Tag- My perfect imperfections

Primul meu tag de la Katynel, caruia ii si multumesc, desi nu e o mare placere sa vorbesc despre calitatile si defectele mele, asta imi aminteste de interminabilele interviuri de care nu mai scap. Bine macar ca acolo nu e vorba despre cele fizice :)).


Sa-nceapa!
1. Enumera 3 “defecte” fizice, imperfectiuni care te deranjeaza. 
* Parul rar. E genetic, de la ambii parinti. In unele locuri e un avantaj, ca e rar si mai e si blond, stiti voi care locuri ;)) , dar recunosc ca mi-ar fi placut niste plete mai dese. In poza aveam fixativ, pentru volum desigur.
* Buza superioara mai subtire decat cea inferioara. Cand o sa-mi permit asta o sa fie prima mea modificare, ridicarea buzei superioare, accentuarea “”v-ului”, am si un exemplu bun, iubitul meu :D. Deci o vreau ridicata, nu umflata gen botox, acid hialuronic,etc. NU, sa nu aud.
* Dantura. Caninii sunt crescuti putin mai in fata. Nu e foarte vizibil, in poze abia daca observa cineva, dar e un fix al meu pe care anul viitor sigur o sa-l rezolv, abia astept.
2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
*Nasucul. E micut, putin carn, par increzuta uneori dar chiar nu sunt. De-a lungul vietii s-a intamplat sa aud de la cateva persoane aceeasi intrebare : “Ai operatie la nas cumva?”
*Inaltimea. Pana in liceu am fost cea mai inalta din clasa, desi am doar 1.70 m. Pentru mine era un defect, desi colegele ma invidiau.
*Ochii.Nu neaparat culoarea, care e un verde normal, ci ei cu totul, impreuna, privirea. Am un tic care atrage repede atentia, ridic din ambele sprancene cand vorbesc, dar nu simultan. :))
3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/iti plac, modul in care te fac sa te simti. 
La cat de mult detesc sa vorbesc despre mine, cred ca am scris destul.
4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
Hmmm…Katynel, ce ti-as face de te-as prinde :)). Glumesc. Nu o cunosc, deci nu pot sa-mi dau cu parerea. Are subiecte interesante pe blog, asta imi place.
5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.
Nu stiu la cine sa dau tag, pentru ca fetele care le urmaresc deja au asta pe blog…..aaaa, s-a omis cineva
MINTSUGARING, Roxana.


Comments (2)

  1. mint

    Merci, scumpa. M-ai rezolvat 😀

    Reply
  2. Federova

    Sa nu ma injuri 😀

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *