Pe zâmbetul meu de miercuri se citea “Boots” și avea aromă de lavandă

Această postare a fost de fapt publicată miercuri dar din greșeală și prin nu-știu ce ghinion, am șters-o :|. Mă bucur că am reușit într-un final s-o recuperez dar sufăr că am pierdut toate comentariile voastre….asta e…

Pentru astăzi aveam pregătită o postare cu o manichiură dar am amânat-o puțin ca să vă arăt surpriza de care m-am bucurat eu azi. Trebuia să-mi manifest cumva entuziasmul și poate că pare nesemnificativ faptul că am avut noroc la Random și-am câștigat un minunant set Boots dar pe mine m-a bucurat enorm. Foarte rar se întâmplă să câștig și mai ales la random. 

Am participat la nenumărate concursuri pe blogul Cristinei Tacaciu (mai ales când era vorba de produse Boots :D) și uite ce frumos a sărit iepurele de data asta, după atâta timp. Și apropo de blogul ei, vă invit să-l vizitați! Pe lângă faptul că abordează subiecte frumoase, încă rulează câteva concursuri interesante unde puteți câștiga produse Ebio și Pure Touch Minerals România. Martie e darnic :P. 

Și cum spuneam, azi la servici m-am trezit cu dl. curier că îmi aduce o frumoasă punguță de cadou cu setul câștigat – The Garden Collection cu extract de lavandă.
Știu că sunt persoane care nu tolerează mirosul de lavandă dar pe mine chiar mă încântă, îmi amintește de vară, de mami și de colecția ei de produse în care îmi plăcea să-mi bag nasul (îi place levănțica). Deci cum să nu iubesc setul ăsta “muov”?! :))
Sincer, nu mă așteptam să fie așa mare, credeam că e un set travel size sau ceva mai mic.

Conține:
 •  Gel de duș 300ml
 •  Cremă de corp 250ml
 •  Săpun lichid 75ml
 •  Cremă de mâini 75ml
 •  Săpun 25g
 •  Sare de baie 50g 

L-am desfăcut și la birou, l-am desfăcut și acasă, l-am întors pe toate părțile, i-am făcut poze, l-am mirosit, am folosit câte ceva din el :D…et voilà. Vi-l arăt și vouă!

Îmi plac mult seturile de produse pentru îngrijire corporală, recunosc!

Apropo, pe pagina de facebook Boots România puteți urmări concursurile dar și ofertele ce se găsesc în farmaciile Sensiblu.


!!! Această postare nu este făcută în scop publicitar pentru nici unul din linkurile de mai sus, nu am scris-o din obligație ci doar în semn de MULȚUMIRE! Sponsorului, că fără el n-ar fi existat concursul și Cristinei că l-a găzduit și a avut mâna fermecată când a click-uit!

Comment (1)

 1. THE DIVINITUS

  Loving the lavender collection.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *