La început de an…

Mă simt ca la final de an. Trebuie să vizualizez bine un calendar ca să conștientizez că tocmai a început un an. Trebuie să notez data la servici în fiecare zi iar o perioadă sunt sigură că o să mă amuz scriind-o greșit. Puțin dezamăgită fiind de anul 2015, n-am pășit prea optimistă în 2016. Am zâmbit automat pentru că eram cu puiul în brațe la ora 12, altfel poate că uitam s-o fac. Nu mi-am pus nici o dorință pentru că au rămas cam aceleași iar acum…îndrăznesc doar să mai sper 😐 . Pe plan profesional am rămas cumva pe linia de plutire și o scriu intenționat în speranța că poate Universul “mișcă” ceva cu privire la asta.

Blogul, în schimb, mi-a adus multe bucurii sufletești și a fost ca un medicament, ca o relaxare de seară, o oază de liniște, surpriza din oul Kinder 🙂 . Colaborările au fost nenumărate și chiar peste măsură. Nu credeam vreodată că o să devin așa selectivă și o ajung să refuz o colaborare din lipsă de timp, mai ales. Trecerea pe domeniu .ro a fost o etapă importantă și o dată cu ea au apărut și schimbările. Numărul de comentarii a mai scăzut  (poate pentru că nu mai am timp să răspund la timp) dar traficul a crescut frumușel pe parcursul lui 2015. N-am ținut niciodată cont de cifre și nici nu-mi aduc aminte când am intrat ultima dată să verific contul pe Analytics dar recunosc că m-am cam bucurat să văd cum munca se fructifică și pasiunea crește.federova2015Printre cele mai frumoase surprize a fost spre sfârșitul anului – colaborarea cu Pupa Milano la care nu am visat niciodată și m-a făcut extrem de fericită. Bineînțeles că până la ea au fost și alte colaborări la fel de plăcute. Soufeel mi-a trezit pofta de argint și mi-a adunat câteva charmuri pline de amintiri la încheietura mâinii. Pe de altă parte Kurtmann.ro mi-a pus în dulap câteva lucrușoare la care țin foarte mult, Amiclubwear m-a încălțat numai în pantofi frumoși, Milanoo m-a făcut să aștept comenzile, cu emoții, de fiecare dată iar Shein m-a impresinat anul ăsta numai cu lucruri de calitate. Bineînțeles că au fost și alte colaborări noi sau vechi pe care țin să le menționez: Solaris, Melkior, Ziaja, Yoins, Pinkbasis, Sammydress, Choies, Dresslink, Dressin, iLUX.ro, Bioderma, Max Factor, Sabon, Nivea, grupul Sarantis…și nu mai știu acum. Nu contează numărul colaborărilor, oricum, ci satisfacția și împlinirea sufletească ce o aduc. Ele mă motivează să continui ce am început acum 5 ani, să nu-mi abandonez pasiunea, oricât de ocupată aș fi și să nu uit că scrisul mă relaxează, chiar dacă e doar din taste.

Simt nevoia să amintesc din nou că pasiunea pentru fashion mi-a adus o bucurie și un premiu cum niciodată n-am câștigat. Mașina de spălat de la Electrolux. Poate că e nesemnificativă pentru multe persoane, fiind un lucru prezent în toate casele, dar pentru mine a însemnat ceva, a însemnat mult și sunt recunoscătoare. Și dacă tot a venit vorba de recunoștință, un alt lucru foarte important care trebuie amintit și scris negru pe alb, este interacțiunea cu voi, cele care mă citiți, mă urmăriți și îmi comentați. Îmi faceți o mare bucurie că sunteți aici cu mine și mă motivați să nu stagnez cu activitatea de pe blog. Încurajările vin prin comentariile voastre și asta apreciez enorm. Vă mulțumesc din suflet!

Nu prea mă pricep la mesaje pompoase și urări sofisticate dar știu că sănătatea e cea mai importantă iar alegerile noastre sunt cea ce suntem. Să aveți un an plin de surprize plăcute, numai bine și…La mulți ani!

Comments (16)

 1. Victoria West

  La multi ani si tie Fede, sa ai un an minunat!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   La multi ani Victoria! Un an nou fabulos si tie iti doresc!

   Reply
 2. coco

  iti doresc un an nou minunat!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc la fel coco! Te pup!

   Reply
 3. olga

  Universul nu va misca el singur niciodata nimic. Trebuie ca tu sa iti doresti, sa ceri universului si sa actionezi!!!
  el nu ofera pe tava…

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Nici nu ma asteptam sa ofere pe tava 🙂

   Reply
 4. Oana Alexandru

  Te pup Fede si iti doresc un an frumos si cu multe realizari <3.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Alexandra! Un an frumos si plin de realizari si tie!

   Reply
 5. Alina Anghel

  La multi ani, Fede! Sa avem cat mai multe colaborari frumoase 😀

  Reply
  1. Federova (Post author)

   La multi ani Alinutz! Asa sa fie! 😀

   Reply
 6. Ella

  La mulți ani! Să ai un an cât mai frumos și multe colaborări frumoase!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   La multi ani! La fel si tie Ella! Te pup!

   Reply
 7. Lory's Blog

  La multi ani! 2016 sa te ajute sa bifezi din dorintele vechi si sa fii mai fericita! Mai bucuroasa, mai sanatoasa si plina de inspiratie! Te pup!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Te pup Lory! Iti multumesc pentru urarile frumoase! La multi ani si un an frumos si plin de surprize placute, si tie!

   Reply
 8. Georgia

  La multi ani, Fede! Sper ca 2016 sa fie anul in care creste in continuare blogul si vei avea noroc si pe plan profesional! Sa ai parte de toate schimbarile in bine pe care le doresti. Te imbratisez

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Georgia! Si urarile mele pentru tine sunt numai de bine, pe toate planurile! Te imbratisez, pup!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *