De ce mi se așează părul frumos în ultima perioadă.

Am tot primit complimente legate de păr în ultimul timp și-am zis că ceva se întâmplă, nu poate fi doar o coincidență. M-am gândit la noul produsNutri Seduction Wearable Treatment – ce l-am folosit în ultima perioadă și mă simțeam vinovată de faptul că nu prea am crezut în eficiența lui atunci când l-am primit. A fost un cadou de la Anne, primit în ziua în care am fost prezentă la Thrift Shop și sinceră să fiu, am fost pe punctul de a-l dărui mamei mele. Ambalajul – banal, obișnuit, nu m-a atras deloc și în plus, nici ce scria pe etichetă nu-mi suna cunoscut – denumire sau brand. Am zis să îl încerc totuși având în vedere că e produs profesional și mai ales leave-in. A fost ca o provocare practic, pentru că, având părul firav, firul subțire și moale, tot timpul m-am ferit de produse leave-in de teamă să nu mă trezesc cu el gras. Mi s-a întâmplat să plec chiar de la coafor cu părul încărcat și gras pentru că mi-a aplicat la final un produs profesional leave-in și cred că de atunci am dezvoltat o “alergie” la astfel de produse.
Trebuie să vă mărturisesc că șampoanele mele sunt numai ale brandurilor cunoscute ce se găsesc în comerț, nimic fabulos deci. Cel mai des folosit în ultimul timp a fost Wash&Go pentru Volum pentru că m-au zăpăcit reclamele lor și tot ce e pentru volum trebuie să treacă urgent prin părul meu, se știe. M-a enervat după prima spălare, mi s-a părut că face mătreață dar i-am mai dat o șansă și alarma s-a dovedit a fi falsă.
După absolut fiecare spălare obișnuiesc să aplic pe părul umed câteva picături de Biosilk- Ser Silk Therapy, CHI Silk Infusion sau Tratamentul Moroccanoil.
Sunt mulțumită de fiecare dintre cele enumerate numai că efectele nu au fost niciodată așa wow încât să primesc complimente după complimente. Au în comun exact ce mă interesează pe mine: hidratează vârfurile (pentru că doar acolo aplic) și potolesc firele rebele.
S-a întâmplat de câteva ori să aplic voit o cantitate mai mare de produs ca să acopăr o porțiune mai mare de păr dar am regretat de fiecare dată pentru că m-am trezit cu părul gras imediat a doua zi.
Cu toate astea, micile sticluțe sunt nelipsite din baie iar în deplasări sunt alegerile perfecte.
Cum procedez: aplic produsul în podul palmei, apoi frec palmele între ele și masez vârfurile pe lungime de vreo 15-20cm (niciodată la rădăcină) după care usuc cu feonul.
Ăsta e ritualul de îngrijire a părului meu în ultimul an, dar, din când în când (rar din cauza timpului) aplic cu poftă o mască de păr (cumpărată/home made) sau balsam.

DSC04283
DSC04321.jpg
DSC04313

Trecerea la Nutri Seduction Wearable Treatment de la Alfaparf s-a întâmplat în urmă cu vreo lună cred. De atunci aspectul părului meu s-a îmbunătățit vizibil și nu știu când mi-a crescut așa de mult. Am tot zis că îl tund, îl tund și acum nu-mi mai vine.

După căutările mele pe sfântul Google am aflat că “Grupul Alfaparf este o companie multinațională înființată în Italia, specializată în produse și soluții profesionale pentru îngrijirea părului și a corpului, cu o istorie de 30 de ani. Principalul brand al grupului este Alfaparf Milano, marcă de top în industria de hairdressing, printre ale cărei produse de succes se numără și numeroase tratamente pentru păr, care se aplică rapid și cu ușurință“.
sursa: allbeauty.ro

Nutri Seduction Wearable Tratament este un tratament intens fără clătire, pentru păr uscat și foarte uscat. Extractele de cașmir hidratează și fortifică structura firului de păr, în timp ce phyto-nutrienții din formulă furnizează părului doza zilnică de minerale și vitamine. Rezultatul este un păr hidratat, incredibil de revitalizat și moale la atingere.

DSC04321

Se aplică pe părul umed și nu se clătește. Eu evit rădăcina și îl aplic de la jumătatea lungimii spre vârfuri întotdeauna.
Are o consistență cremoasă, culoare gălbuie și un miros superb care se păstrează până la următoarea spălare. De fiecare dată când îmi desfac părul simt aroma lui.
Părul se menține greu și potolit, are o finețe la atingere și se descurcă foarte ușor. Cam a treia zi simt nevoia să îl spăl pentru că începe să se îngrașă la rădăcină, dar, nu are legătură cu produsul având în vedere că acolo nu îl aplic.

long.hair_.jpg

Aseară am început testarea unui balsam de păr (detalii mai multe despre el peste o lună probabil) și am ezitat să-mi aplic balsamul Nutri Seduction. De dimineață când m-am trezit efectiv m-am speriat. După ce am periat părul cu capul în jos m-am ales cu un volum maxim dar nu era ce voiam eu de fapt. Părul era mai mult stufos, vâlvoi, părea puțin aspru și se așeza greu. L-am simțit foarte dispus la încurcătură așa că l-am împletit strâns imediat și mi-am continuat treburile cotidiene.
În concluzie, îmi place balsamul leave-in Nutri Seduction enorm de mult și la cât de comodă mă știu cu siguranță o să-i simt lipsa după ce se termină. Am uitat să o întreb pe Anne de unde îl are dar în comerț nu se găsește sigur. Noroc că tubul are 250ml și nu e nevoie de o cantitatea prea mare pentru o singură aplicare.

Mă scuzați că m-am lungit atât și sper că ați rămas cu mine până la final.
Pozele cu mine sunt făcute a doua zi după ce mi-am spălat părul. A treia zi deja îl țin strâns și pitit bine iar seara îl spăl.

Dacă aveți întrebări, sugestii sau orice alte observații, sunt aici. Răspund mai greu la comentarii, dar răspund.

Pe curând!

Comments (16)

  1. Miu Miu

    Doamne,ce ti-a crescuuut, Fede. Acum parca l-as vrea si eu ceva mai lung,cand vreau sa ma tund, nici eu nu stiu :)))

    Reply
    1. Federova

      Scuipa-l sa nu-l deochi :)). Te mananc daca pateste ceva, fii atenta!

      Reply
  2. Dorina

    Si mie mi s-a parut ca ti-ai facut ceva la par, de-asta te tot intrebam daca te-ai vopsit, arata mai diferit :))
    Iti sta tare bine, ai un par superb, de Barbie 😛 Si acum, asa aranjat frumos arata perfect 🙂

    Reply
    1. Federova

      Stiu, ca tu m-ai pus pe ganduri, mai primisem complimente dar nah…am zis ca sunt asa, de politete ;)).
      Nu i-am facut nimic, nici macar produse de styling sau placa nu folosesc.

      Reply
  3. TheMay Day

    Interesant. Parul arata super, mai ales in ultima poza. 🙂

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos! 😀

      Reply
  4. Olivia Boros

    Un leave-in mi-ar trebui si mie, o sa-l iau in considerare si sper sa-l gasesc in magazinele cu produse profesionale. Ai un par superb! :*

    Reply
    1. Federova

      Multumesc mult Olivia! Da-i un search pe google, l-am gasit eu undeva dar imi scapa numele.
      :*

      Reply
  5. Ana Maria

    Ai putea sa te interesezi si sa imi spui de unde il pot procura ? M-ar interesa si pe mine 🙂 Merci frumos.

    http://anamariaben.blogspot.ro

    Reply
    1. Federova

      Ana, da un search pe google si gasesti cateva siteuri care il comercializeaza.

      Reply
  6. Alina P.

    Mi s-a parut atat de interesant acest produs, incat nu m-am lasat pana ce nu am gasit de unde sa il achizitionez. Acum abia astept sa ajunga si sa vad ce rezultate da la mine 🙂

    Reply
    1. Federova

      Si de unde l-ai achizitionat? Sunt tareee curioasa daca are efecte similare la tine. Te rog mult sa revi si sa imi scrii, sa imi spui cum ti se pare.

      Reply
  7. coco

    Ai un par minunat, dar, asa este, trebuie intretinut si nu este chiar usor sa gasesti produsele compatibile! Foarte interrsant produsul!

    Reply
    1. Federova

      Parul era superb pentru ca de cateva zile am renuntat la balsamul cu pricina :(.

      Reply
  8. Alexandra

    Este superb!! Ador părul lung, drept și blond. Cunoști câteva trucuri pentru creșterea acestuia? Eu folosesc acum măști cu ulei de ricin. Dacă nu ai folosit, te sfătuiesc să încerci uleiul de argan de la Alix Professional, mie una mi-a salvat părul și l-am recomandat tuturor. Cred că produsele Alaparf le-ai putea achiziționa și din saloane, că sigur au. Eu m-am vopsit la un salon unde foloseau aceste produse.

    http://pretty-and-strong.blogspot.ro

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Buna Alexandra! Nu stiu trucuri pentru cresterea parului si nici nu prea cred in asa ceva. Stiu ca mi-a stagnat foarte mult cat am fost insarcinata iar apoi mi-am dorit foarte mult sa creasca din nou lung si asa s-a intamplat. Deci n-am facut nimic in mod special, a fost doar dorinta mare :D.
      Am ulei de argan dar alta firma, am mai incecrat din cand in cand. E pentru hidratare mai mult.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *