Beautiful Blogger Award

Două fete drăguțe, adică Raluca și proprietara blogului “Let’s make a diva” s-au gândit la mine și m-au nominalizat iar mie mi-a rămas să onorez simpaticul tag. Vă mulțumesc mult fetelor!
 Regula 1 am îndeplinit-o deja :P.
 

 2.Spune de unde ți-a venit ideea să îți creezi blog și ce te determină să continui.

 Mi-a plăcut scrisul de mică, eram cea mai bună la compuneri, am scris o cărticica de poezii la comanda profei de română ca apoi să ma trezesc că apare câte o poezie periodic în revista școlii. Nu mai vorbesc de oracole și jurnale câte aveam (încă le am) și ce pasionată și mândră eram de ele. Se întâmpla prin generală, îmi plăceau activitatiile astea dar erau foarte diferite, scrise…manual, cu pixul pe hârtie. 

Blogul l-am deschis de plisctiseala mai mult dar am fost și încurajată de cineva oarecum…eram abonată la câteva bloguri prin e-mail și la un moment dat mi-am dat seama că am și eu ceva de spus, de împărtășit, păreri de schimbat și multe gânduri. Mă fascinează tot ce e legat de frumusețe și inevitabilul s-a întâmplat – blogul a devenit pasiunea mea no.1 
Continui să scriu pentru că îmi place, mă relaxează și…citez o Diva: “Probabil dorința de a continuă vine din plăcerea pe care o simt atunci când scriu pe blog,mai apare un nou comentariu sau follower.” True!     
3.Descrie pe scurt o zi obișnuită din viața ta.
După ce îmi sună ceasul de vreo 2 ori, reușesc să mă trezesc la 7. Mă duc la baie, mă spăl, mă machiez, mă cremuiesc (dacă mă încadrez în timp), mă îmbrac și plec la servici. Nu am timp să mănânc (și știu cât contează micul dejun), dacă tot o să reiau sala probabil că o să continui și vechiul obicei de a bea un shake cu proteine dimineața. 
Apoi 8 ore sunt la servici unde în mare parte mă plictisesc și abia aștept să treacă timpul și să plec. După program dacă e zi de sală merg la sală direct dacă nu, merg acasă sau pe unde am treburi dacă am. Seara o petrec la tv sau cu laptopul în brațe.
4.Cea mai bună colaborare a ta cu un blogger. 
Recent am început capitolul “colaborări” pe blog așa că prefer să nu mă grăbesc în a-mi exprima o părere legată de asta.
 

 5.Cea mai urâtă colaborare a ta cu un blogger.

 Nu s-a întâmplat. 

6.Explică pe scurt ce înseamnă pentru tine blogul pe care îl deții.

  O pasiune ce înflorește treptat și-mi dă satisfacție sufletească, un fel de căsuță, o revistă virtuală personală, făcută cu suflet după placul și asemănarea mea :P.

Comments (6)

 1. Let's make a diva

  ce dragut:X mai putin partea cu 8 ore la servici:)) sper ca dupa facultate sa pot sa fac ceva ce mi place,caci daca stau acolo fortata,cred ca o sa fiu un dragut somer:>

  Reply
  1. Federova

   Nu as vrea sa dau de inteles ca stau fortata, nici gand. Si nu-mi displace ce fac dar cateodata chiar ma plictisesc.
   Iti urez mult succes si noroc dupa facultate, o sa ai nevoie!

   Reply
 2. descude

  Eu stau 12 ore la munca,deci da-ti seama cum ma uit eu din 5 in 5 minute(cateodata si din minun in minut) sa vad cat timp a mai trecut:))
  Pup

  Reply
  1. Federova

   Ehh, daca as avea mult de lucru si m-ar motiva si salariul as sta si 12 ore fara probleme, am atatia prieteni/cunostinte care lucreaza 12 cu 24 si nu prea se plang.
   Pup si eu!

   Reply
 3. Ana Naghi

  partea cu serviciul e necesara…e important ca si ceva pentru sufletelul tau:blogul!Pup

  Reply
  1. Federova

   Bine spus!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *