Unde ești tu, primăvară?

Zgomotul linguriței ce se lovește de ceașca de ceai cald, miros de portocală dulce, viscol ce bate în geam și șosete pufoase cu Moș Crăciun. Mai lipsește Hrușcă și instalația pornită. Chiar îmi place atmosfera asta falsă de decembrie, parcă ne-a aruncat în trecut fără să vrem și parcă văd cum ne trezim că a venit iepurașul și au înflorit toți pomii. Dacă mai înfloresc 🙁 .
Așa am crezit și eu. Că am scăpat de iarnă, că primăvara e aici, yeee, party. Așa mi-am pus fusta mea simpatică cu crenguțe înflorite și-am asortat-o cu un pulovăr roz și-un stylish romantic, ca de primăvară. Am înghețat la momentul respectiv, dar am îndurat până la capăt. Și când mă gândesc că nici măcar nu erau grade cu minus, ca acum 😕 .
Cu alte cuvinte, e frumos să privești iarna de pe geam, dar ATÂT. Am zis să încercăm și noi un munte măcar un weekend, dar după zilele astea, nu-mi mai trebuie.
Nici atunci nu aș fi ieșit la poze, dar trebuia să vă arăt acel pulovăr drăguț pe care l-am comandat de pe VIPm.com odată cu paltonul Indigo de care mă declar foarte mulțumită. La fel și pulovărul, se prezintă impecabil, material calitativ, foarte moale la atingere și atent lucrat. VIP me se află în topul preferințelor mele, clar.

Apropo, dacă vă tentează vreo comandă pe VIP.com, aveți 5$ discount la comenzi ce depășesc 50$, folosind codul meu unic: Ionela974 Pe curând! Ne vedem la primăvară!  🙂

Comments (5)

 1. Simplement Lui

  Beautiful outfit and great floral skirt!

  https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/02/26/get-low/

  Reply
 2. Racumin Pasta

  Uite ca a venit si primavara.Pacat ca saptamana viitoare ne paraseste din nou :))

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ai avut dreptate 🙂

   Reply
 3. Roxy

  Vine bine contrastul acela roz cu negru, iar zambetul tau face totul de 10 ori mai frumos. Good job! Pupici ;*

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc mult, Roxy!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *