Concurs TOPSECRET

In general, nu am noroc la concursuri si de multe ori le evit, dar a fost de ajuns sa vad scris printre randuri “Japonia” si m-a convins sa incerc.Si desi organizatoarea, Ella si-a numit blogul “TOPSECRET“, stim deja care este premiul. Romanul Dansatoarea de Kabuki, de Sawako Aryoshi.


Daca nu o sa castig (mai mult ca sigur), o s-o cumpar candva, e deja pe lista :P. 
Nu sunt o pasionata inraita dupa carti, dar cand imi place ceva, citesc.Ultima carte care am citit-o a fost “11 minute”, Paulo Coelho, si mi-a placut atat de mult incat sunt sigura ca o s-o recitesc candva. M-a sensibilizat povestea Mariei, o tanara simpla dintr-un sat brazilian care descopera lumea, si descoperindu-se pe sine ajunge la concluzia ca dragstea este un lucru cumplit. Iar fraza cu care incepe romanul, una destul de neobisnuita pentru mine  „A fost odată ca niciodată o prostituată pe nume Maria” ,m-a facut sa consider de acum “11 minute”, o poveste, un basm modern.

Comments (2)

 1. Top Secret

  Ma bucur mult ca te-ai inscris si mai ales ca te cunosc!Si eu evitam sa paticip la concursuri,dar stii cum e: daca nu incerci,nu castigi.:)

  Reply
 2. Federova

  Si eu ma bucur ca m-am inscris,am un strop de optimism si asta ma face sa ma simt bine.Si de nu castig,tot happy sunt,am adaugat ceva nou pe lista mea de “cartzulli” dorite :p.
  Cum adica ma cunosti?

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *