Favoritele lui septembrie…

Nu-mi vine sa cred cat de repede zboara timpul…parca ieri era inceputul verii…si abia am simtit-o…
Produsele care mi-au placut desi au fost putine la numar in septembrie s-ar putea sa fi omis ceva totusi…imi amintesc mai tarziu sigur ;))…Si nici n-am pozat tot. De exemplu  bronzerul Estee Lauder e preferatul meu de cand l-am cumparat dar n-a vrut sa stea la poza :)), gelul de igiena intima Infasil la fel iar restul produselor le vedeti mai jos.
Deodorantul Original Fresh e singurul cu care ma simt bine. Pielea ramane fina iar daca transpir emana un miros chiar fresh, discret si usor pudrat. Nu contine alcool, persista mult timp pe piele si nu stiu daca se gaseste in Romania.
Iluminatorul NYX, un produs de care sunt foarte multumita si cred ca o sa plang cand o sa se termine ;)). Mi l-a daruit Corina in urma unui concurs al carei castigatoare a renuntat la el in favoarea mea :D. L-am folosit aproape zilnic deasupra pometilor si uneori pe arcada.
Fardul duo Essence, castigat la un concurs pe blogul Andreei. L-am folosit pentru conturul ochilor sau pentru o umbra fina si discreta. Mic si practic.
Sprayul de gura Glister-Amway e perfect pentru mine, purtatoare de aparat dentar care nu poate sa mestece guma cand are chef de un refresh al respiratiei ;)). E mic, util si foarte usor de carat. Gust puternic mentolat.
Conturul de buze Flormar de care ma consider aproape dependenta..cred ca l-am folosit zi de zi… Imi cam usuca buzele, dar am grija sa le hidratez cu altceva peste. Foarte rezistent.

Gelul de dus Naturelle-Yves Rocher. Cel mai des folosesc sapunul pentru ca sincer nu ma simt curata doar cu gel de dus. Asa ca dupa ce ma sapunesc sau exfoliez bine, gelul de dus e ca cireasa de pe tort ;)). Asta il aveam de ceva timp prin dulap, facusem o comanda acum cateva luni si dansul a fost cadou. Nu mi-a placut…ehhh, dupa ce l-am folosit am zis “wow!”..lasa un miros super fresh si placut si destul de puternic pe piele. Poate ii fac un mic review pe viitor.

Tratament Spray Dimaond Gloss-Nivea. Cred ca m-am grabit sa-l includ aici pentru ca n-am observat nici o stralucire a parului asa cum e promisa pe eticheta. L-am tot folosit de mai mult de o luna la aproape fiecare spalare. In schimb imi place la nebunie cum miroase asa ca il las la favorit, hai! ;))..(mi-e drag de poza asta, imi place geanta aia din imagine maxim).

Gentuta No name, mica si dragalasa…Toata vara mi-a placut…dezavantajul e ca fiind micuta, nu pot cara tot ce vreau dupa mine dar m-am obisnuit deja ;)). Acum ca vine toamna cred ca o pun la naftalina.

Pot sa bag si pisica la favorite?:D Mi-e tare drag de ea, e o hoata mica si foarte elastica :)). Avea ceva cu parul meu, ne-am jucat, am dormit, ne-am despartit ;))…noroc ca am prieteni cu animalute si-mi mai potolesc setea si dorul de Pufitza mea. Azi cred ca o sa ne vedem :D(eu si pisica).

Voi ati avut vreo/vreun favorit(a) mai ciudatica in septembrie?😀 

XOXO, 
              Federova...

Comments (12)

  1. Andreea

    Stii ce imi plac din toate favoritele?! Pisica :)) Bad kitty,bad kitty! Te pup!

    Reply
  2. simona

    Pisicuta e favoirta mea din expunerea de mai sus 😛
    Ce frumoasa e poza in care dormiti impreuna. 🙂

    Preferinta mea din luna septembrie, in afara de cosmetice a fost cartea David Copperfield, am savurat-o la maxim, as mai citi-o o data, atat de mult mi-a placut…ah, si concediul acesta mi-a placut mult pentru ca am putut sa dorm pana mai tarziu…
    te pup, frumoaso!!!

    Reply
  3. Beauty Tested

    :)) Pisica este cea mai draguta! Iubesc pisicile :X!

    Reply
  4. descude

    Scumpica foc pisicuta…cu limbuta scoasa afara:X

    Reply
  5. Eyya

    Pisica ta mi-a atras toata atentia:X:X:X E minunata!

    Reply
  6. It's Friday Somewhere

    Ce cute e pisica!

    Reply
  7. Cristina

    ce scumpa e pisica 🙂 si eu ar trebui sa fac un post cu favoritele lunii, insa il las pe luni.

    Reply
  8. Let's make a diva

    :))pisica e accesoriul preferat:))
    gentutza aia arata asa cute..si eu vroiam iluminatorul de la nyx:(

    Reply
  9. Special K

    Ce poze frumoase, e atat de dulce…e minunat sa te bucuri de iubirea unui animalut ♥ pup!:*

    Reply
  10. Federova

    Andreea,
    Bad kitty, blonde kitty :)).Te pup si eu!;))

    Simona,
    In general nu-mi plac pisicile dar asta m-a cucerit ;)).
    Nu stiu cartea David C., shame on me :D. O sa-i caut rezumatul sa vad daca ma atrage. Pup si eu!

    Reply
  11. Federova

    Fetelor daca stiam cum sta treaba o lasam doar pe pisicuta la favorite, nu ma mai stresam sa fac alte poze :))…
    Intradevar e minunat sa te bucuri de iubirea unui animalut, imi amintesc perfect cata gandire pozitiva si sentimente de fericire imi transmitea catelusa mea :(.

    Reply
  12. Miu Miu

    pisi e si preferatu meu; e minunat :X

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *