White Barn ~ lumanari parfumate

Când aud de lumanari parfumate nu am cum nu gândesc la hygge și la danezi. Ei sunt cei mai mari consumatori, peste jumătate dintre ei aprind lumânări aproape zilnic în timpul toamnei și al iernii și numai 4% declară nu au aprins niciodată lumânări, conform unui studiu realizat de unul dintre ziarele importante din Danemarca.

Slăbirea intensității lumini dintr-o încăpere crează o atmosferă relaxantă. Dacă lumânarea e parfumată plăcut, cu atât mai mult. White Barn, aroma Vanilla Bean e prima mea lumânare cu 3 fitile și cea mai parfumată lumânare pe care am simțit-o vreodată. O am de câteva luni bune, nu o aprind zilnic, dar măcar odată – de două ori pe săptămână. Când vreau schimb atmosfera sau mirosul de mâncare care uneori inundă toată casa. E o lumânare tare elegantă și frumoasă și m-am bucurat mult când am găsit-o. Am pe wishlist și alte arome, dar am zis mai aștept, poate prind vreo ofertă, ceva. Știu sunt ceva mai scumpe astea de la White Barn, dar își merita toți bani. Se vede calitatea și mai ales, se simte. Plus nu se consumă așa de repede cum credeam.

A fost o pauză lungă de aprins lumanari parfumate dar uite am revenit la vechile obiceiuri. Îmi plăceau mult pe vremuri, aproape zilnic aprindeam o lumânare parfumată. Apoi a apărut Ed în viața mea și nu am vrut mai văd lumânări. În primul rând pentru dezvoltasem o sensibilitate la orice miros mai puternic indiferent cât de frumos era și apoi pentru îmi era frică. Acum e mare, înțelege pericolul și pot aprind liniștită câte lumânări vreau. Vorba vine, le păzesc oricum. Ce farmec ar mai avea dacă nu ar fi în raza mea vizuală.

White Barn ~ Vanilla Bean stă pe biroul meu de lucru și de multe ori îi simt mirosul chiar dacă e stinsă și are capacul pus, apropo de capac, îmi place are pentru nu se pune praful pe ea. Nu suport văd praf pe lumânări, praf oriunde… Îmi place aprind toate fitilele odată, face o lumină caldă și plăcută și inundă casa în miros de vanilie. Nu exagerez, se simte mirosul și în afara camerei, ca și cum fi copt prăjituri juma de zi. Uneori îmi face poftă de dulce, dar abțin, alteori inspiră fac un desert delicios, recunosc.  Nu vreau gândesc cum miros celelelate lumânări parfumate, modelele surori, dar până la următoarea bucur de asta. Dacă aveți recomandări le aștept cu mare drag. Eu am în n wish list ceva cu miros de mare și un caramel sărat. Dar și cele fructate îmi fac cu ochiul. Dacă obișnuiți ardeți lumânări parfumate nu uitați aerisiți camera înainte și după. E mai sănătos.

Sper v-a plăcut recomandarea mea mea vanilată, până una alta duc iar pe site văd ce lumânări parfumate au mai apărut desi recunosc ca ma tenteaza si un difuzor aromaterpie 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *