Școala de beauty blogging by LÓreal Paris

Am început să scriu pe blog acum 1 an și ceva din lipsă de ocupație, nu lucram și nu aveam cu ce să-mi umplu timpul liber. În prezent sunt destul de aglomerată și nu știu cum să mai fac rost de timp liber special pentru blog, pentru că mi-e drag să scriu aici, să citesc și să nu pierd nimic nou în materie de beauty și nu numai.
Nu credeam că blogul îmi va aduce atâtea satisfacții și bucurii și mai ales șansa de a participa la un concurs inedit, primul concurs de beauty blogging din România. 
Recunosc că nu prea sunt demnă să particip, simt că nu am șanse în fața altor fete ce dețin bloguri impecabile dar fiind un concurs din al cărui premiu pot să învăț exact drumul către perfecțiune (cum ar fi: cursuri despre structurarea informației, abordare creativăƒ, procesul de documentare și multe alte tip-suri) las timiditatea la o parte și mă bag!  
Mă înscriu la Școala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris și visez să și câștig, să descopăr lucruri noi, să-mi îmbogățesc cunoștințele și să învăț rețeta blogului perfect poate chiar de la membrele juriului: Cristina Bazavan, Dana Sota si  Liliana Olescu.
Concursul este deschis până pe 31 mai pentru oricine deține un blog de minim 5 luni iar conținutul lui în proporție de 50% este dedicat acestui domeniu. 
Înscrierea se face accesând aplicația de pe facebook. 
Vor fi alese 15 bloguri a căror activitate va fi analizată timp de o lună. Cele mai bune 5 dintre acestea vor fi câștigatoare și invitate la școala de cursuri plină de surprize.

“Școala de Beauty Blogging” și-a propus să susțină și să investească în dezvoltarea nișei blogurilor de beauty și sunt sigură că va avea succes! 
“Frumusețea este dragostea noastră”, “Frumusețea se învăța!” (Dana Sota) iar eu sunt pregătită să încep!

Wish me luck!

Comments (10)

  1. Cristina P.

    Bafta, draga mea:)

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Cristina! 😛

      Reply
  2. coco

    succes dragutica 🙂

    Reply
  3. alicee

    mult succes!! 🙂 sa fie cu noroc

    Reply
  4. MoGio

    Bafta 🙂

    Reply
  5. descude

    Wish you luck!:)

    Reply
  6. Federova

    Multumesc fetelor! Va pup tare! 😛

    Reply
  7. hapi2233

    Succes Fede! Meriti sa castigi!

    Reply
  8. Ela

    Multa bafta!

    Reply
  9. Living_in_aShoe

    BAFTA MULTA SI ITI DORESC SA TE SITUEZI INTRE PRIMELE CINCI.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *