Cea mai frumoasă ojă – “In the Cable Car-Poll Lane” OPI (și cea mai rezistentă)

De mult timp aveam în plan să vă arăt una dintre ojele mele preferate. Cred că a trecut mai bine de un an de când am câștigat-o pe blogul Cristinei. Nu mai încercasem nimic de la OPI pe vremea aceea și am rămas surprinsă extrem de plăcut încă de la prima utilizare. Mi se părea dubios prețul pentru ojele OPI (în jur de 50 ron) dar acum că știu despre ce e vorba, afirm că își merită banii și merită să faci un sacrificiu din când în când pentru o mică sticluță. Mai ales când timpul nu îți permite să schimbi nuanța prea des.

Oja OPI San Francisco e singura mea ojă care a rezistat 4 zile pe unghii – i n t a c t ă. Foarte vag se vedeau vârfurile tocite dar uniform și nu ca și cum ar fi sărit oja. DSC05986_WEB DSC05992_WEB opi_WEB

Ador nuanța de vișină putredă – “In the Cable Car-Poll Lane” și o por cu mare drag pentru că…mă leagă și câteva amintiri de ea. Sticluța e destul de mare, are 15 ml și probabil o s-o mai am 1 an, chiar 2 de aici înainte.

Ultima dată am purtat-o de sărbători și acum că am aranjat puțin pozele iar mi s-a făcut poftă de ea. Am altele la rând pe care trebuie să le testez deci o să stau cuminte.

Cu toate că simt că nu e suficient, am vorbit despre rezistență – punctul forte al acestei oje și trebuie să menționez că am aplicat-o în două straturi, uneori chiar și trei. Are o pensulă normală și se aplică foarte ușor. Nu îmi place într-un singur strat pentru că am impresia că nu se întinde uniform pe o unghie din 5.

Îndepărtarea ei e puțin mai dificilă pentru că se mozolesc și degetele și-atunci trebuie să insist puțin cu ștersul. Oricum merită sacrificiul având în vedere că e o nuanță superbă și se menține așa de mult pe unghii.

Ojele OPI le puteți găsi în magazinul fizic Topline.

Soo, cum vi se pare “In the Cable Car-Poll Lane” de la OPI? 😀

Comments (21)

  1. Miu Miu

    Cat e de frumoasaaa <3

    Reply
    1. federova

      Ma gandeam eu ca o sa-ti placa dupa ce am citit ca ai stat numai cu unghiile negre in ultima perioada. Si mie imi place negru mai ales cu putin sclipici deasupra, dar cand ma gandesc cum se curata, imi pun pofta in cui :P.

      Reply
  2. Mihaela Bolea

    Pur și simplu PERFECTĂ! ♥
    Eu am doar o singură ojă OPI, iar în ciuda faptului că mă bucur de ea pe unghiuțe doar o zi, mai mult nu stă, indiferent de ce base coat și top coat folosesc, o iubesc! ♥
    Pupici, Fede. Zi frumoasă! :-*

    Reply
    1. federova

      Probabil ca nu sunt toate la fel. Mai am si eu cateva mai mici si nu rezista cat asta, cred ca am avut noroc. Dar oricum, eu tot zic ca isi merita banutii.
      O zi frumoasa si tie! Pup

      Reply
  3. Adina//SeptembrieJoi

    De cateva saptamani m-am rezumat doar la un lac intaritor, transparent si de fiecare data cand vad o manichiura frumoasa pe un blog, ma gandesc ce oja sa aleg din cutiuta magica. Am una de la OPI destul de asemanatoare cu a ta, William Tell Me About OPI – si cred ca mi-ai facut pofta!

    Reply
  4. fashiondoctor

    superba! love!

    Reply
    1. federova

      I know. Poate la urmatorul Beauty Swap gasesc ceva frumos si bun de la OPI :D.

      Reply
  5. Manases Andrea

    Da, clar, este de nota 10 cu steluta! Imi place mult cum arata pe unghiile tale!

    Reply
    1. federova

      Multumesc! Si nici macar nu a fost cea mai reusita aplicare. Chiar m-am grabit dar am zis ca daca nu fac acum pozele, cine stie cand mai apuc.

      Reply
  6. Georgia

    E superba si sunt de acord – ojele OPI isi merita banii (nu toate nuantele exceleaza, desigur, dar asta e valabil pentru orice brand si produs). Eu am 2-3 OPI care implinesc 4 ani curand si formula este la fel de buna ca la inceput.

    Reply
    1. federova

      Intr-adevar! Mai am si eu 2 pui parca si aunt mai putin rezistenti dar imi plac la fel de mult :P.

      Reply
  7. Saci
    1. Federova (Post author)

      Thanks!

      Reply
  8. Lory's Blog

    Frumoasa nuanta, intr-adevar 🙂

    Reply
    1. federova

      Stiam eu ca o sa placa :).

      Reply
  9. Adina

    e foarte faina!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      I know 😛

      Reply
  10. Oana Alexandru

    Suuuuuuperba nuanta <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Thanks 😀

      Reply
  11. Ilda

    Mie imi plac tare mult nuantele astea! Am avut una de la Miss Sporty care arata asa (as indrazni sa spun: exact asa!) si care era foarte rezistenta pe unghii… Mi-am tot zis ca o recumpar (daca o voi mai gasi)!
    Am o singura OPI -You got the blues for red, parca asa o cheama! E un fel de burgundy! Ma simt bine purtand-o si mi-ai facut pofta de ea! La mine rezista cel putin 5-6 zile (avand topcoat)!
    Pup, draga mea Fede! 🙂
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ohoho, rezista multicel, m-ai intrecut :)).
      Te pup si eu! :*

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *