Coltisor de rai….I wish one

Poate nu mai am eu timpul si rabdarea necesara sa-mi fac nimicurile fericite, cosmeticele, parfumelele, cremitele, scoicile din boluri adunate cu grija din tari de soare pline, statuetele in miniatura, ratustele mandarine, ingerasii si restul de amintiri pastrate in cutiuta din lemn. Toate sunt la locul lor, viseaza in tacere la un coltisor din rai…..


Pozele astea chiar m-au surprins intr-un mod placut, parca mi-au incarcat bateriile, poate pentru unele persoane sunt gen piti sau Barbie; sa am un asa coltisor in casa cred ca m-ar face sa ma simt ca si cum as sta gratis la cel mai scump hotel. Parca imi si imaginez cum as merge eu pe covorasul ala pufos (sau nu), pe varfuri, topaind de fericire, cantand la feon, ametita de arome, sub soare ziua si in lumina lumanarelelor noaptea… iar dimineata de poveste, dezgolita, sub muzica, preludiul indelung al momentelor mele de fericire…[sweet dreams to me ;))]

Le-am gasit pe un site foarte interesant, aici… si… daca mai e cineva pasionat de alb, oglinzi, ordine, flori naturale si lumanari parfumate (lipsesc din peisaj, stiu)… atunci enjoy!


PS: This is my favorite…

Comments (3)

 1. modniza

  wow,superb.si eu visez la asa ceva.

  Reply
 2. SWEET CRAZY LOLLIPOP

  si eu visez de mult la asa ceva.Imi place mai ales a 2-a foto.Cine stie…o s avina si vremea noastra 🙂

  Reply
 3. Federova

  Cine stie, maine poimaine parca va vad pozele cu asa ceva :D.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *