Outfit-ul lejer din week-end

Spuneam mai devreme că am avut un week-end plin de miros de copii mici și lapte praf (ador mirosul ăsta) așa că am ales o ținută lejeră pentru asta și m-am gândit să v-o arăt. 
Trebuie să mărturisesc că sunt fană maiouri albe simple, am destule iar singura diferență dintre ele e materialul, forma și eticheta evident. De preferat e bumbacul ca și material, mai ales acum când bubuie termometrul uitat pe șezlong. 

Un maieu/tricou alb mi se pare un must have, se asortează foarte ușor iar pe mine mă salvează de multe ori când sunt în pană de idei și nu știu ce să trag mai repede pe mine. Îmi înnoiesc periodic colecția pentru că am o problemă, transpir sau nu se cam îngălbenesc la axilă în timp. Nu mă deranjează să-mi iau altele dar câteodată mă oftic că trebuie să renunț la ceva ce-mi place pentru că s-a deteriorat. 
Platformele nu sunt wow la cât de puțin au costat dar sunt comode și le aleg de fiecare dacă când am chef de tocuri dar nu vreau tocuri. Sunt foarte ușoare, data viitoare sper să-mi aleg totuși o culoare mai țipătoare că din alb și negru la încălțăminte nu prea am ieșit în ultimul timp. 

Fusta-pantalon e piesa mea vedetă. Îmi place mult! E cea mai lejeră și ușoară chestie care mi-am achiziționat-o în ultimul timp. Am găsit-o într-un mirific magazin “13-26-36 ron bucata” și a fost doar 13 ron. Apropo de astfel de magazine, uneori se găsesc lucruri chiar frumușele. 
Fusta-pantalon are buzunare, e comodă și se șifonează cam repejor. Mi-a plăcut imprimeul dar nu și culorile…m-am fofilat ceva pe lângă ea până am trântit-o în coș. Acasă am și găsit ceva cu ce s-o asortez și anume geanta :-P.  Centura ncorporată în fusta-pantaloni) nu e foarte strâmtă, e făcută parcă pentru talia mea, mă cam încinge peste maio dar eu tot lejeră o consider. Mi-am pus câteva accesorii takko ce am considerat că merg cu centura și gata outfitul fugitiv de week-end.
Se putea și mai lejer de atât, nu? 
Pup tare! 
P.S: Scuzați locația și calitatea pozelor deloc profi, au fost făcute la întâmplare…și nu sunt editate deloc 🙂.

Comments (57)

  1. Carmen

    Din cate stiu,se scrie maieu si nu maio…

    Reply
    1. Federova

      Maieu sau maiou-ambele sunt corecte, cel putin asa vad eu in dex :).
      Multumesc oricum pentru atentionare!

      Reply
    2. hapi2233

      Doamne, Carmencita, te-ai logat doar ca sa scrii cum se scrie…..? Poate ca domnita noastra a preferat ca scrie intr-o pronuntie mai trendy 🙂

      Fede, e excelenta fusta pantalon.
      Mai nou mi-am achizitionat si eu maiouri 😀 Sa merg la sala cu ele. Daca (v)oi avea de dat vreun test pe la Academie, o sa imbrac totusi maieul.

      Reply
    3. Federova

      Ehhh, nu ma supar cand ma atentioneaza cineva ca fac greseli, uneori citesc postari ale mele mai vechi si constat o greseala dupa care ma simt aiurea si ma intreb cum de n-am vazut-o ;)). Se mai intampla…

      Uite, pana si tu m-ai atentionat cu ceva fara sa vrei, fusta-pantalon suna mai bine :P.

      Reply
    4. hapi2233

      Nu atentionarea in sine m-a deranjat ci persoanele care dintr-o postare frumoasa sunt capabile sa observe doar o eventuala greseala
      E ca si cum ai citi o carte frumoasa din care retii doar ca la final personajul principal se imbolnaveste.

      Reply
    5. Federova

      Buna comparatie hapi ;)).
      Atat a vrut sa spuna fata, deh..

      Reply
  2. simona

    Si prietena mea Laura are o colectie impresionata de maiouri albe, merge pe acelasi principiu ca si tine. Si mie imi place ablul foarte mult, insa nu prea stiu sa-l port, sunt murdara dupa jumatate de ora deja… 😛
    Imi place mult fustita, sunt superbe culorile!

    P.S Eu stiam ca maiou a fost prima forma acceptata in dex la inceput.
    Pup!

    Reply
    1. Federova

      Daca ar fi dupa mine mi-as lua toate hainele albe dar se intretin greu intr-adevar. In ce zodie e prietena ta Laura? 😀 Sa-i spui ca o salut!

      Ti pup!

      Reply
    2. simona

      E pesti!! 🙂 Suntem zodii de apa amandoua de aceea ne intelegem atat de bine desi suntem diferite total ca principii de viata, stil vestimentar, gusturi baieti, pasiuni etc 😛
      O sa ii zic, sigur o sa se bucure!

      La tine am mai vazut multe tinute cu alb intr-adevar, te reprezinta (eu mai folosesc un alb din acela murdar, ivoriu oare se numeste?!)

      Pup si eu!

      Reply
  3. modniza

    super draguta combinatia,fustita e tare simpatica.pupici

    Reply
    1. Federova

      Multumesc dna. doctor! pup

      Reply
  4. Let's make a diva

    imi plac sandalutele:X

    Reply
    1. Federova

      Si mie! 😛

      Reply
  5. Dorina

    Foarte draguta combinatia 🙂
    Imi plac mult sandalele. Imi poti zice de unde le-ai luat?
    Eu nu am niciun maieu alb (decat cele pe care le iau iarna pe sub haine), insa cand le vad la cineva mi se par super, insa pe mine, parca nu mai imi plac asa mult, in schimb am o multime colorate.
    Fustita-pantalon e foarte draguta si chic 🙂

    Reply
    1. Federova

      Am maieuri si tricouri de toate natiile, mai multe decat pantaloni/fuste ;)). Sandalele sunt no name, le-am gasit intr-un magazin de incaltaminte si au fost doar 40 ron.
      Multumesc!

      Reply
  6. coco

    iti sta minunat !
    si eu sunt cu maiourile…imi plac cele de bumbac cu dungulite subtiri…gen tetra sau cum se numesc 🙂

    Reply
    1. Federova

      Nu stiu la ce te referi, tre’ sa vad poze, poze gen OOTD ;))

      Reply
  7. Ana Naghi

    imi place!fiecare piesa in parte e frumoasa si impreuna dau bine!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos Ana!

      Reply
  8. descude

    Deseori gasesc si eu chestii foarte dragute la magazine de genul…rabdare sa am!

    Obsesia ta pentru alb se cam transmite,sincer…cel putin la mine!Ma uit involuntar dupa hainute albe,desi mie mi se pare ca albul este cel mai greu de intretinut:P

    Te pup

    Reply
    1. Federova

      Magazinele alea sunt usor accesibile, pana imi fac eu timp sa ajung intr-un centru comercial dupa ceva anume mai bine ma opresc la unul din-asta in drum spre sala/casa, etc ;)).

      Te pup si eu!

      Reply
  9. Calin Andreea Daniela

    Mi se pare o tinuta destul de lejera, iar fusta pantaloni sifonabila sau nu arata nemaipomenit de bine! 🙂

    Reply
    1. Federova

      A primit numai complimente ;))

      Reply
  10. Girl Pearl

    Foarte simpatica si lejera tinuta ta.:*

    Reply
    1. Federova

      Multumesc! :*

      Reply
  11. sakura

    Foarte FRESH arati asa.
    Si eu am o pasiune ptr alb, insa in prima jumatate de ora am deja urme de picioare pe haine, manute, si alte-alea 🙂 Dar asta nu ma opreste sa ma imbrac in alb, chiar daca ies undeva cu copiii.
    Si in ultimul timp tot imi caut incaltaminte alba. am deja dar mai vreau 🙂

    Reply
    1. Federova

      Multumesc sakura!
      Imi imaginez cum e cu copii mici, am vazut in week-end cat de silicitant poate fi si cata rabdare trebuie sa ai. Stiam cum sta treaba ca am crescut verisoare dar uitasem ;)).

      Reply
  12. A.M.

    e tare faina combinatia culorilor a fustitei-pantalon si imi place combinatia cu maieu alb. eu n-as avea niciodata curaj sa ies pe strada in pantaloni scurti 😀 totul e la mine in cap, dar am ramas fixata pe ideea asta.

    Reply
    1. Federova

      Mai stiu fete cu fixul asta dar ori sunt grasute ori au trecut de 30 de ani si atunci le inteleg. Dar tu ce ai?

      Reply
    2. A.M.

      nu stiu daca primul comentariu s-a salvat, dar ziceam ca totul porneste de la cerebel… oricum va admir pentru outfit-urile pe care le creati si pentru cum pozati. si toate ca toate, dar trebuie sa-mi iau un maieu alb pentru ca spre rusinea mea nu am 🙂

      Reply
  13. Georgiana

    Like! 🙂 Fustita e tare frumoasa, eu nu prea am mai gasit nimic dragut la magazinasele ieftine din zona (deh, cand cauti si ai bani asa se intampla). Si sunt, la fel ca tine, mare fana a maieurilor albe, merg la orice 🙂
    Pup

    Reply
    1. Federova

      Nici io nu gasesc mereu lucruri dragute dar imi place sa intru sa le verific din cand in cand ;)).Multumesc!
      pup

      Reply
  14. Magda Harabagiu Dimitrescu

    te-ai vopsit blonda sau e de la soare?

    Reply
    1. Federova

      In mai mi-am vopsit blond portiunea de par din fata si s-a mai deschis de atunci de la soare iar dat pe spate da impresia ca e tot vopsit.
      In realitate pare suvitat :P.

      Reply
  15. Manases Andrea

    Salut. Sunt un nou membru al blogului tau si ma bucur ca l-am gasit. Am incercat sa parcurg cat mai multe dintre postarile tale mai vechi si am observat ca ai si modele de unghiute, ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult. Dar imi place tot ceea ce este legat de beauty, asa ca mai mult ca sigur o sa revin cu cea mai mare placere sa citesc noile tale postari!
    Outfitul tau este exceptional, si ai dreptate un tricou/maieu alb este un must have al sezonului! Sa ai parte de o zi minunata si nu foarte calduroasa 🙂

    Reply
    1. Federova

      Andrea, bine ai venit pe blogul meu! Ma bucur ca iti place, am rasfoit si eu cate ceva pe blogul tau si am observat ca esti pasionata de pictatul unghiutelor :P. Sunt pe urmele tale sa stii!
      Te pup si-ti doresc si tie o zi frumoasa si racoroasa!

      Reply
  16. Macnetize

    M-am trezit si eu acum, la spartul targului, dar trebuia sa zic ca totul arata mi-nu-nat! Zau, imi place fiecare articol in parte, imi place cum le-ai combinat, sunt piese care arata foarte bine impreuna si, mai ales, imbracate de tine. Mai vreau outfit-uri, mai vreau outfit-uri 😀

    Reply
    1. Federova

      Antonia, nu e spartul targului, comentariile sunt bine-venite oricand :*. Si eu citesc unele postari mai tarziu (cand nu am timp) si daca simt nevoia sa spun ceva o fac.
      Multumesc pentru complimente draguta! Abia astept sa vad ce ai pregatit tu pentru 30 de zile, am vazut deja postarea de azi 😛
      O sa mai urmeze si alte outfit-uri :P.

      Reply
  17. Sandra B.

    Ce frumos e outfitul :X si tu esti o frumoasa draga mea !

    SandraB.ro

    Reply
    1. Federova

      Ms Sandra! Ti-am vazut pozele de la banchet. Ai fost o frumusica, mi-au placut mult incaltarile si eram curioasa ce a avut loc in posetuta aia minuscula ;)).
      Te pup!

      Reply
  18. Nicoleta_B

    Buna,

    Arati superb!!!
    Imi plac posturile tale si te urmaresc cu drag (new follower). Te invit pe blogul meu si mi-ar face o deosebita placere daca ai decide sa ma urmaresti si tu.

    Te pupic,

    http://www.nicoleta.me

    Reply
    1. Federova

      Buna Nico! Bine ai venit pe blogul meu si ma bucur ca ne-am gasit! Imi place ce vad in casuta ta, iti admir foarte mult parul!
      Te pup!

      Reply
  19. Andreea

    Ce mult poate sa mi placa fusta pantalon!!! E super faina! Te pup Fede :*

    Reply
    1. Federova

      Avem gusturi asemanatoare, am vazut io :P. Te pup si eu! :*
      Ti-am zis ca imi place cum ma alinti? 😀

      Reply
  20. alicee

    Imi place mult fusta pantaloni! iti sta foarte bine!

    Reply
    1. Federova

      Ms Alice! 😛
      Pupici!

      Reply
  21. Ioana-Carmen

    Federova, trebuie sa recunosc, esti superba! imi place la nebunie outfitul tau! culori frumoase potrivite pentru vara. Iar parul tau…..mama!!!! vreau si eu 😉

    Reply
    1. Federova

      Nici o problema, facem schimb! Io iti dau parul, tu imi dai sanii, deal? 😀 ;))

      Reply
  22. Butterfly

    Mie imi plac foarte mult culorile si cred ca le-ai asortat perfect. Si eu am o colectie de tricouri si maieuri albe si de cele mai multe ori le inlocuiesc atunci cand isi cam pierd din stralucire desi ma straduiesc sa le spal numai cu rufe albe. Exact cum ai spus si tu ma scot mereu din incurcatura atunci cand nu stiu ce sa aleg din garderoba :*

    Reply
    1. Federova

      Mie mi-ar fi placut sa aibe culori mai varatice dar ma multumesc cu ea si asa :P.
      Cand incerc sa-mi albesc un lucru sau sa-i revad stralucirea cu nu-stiu-ce produs parca atunci il distrug mai tare, asa patesc mereu.
      Te pup!

      Reply
  23. Priscilla

    wow..dear beautiful pictures! i enjoyed seeing it !

    If you have a minute, please check out my blog and follow me if you liked it. I’ll appreciate it so much! Thanks!

    $30 RIRE giveaway on my blog

    Reply
    1. Federova

      Thanks for your visit darling!

      Reply
  24. Oana Alexandra Stroici

    Deci fusta pantalon e criminala si la cat ai dat pe ea buna,buna afacere. Imi place la nebunie parul , iti sta f bine pt. ca esti frumoasa.

    Reply
    1. Federova

      Ms Oana! Multumesc pentru vizita si comentariu, imi place blogul tau, esti foarte faina!

      Reply
  25. Mădălina Simona Merca

    imi place parul tau !!
    <3
    kiss kiss,
    The Indie Chase Blog

    Reply
  26. Ela

    Incep cu partea mai neplacuta ca sa termin cu cea placuta si sa ramanem amandoua cu un gust dulce 🙂 Si eu am primit un comentariu in care eram corectata pentru felul gresit in care m-am exprimat.

    Asta scrisesem la o poza:
    “Ro: Mama a cumparat un tort de inghetata cu cacao si vanilie doar pentru noi doi. Yummy!”

    Iar comentariul menit sa ma educe:

    “Mama a cumparat un tort de inghetata cu cacao si vanilie doar pentru noi doi.Corect era “noi doua”!

    I-am explicat domnisoarei ca am scris corect pentru ca tortul de inghetata era pentru mine si iubitul meu,asadar “noi doi” e ok…

    Si acum vin eu si spun,indiferent daca intr-adevar era o greseala,eu nu vad necesar sa corectezi pe cineva.Cine face asta este clar ca nu o face in mod constructiv,ci doar ca sa se lege de ceva.Mda…Eu una critic daca am de ce si daca e musai,in rest prefer sa tac daca ceva nu e ok sau nu imi place.

    Revenind la postare,tin sa iti spun ca imi place mult cum ai purtat parul in ziua aceea!Apoi imi place top-ul,ca sa nu se mai streseze nimeni ca e maiou sau maieu.
    Fusta-pantalon e super!Si eu am magazinase din astea cu orice produs de la 13 lei si mi-am luat de acolo destule.Sigur as fi gasit si eu aceasta fusta dar acum nu prea am bani pentru nimic.
    Tocul sandalelor mi se pare potrivit si e bun pentru ca ofera femininate dar si confort.

    Te pup!

    P.S: Am scris un roman!Scuze!

    Reply
    1. Federova

      Sincer pe mine nu ma deranjeaza cand cineva ma corecteaza pentru ca mai fac si eu greseli fara sa-mi dau seama, ca tot omul…dar sa fie spus intr-o maniera placuta, nu cu nume anonim si doar atat “vezi ca ai gresit acolo si acolo!” pentru ca suna aiurea, atunci e clar ca a vrut sa fie rautacios/rautacioasa si atat.

      Parul a fost prins in coada si a luat forma aia care si mie imi place, obisnuiam sa mi-o fac acum cativa ani prin tapare si cu o tona de fixativ :P.
      E o coafura varatica zic eu, mai mult de plaja, eu asa o vad.

      Te pup!
      Nu ma deranjeaza, imi plac romanele :*

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *