Ceaiuri delicioase pentru zile ploioase – Tea Forte

Gustând din ultima picătură a licorii savurată cu atâta poftă la zile mari, mi-am adus aminte de setul de poze făcut în urmă cu…vreo câteva luni. Și nu e singurul set de poze abandonat, am atâtea postări de făcut că nu știu cu care să încep. În general îmi ia cam 3 ore să fac o postare și pentru că sunt mereu întreruptă de una-alta, o finalizez cu greu.
În fine..
Să vorbim despre ceaiuri. Sigur sunteți multe băutoare curioase să descoperiți noi arome.
Dacă nu ați încercat nimic de la Tea Forte vă sugerez din capul locului să nu mai stați pe gânduri.
Anul trecut am primit în urma unui eveniment organizat de Gift Expert o colecție de iarnă – Winter Spice ce avea în conținut mai multe tipuri de ceai: ceai negru și ceai de fructe. Numele de pe pliculețe sunt în funcție de aroma fiecăruia. Deci nu sunt toate plicurile la fel, asta e plăcerea maximă, că de fiecare dată, la fiecare cană, gustul e o surpriză iar mirosul delicios.  
Tipurile de ceaiuri incluse: Hazelnut Truffle, Sweet Orange Spice, Harvest Apple Spice, Winter Chai.
Hazelnut Truffle – “Un ceai negru excepțional cu ciocolată belgiană, boboci de trandafir, cacao și fulgi de cocos. Îmbogățit cu note de alune prăjitee cel mai greu de uitat…
Colecția aia am uitat să o fotografiez la timpul respectiv și nici nu dau de ea pe site dar găsiți AICI colecții similare.
O altă colecție la fel de îmbietoare am descoperit-o tot anul trecut – Herbal Retreat cu arome puternice și fructate perfecte pentru diminețile reci și nu numai, m-am cucerit instant. Ăsta e genul de ceai care zic eu, merge băut și rece. Vara, cu puțină gheață e “răcoritoarea” perfectă.
Această colecție de ceaiuri este lipsită de cofeină și este destinată momentelor de relaxare și meditație, e modalitatea perfectă de a păși în minunata lume Tea Forte.”
Tipurile de ceaiuri incluse:
Apricot Amaretto, Blueberry Merlot, Cherry Cosmo, Kiwi Lime Ginger, Mojito Marmalade.

Nu mă urmărește nici o aromă, practic mi-au plăcut toate la fel de mult.
Îmi place Tea Forte pentru că au pus accent atât pe conținutul foarte calitativ cât și pe ambalaje. Am mai zis-o și mă repet, pe mine chiar mă fură ambalajul de multe ori.
Infuzoarele în formă de piramidă sunt făcute dintr-un material puțin rigid de aceea își păstrează forma chiar și după ce sunt introduse în apa fierbinte.
Partea frumoasă care îmi place mie mult e moțul :)), care stă ridicat și țanțoș cu o frunzuliță verde în vârf. Tare ingenioasă ideea asta.
A fost o plăcere să fac pozele astea dar să și savurez aromele, rând pe rând. 
Ați încercat vreo colecție sau vreun 
sortiment Tea Forte?

Comments (8)

 1. Larisa

  Nu n-am incercat, dar suna interesant.
  Si eu sunt amatoare de ceaiuri in general. Dupa ceaiul negru sau verde nu pot spune ca ma dau in vant, desi mai servesc cate o ceasca dupa masa de pranz, pentru revigorare :p, dar cele de fructe sau plante, aromate, imi plac la nebunie.

  Reply
  1. Federova

   Chiar mi-ai adus aminte de ceaiul verde de care am cam uitat din pacate.

   Reply
 2. Ioana

  Hmm, şi eu am încercat colecţia Tea Forte Noir. Nu mă pot decide care sortiment îmi place mai mult 🙂 Iar saculeţul e super, la fel şi frunzuliţa, îmi place că se poate îndoi pe marginea cănii 🙂

  Reply
  1. Federova

   Daa, e are ingenios saculetul, foarte originala ideea.

   Reply
 3. Deea

  Cred ca-i delicios! Nu am testat caiurile astea, mi-e inca greu sa ma despart de iasomia mea:P.

  Reply
  1. Federova

   Te cred Deea, stiu cum e deliciosul ala. Nah ca mi-ai facut si pofta.

   Reply
 4. Miu Miu

  Cred ca e delicios! Am incercat si eu primul ceai care mi-a placut zilele trecute, cu bucati de mar. Un deliciu a fost, pot sa spun.

  SI astea arata tare bine.

  Te pup.

  Reply
  1. Federova

   Yam yam, astea de mere le prefer iarna, nu stiu de ce. Poate pentru ca ce am incercat a fost numai mar cu scorti si asociez mirosul cu perioada Craciunului :P.
   Pup si eu!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *