hihi.

      Reply
  5. Daniela

    Frumoasa foc! Ce bine iti sta cu rujul asta.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Daniela!

      Reply
  6. ilda

    Hello, sweet lady! 🙂
    Mi-a placut sa rememorez clipe din copilarie alaturi de tine… Eu adunam caise, nu prune!
    E asa de dulce si boema tinuta ta! Rochita e adorabila – consider astfel dupa ce am vazut-o purtata de tine, prezentarea de pe site-ul de provenienta nu o pune in valoare.
    E Poison Ivy chiar atat de strident incat sa il porti doar la shooting-uri??? Mie imi pare ca arata superb la tenul si parul tau!
    The biggest hug, Fede! <3
    Ilda
    Lavender thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ildaa, ma bucur sa te vad pe aici, observ ca ai trecut aproape zilnic 😀
      La noi acolo la tara era zona de campie unde mergeau bine prunele, merele si ciresele.
      Iti multumesc tare pentru complimente, esti o draguta! Am curaj sa il port asa cum e, rujul, dar am impresia ca nu ma ajuta albul dintilor mei :-D.
      Lots of hugs!

      Reply
  7. MiuMiu

    E super draguta rochita si imi place cum te prinde. Eu o vedeam cu o coronita din aia simpla, daca voiai neaparat pe cap ceva, cum esti tu asa diafana <3 dar palaria mi se pare uratica tare 😀

    Te puup

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Noh, mie mi-a placut mult combinatia. Fiecare cu gusturile ei, cum spuneai tu candva 😀

      Reply
  8. Dorina

    Vai, ce amintiri mi-ai trezit!
    Parca vad si acum in fata ochilor prunele alea zemoase si unele storcosite de care imi era putin scarba :)))
    Nici mie nu imi placea sa adun la prune si de mancat nu mancam doar cand erau verzi, coapte mi se pareau foarte nasoale :))
    E foarte draguta rochia si iti vine foarte frumos! <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mama dar ce bune erau asa mai verzi direct din pom :)), chiar mi-e dor de vremurile alea. Si mie imi era putin scarba cand se nimerea sa calc pe vreuna. Mi-am adus aminte de bancul cu rosiile pe calea ferata: “Sora, sora, vine trenul!! – E, fleosc” “))

      Reply
  9. Cecilia

    Vacantele la bunici, chiar daca aveam de treaba, erau speciale. Rochia e deosebita si.ti sta f bine. Eu as modifica.o putin, e maricica la maneci si talie. Dar e f frumoasa!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Cecilia! Nu mi se pare ca e maricica. Sau poate tu preferi rochitele mai mulate?!

      Reply
  10. Georgia

    Deosebit imprimeul rochiei, imi place mult! Legat de puterea speciala, si eu as alege acelasi lucru daca s-ar putea! 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Hihi, ce-ar mai fi?

      Reply
  11. Alexandra Popa

    Fix aceleasi amintiri imi trezeste si mie rochia ta. Anul asta am descoperit ca prunele sunt fructele mele preferate, deci nu ma pot opri din mancat :))). Spune-mi, te rog, unde vin coletele pe de site-ul asta si cam in cat timp ajung? Te pup.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Buna!
      Ma bucur ca ti-a trezit amintiri aceasta rochita. Mie mi-au venit la posta locala cam in 2-3 saptamani. Dar am citi despre cazuri in care coletele au sosit la posta vamala. Nu stiu dupa ce criterii functioneaza “trimisul” asta, cred ca mai degraba e ca la loterie ;)).

      Reply
      1. Alexandra Popa

        Ma gandeam eu ca dureaza ceva pana sa ajunga 🙁 am un eveniment pe 27 si mi-as fi dorit sa o pot purta atunci 🙁
        Multumesc pentru raspuns. 🙂

        Reply
        1. Federova (Post author)

          Buna! Am apucat sa o port doar cand am facut pozele. Unde stai? Ti-o vand daca vrei numai sa o vezi si s-o probezi inainte ca poate nu iti vine 🙂

          Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *