Dorință veche…amintirea unui parfum de Noiembrie. Chopard.

Se întâmpla într-o zi de sfârșit de (Sweet) November când uitasem complet de o comandă puțin întârziată.
Eram agitată, cu treburi prin casă, zi de curățenie când nu-mi place să fiu deranjată deloc și totul e contra-cronometru. 
Sună telefonul. 
Nu puteam să îl ignor, puțin nervoasă m-am repezit să răspund cu un “repede că am treabă” în loc de “da” dar brusc m-am calmat. Mno, nu cunoșteam numărul. Am răspuns, i-am răspuns la întrebări domnului, mi-a spus că e de la Fan Curier și că în 10 minute e la ușă. Eu nedumerită toată, ce să fie? 
 
Am deschis coletul imediat cum l-am primit și am zâmbit instant când am văzut cutiuța roșie pe care scria atât de elegant Casmir – Chopard. Nu m-am putut abține evident. Îmbrăcată în colanți, bluză lălăie, nemachiată, încinsă și cu părul moț în vârful capului m-am parfumat. Ce poate fi mai sexi decât o gospodină răvășită care miroase a Casmir în loc de mâncare? :))
Parfumul l-am comandat pe crisalis.ro, un site unde se găsesc atât parfumuri cât și produse pentru îngrijire corporală, machiaj și păr; produse pentru femei dar și pentru bărbați și copii.
 
Suntem obișnuiți să ne facem o primă impresie greșită despre un site ce comercializează parfumuri mai ieftine. Primul gând este “sunt fake”. Dar aparențele înșeală uneori și de aceea trebuie cercetat înainte să tragem o concluzie. Un site ce vinde online nu plătește chirie și are foarte puțini angajați deci prețurile ce se știu și se văd în magazinele fizice sunt foarte umflate în primul rând din motivele astea. 
Recunosc că am comandat parfumul cu ceva emoții dar m-am liniștit după ce l-am primit. Este original
Am ales Casmir de la Chopard pentru că era trecut pe my wish list și era atât de vechi scrisul că abia se mai vedea ;)). Mi l-am dorit extrem de mult, tot timpul salivam la el când îl miroseam la prietena mea. Ea m-a ajutat într-un fel să fac o comparație, sticluțele fiind identice. În locul de unde ea și l-a achiziționat nu există șanse să se vândă vreun fake, deci nu l-am comparat cu un fake :)).
Sincer nici nu-mi dau seama cum ar trebui să arate un fake dar pot să notez câteva aspecte ale celui original: 
– capacul (scrie de jur împrejur foarte fin numele Casmir Chopard)
– eticheta de pe fund care este un abțibild transparent pe care scrie gramajul, unde este fabricat (Made în France), data expirării, un cod și are o floare roșie pe centru.
– codul de bare de pe cutie
Cel mai sigur se verifică cu codul de bare care se găsește pe cutie. Am găsit pe crisalis.ro un link unde se poate verifica originalitatea parfumului cu ajutorul acestui cod. Codul parfumului meu este: 3414208000224. Și poate fi verificat AICI.
Casmir este un parfum puternic, oriental, cu caracter mistic ce persistă toată ziua pe piele.
Note de vârf: piersici, mango, nucă de cocos, bergamotă
Note inimă: mușcată, iasomie, lăcrămioră
Note bază: vanilie, ambră, mosc 
Prețul lui variază în funcție de gramaj. Se găsește AICI.
 
Sărbătorile de iarnă bat la ușă așa că vă invit să dați o raită pe site, au prețurile foarte bune. Cu siguranță veți avea ce să alegeți iar un parfum întotdeauna bucură orice suflet.
Eu mi-am făcut iar o listuță și visez la niște iubiri mai vechi: Her- Cavalli, Organza – Givenchy, Classique – Jean Paul Gaultier. 
Mi-ar plăcea să gust și o Otravă dulce, să simt un Ange ou Demon, să înfiez câțiva Extratereștrii, să mă joc cu un Candy la Cinema cu The One…in a Million. I Wish ;))
Tu la ce parfum visezi?

Comments (24)

  1. Papp Erzsebet

    Lady Million e preferatul meu 😡

    Reply
    1. Federova

      Multa lumea imi spune asta. Abia astept sa-l am.

      Reply
  2. Irina

    M-ai facut curioasa 🙂
    Extraterestri am si eu acasa, pe toti i-am adunat la sfat 🙂

    Reply
    1. Federova

      Ai toata colectia? Haha, tu si prietena mea :)). Pe unde merge ia isi ia un extraterestru.

      Reply
  3. ilda76

    Hahaaa, te-am putut “vizualiza” in momentul in care ai aplicat puful de parfum!:))
    Il stiu…pentru mine e mult prea puternic! Dintre cele enumerate intr-un mod atat de simpatic, aleg Lady Million (l-am avut si imi place foarte mult) si Her – Cavalli (despre care nu am nicio idee dar…ma atrage)!

    Pupicei, Fede!
    Sa-l folosesti iubita!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova

      M-ai vizualizat gresit Ilda pentru ca am aplicat pufuri, nu puf asa sete si dorinta aveam. Este intr-adevar puternic dar numai parfumurile astea ma atrag..
      Toata lumea are Lady Million in afara de mine, nu-i corect.
      Her Cavalli mi-a placut foarte mult candva, a fost printre primele mele parfumuri originale. Sincer nu-mi aduc aminte exact mirosul lui dar il mai vreu o data.
      Te pup si eu draga mea!

      Reply
  4. Adelina Tomescu

    Casmir e unul dintre preferatele mele. Frumos parfum! Te pup!

    Reply
    1. Federova

      Special, puternic, sexi, I love it!
      Pup si eu!

      Reply
  5. Ana-Maria Tatucu

    …eu mi-as dori Caresse de la Fragonard, Poeme de la Lancome ca nu am mai avut de vreo 4 ani, Allure de la Chanel….ehe…

    Reply
    1. Federova

      Ah, ce gusturi rafinate ai! Allure intotdeauna o sa-mi placa, e atat de unic si inconfundabil, n-ai cum sa te plictisesti de el.

      Reply
  6. Mihaela Bolea

    Să-l porţi cu drag! 🙂

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos!

      Reply
  7. Alina Anghel

    Cel pe care il visam deja l-am bifat, asa ca incep sa visez altul 😀 Like Into the Blue de la Escada 😀
    Nu stiam de verificarea cu codul de bare, merci de info si de site :*

    Reply
    1. Federova

      Hmm, chiar nu-l stiu pe Blue asta :P.
      E foarte util site-ul ala. Si eu ma bucur ca l-am descoperit.
      Pupici

      Reply
  8. Macy

    Am si eu cateva parfumuri mai scumpe pentru buzunarul meu in lista de dorinte, dar sper si cum speranta moare ultima sper ca nu voi avea mult de sperat :)) sa-l folosesti cu mare bucurie 🙂

    Reply
    1. Federova

      Cum suna asta “sper ca nu voi avea mult de sperat” :)). Pai asa zic si eu.
      Multumesc draga Macy!

      Reply
  9. genovevadans

    Eu visez la un parfum unic, pe care sa-l primesc in nari – nu sa-l ofer – si sa-mi trezeasca toate simturile 🙂 …

    Reply
    1. Federova

      In nari? Nu la ceafa, nu la incheieturi? :))
      O sa fie deranjant fix in nari. Si mie imi place sa primesc, daca mai e si ceva ce-mi place atunci e perfect.
      Ai grija ce-ti doresti, poate ti se indeplineste!

      Reply
  10. Roxana Voicu

    He he , ce-mi plac postarile despre parfumuri , daca esti cu tariile 🙂 iti recomand ORO de la Roberto Cavalli , sau L’ambre des Merveilles de la Hermes chiar si Gucci Flora e destul de dulce si bun iarna , as vorbi non stop despre parfumuri.
    Ai vizionat-o vreodata pe tanti asta ? E geniala are si site Katie Puckrik smells
    http://www.youtube.com/watch?v=E8THr920GuQ

    Reply
  11. Hapi

    Nu discut aici ca-mi iau parfumurile numai si numai din magazinele autorizate , da, poti primi ceva original cumparand de pe net sau poti primi ceva amestecat sau un fake aproape perfect. Nu are-a face cu numarul mic de angajati . Parfumurile au preturi standard si in general la anumite colectii se fac reduceri fixe peste tot : in aeroport, magazinul care-l comercializeaza, etc.. Intotdeauna cand o sa vezi o reducere prea buna ca sa fie adevarata sa stii ca NU e. Si aici as relua povestea cu ray banii dar n-are rost. Nu, nu exista sub 99 de euro GENUINE :)) In 20 de locuri am testat numai in ultimele zile. Plus aeroporturi. Iar aia la 99 sunt redusi de obicei. Exista un magazin online renumit in Ro . Se comercializeaza parfumuri, creme, etc. Majoritatea sunt originale. Cunosc personal 2 clienti care au primit produsul fake.
    Nu vreau sa insinuez ca al tau ar fi, doar iti spun ce stiu/cred/citesc/vad ca sa ai mai multa grija. Uneori 10 euro nu merita riscul

    Pentru ca hai sa ne intrebam cat de verificati sunt cei care livreaza aceste produse si de catre cine? Cat de des? Daca un pachet de Vogue costa 135 ron in toata Romania eu ti-l vand la 120 tie si altor 10…ce fac? Castig, pierd, imi atrag clienti? Sau le aduc din Egipt si arata FIX asa.

    Reply
  12. Anonymous

    O mica precizare.
    Este usor de confundat notiunea de “parfum original” cu “parfum de marca de virf” i.e. asa numitele produse hi-end.
    In realitate orice produs care nu copiaza un parfum deja existent (adica pretinde ca este altceva, pentru a induce in eroare cumparatorii, folosind ilegal reputatia unui parfum faimos) este, practic, un parfum original, in adevaratul sens al cuvantului.
    Numeroase staruri de sport sau de cinema lanseaza linii cosmetice – de regula ‘proiectate’, realizate si fabricate de producatori multinationali ca Guerlain, Givanchy, LVMH sau COTY Prestige care garanteeaza originalitatea si calitatea totala a parfumurilor.

    Este exact aceeasi logica pentru care nu doar un Ferrari este o masina originala. Si un Renault Clio este to o masina originala. Dar sint dedicate unor baze de clienti cu bugete diferite.

    Asa ca:
    Un Chanel No5 facut in Sri Lanka – este 100% fals.
    Un Paris Hilton “Passport” facut in Franta – este 100% original.

    http://www.original-parfum.ro

    Reply
  13. M's Fashion Hour

    Îmi plac aşa mult postările cu parfumuri! Ador să urmăresc review.uri, păreri, obsesii :)) Eu sunt absolut obsedată (şi mă mândresc cu asta), de parfumul Little Black Dress. Ţi-l recomand cu drag!

    Apropo, pe blogul meu am adaugat o postare despre 5 dintre parfumurile mele preferate!
    Te pup,
    http://www.mfashionhour.com

    Reply
  14. Cris

    Vad multa “multumire” legata de acest site CRISALIS. Mie mi-au trimis un fake si stiti si voi ca exista si fake-uri f reusite. Nu a fost cazul meu.Cu siguranta ca vand si produse originale, dar totul e o loterie la care nu risti daca ai indoieli.Daca iti exprimi nemultumirea, moderatorii aleg sa nu publice comentariul. Din pacate, atata vreme cat peste tot se publica doar parerile pozitive, clientii vor fi dezinformati si pagubiti.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Pacat ca au ales sa nu iti publice nemultumirea, asta e un lucru urat si nu fac decat sa isi faca rau singuri. Poti scrie detaliile pe pagina ta de facebook si ii taguiesti, macar prietenii tai sa stie despre ce este vorba.
      Eu am verificat acest parfum si “am nimerit” unul original. N-am mai cumparat de la ei asa ca nu stiu sa compar cu altceva. Dar cred ca pe majoritatea siteurilor de la noi e ca la loterie, ei incearca pentru ca, vorba lui Hapi, cine crezi ca ii verifica si cat de des?

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *