Pentru că a fost “The ONE” în adolescență

Exact la adolescență îmi zboară gândul când aud de Oriflame, la o perioadă frumoasă cu parfum de Giordani, perle colorate pentru obraz și codițe din tuș la ochi.
Aroma unică și specială de Giordani pe care o simțeam dimineața înainte să plec la școală, era cel mai des purtată de mama mea dragă. Cum aș putea să uit că abia așteptam să-și achiziționeze ceva nou în trusă ca să testez și eu și ca să îmi paseze cosmeticele de care s-a plictisit..? 
Pentru că așa se întâmpla mai mereu. Dacă eram școlăriță nu-mi permitem să îmi cumpăr ceva nou lunar iar mami îmi cam dădea voie să îmi bag nasul la ea în trusă. 
Ea era un fel de abonat Oriflame din cauza unei prietene apropiate care era reprezentat și avea grijă să îi aducă noul catalog la fiecare salariu. Mai pofticioasă ca mine, ceda de fiecare dată…când la un ruj, când la un rimel, creme de corp, parfumuri și alte minunății. Lui Giordani i-a rămas fidelă și acum iar mie îmi este imposibil să nu asociez aroma lui, cu mama, de fiecare dată când o simt pe undeva, la altcineva.
Țin minte și acum că primul rimel care mi-a transformat și înfrumusețat ochii avea un ambalaj de culoare grena spre fuchsia. L-am păstrat mult timp gol, atât de drag mi-a fost de el. La fel ca și borcanele de creme – Volaire sau Giordani. Depozitam bujuteriile în ele ca să se parfumeze frumos și chiar funcționa ;)). Încă le păstrez în camera mea goală…
 
De-a lungul timpului, dragul brand al adolescenței a avut grijă să se dezvolte cu succes și să își mentina clienții prin prezentarea frumoasă a cataloagelor și prin calitatea produselor prezentate.
Aș fi extrem de încântată să testez noua gamă The ONE, produsele arată foarte bine în prezentare și cred că ar face fericită orice bloggerita pasionată de cosmetice.
Este ultima zi pentru înscrierile la campania pentru testarea produselor din noua colecție Oriflame. Mai multe detalii AICI.

Pe voi ce amintiri vă leagă de Oriflame?

Comments (8)

 1. Macy

  Tot anii adolescentei ma leaga si pe mine, printre primele produse de la Oriflame au fost parfumurile Moon, Sun si Ice. Si imi amintesc cand eram pe atunci si imi ziceam ca atunci cand voi avea banii mei imi voi lua si eu produse de la Giordani, care la acea vreme mi se pareau scumpe :)) Si eu m-am inscris in aceasta campanie frumoasa de la Oriflame 🙂

  Reply
 2. Mihaela Bolea

  Primul meu parfumel de la Oriflame – Eclipse, pe care mi l-am şi recumpărat de curând, făcând parte din prima mea comandă în calitate de consultant Oriflame ♥
  Aceeaşi aromă inconfundabilă, îl asociez cu vara în toată splendoarea ei ♥
  Mult succes, Fede! ♥

  Reply
 3. Ramy's Blog

  Mă regăsesc total în povestea ta. Și mie îmi placea foarte mult Giordani. Și la fel ca și tine nu-mi permiteam toate produsele pe care mi le as fi dorit și apelam la mama mea.
  Te pup.

  Reply
 4. Adelina Tomescu

  Si pentru mine produsele Oriflame au o semnificatie aparte. Datorita lor am intrat in fascinanta lume a cosmeticelor. Mult succes in concurs iti doresc, ins anu stiu de ce aveam impresia ca s-au incheiat in data de 26 inscrierile. Te pup!

  Reply
 5. sigina

  eu eram cu avon in adolescenta:)) am o nostalgie legata de avon, hehe! dar oriflame mi se pare mai calitativ

  Reply
 6. Anonymous

  ”Datorita prietenei mamei mele”… NU ”din cauza”! E o greseala frecventa si asta…..

  Reply
 7. Descude

  Nu ma pot abtine,te intreb si pe tine ca banuiesc ca ai primit deja produsele!
  Te-au nimerit ca si nuanta la fond de ten si concealer?
  Ale mele sunt atat de inchise,tare rau imi pare!

  Reply
  1. Federova

   Inca nu le-am primit :(. Acum ca mi-ai zis, am emotii..

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *