Rujurile “efect de tatuaj” Made to Last lip tint ~ Pupa Milano

Am primit 4 rujuri din gama Made to Last de la Pupa Milano și mi-au plăcut așa de mult și-am fost atât de entuziasmată de ele încât am decis să fac și un clip, cu swachuri direct pe buze. Este primul clip în care vorbesc, iertate să-mi fie gafele. Am făcut eu mai multe încercări dar lumina mi-a dat bătăi de cap, apoi am uitat să opresc și aerul (se aude pe fundal) , mi-am băgat mâna în păr de 100 de ori (emoții, emoții) dar într-un final l-am bibilit până a ieșit cât de cât ok. Mă bucur enorm de reacțiile pozitive ce le-am primit, nici nu vă imaginați cât de mult contează încurajările atunci când pornești ceva și speri la mai mult.

Revenind la rujurile MADE TO LAST de la Pupa, n-am apucat să spun prea multe în clip, mi s-au risipit toate ideiile de la emoții și am zis că musai trebuie să fac și o postare aici.

pupa.made.to.last.liptintLe-am folosit destul de des de când le-am primit și am rămas impresionată de efectul de tatuaj și de cum se simt pe buze. Practic, nu se simte nimic. Au o textură lejeră ca apa, sunt foarte pigmentate și se aplică super ușor. Se usucă pe buze lăsându-le la fel de moi și elastice. Mi-a dat bătăi de cap când am încercat să mă demachiez pentru că rezistă până seara, trebuie doar retușat foarte puțin după mese (pentru uniformizare). Cel mai bine se demachiază cu produse de tip bifazic, ce au ulei în compoziție. Cu șervețele nu prea sunt șanse.
Aplicatorul mic de tip burețel permite o întindere precisă a rujului care se simte foarte lichid și plăcut la gust.pupa.liptintColecția conține 8 nuanțe iar în clip, pe buzele mele, o să vedeți 4 dintre ele: 001 Candy Pink, 003 Apricot Pink, 006 Geranium Fuchsia și 008 Hot Burgundy. Inițial am zis că îmi plac toate mai puțin 001 Candy Pink care nu mi se potrivește și dar am primit ceva complimente și parcă încep să-mi schimb părerea 😀 . Sunt foarte drăguțe nuanțele și sper să ajung în magazin să le testez și pe celelalte. Și să-mi iau un tuș colorat după care tânjesc. Apropo de magazinele Pupa, până pe 3 septembrie sunt reduceri de 50% la unele produse.
Prețul unui astfel de ruj este de 43 lei.

Ați încercat sau vă tentează rujurile MADE TO LAST de la Pupa? 😀 

Comments (2)

 1. Loredana

  Dragute nuantele, iar clipul este super cute! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Te pup draga mea, iti multumesc mult!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *