Noutaţi Guerlain – Colecţia de toamnă 2012

O Colecţie
Extrem de feminină
dedicată plăcerii şi senzualităţii culorilor. Ca un înger seducător, Natalia Vodianova stimulează imaginaţia cu accente roşiatice carnale. Ochi înflăcăraţi, în contrast cu o gură roşie. Senzualitate pură.
Această nouă colecţie Toamnă 2012 îşi revarsă culorile: roşuri desigur, dar şi rozuri de asemenea. O poveste a multor faţete ale feminităţii, depănată de Guerlain.
 
“Uneori, noi chiar vă invidiem!
Voi femeile aveţi uimitoarea şansă de a fi capabile să vă inventaţi permanent feminitatea. Este incredibil ca într-o zi să devii băieţoi, în următoarea o tânără rockeriţă, iar într-o alta o seducătoare pasională… şi toate acestea în timp ce rămâi tu însăţi! Am creat această colecţie astfel încât fiecare femeie să poată fi şi mai jucăuşă!
De la roşu la roz şi de la roz la roşu, colecţia oferă cele două cele mai frumoase culori ale eternei feminităţi. Aceasta aduce un tribut celor două culori simbol ale Guerlain, două stele autentice ale Casei: ROŞU INFERNALşi ROZ ANGELIC.
Natalia nu poate obţine suficient roşu! Pentru mine, roşul este teribil de Guerlain.
Este de asemenea cufundat în pasiune şi iubire. Am creat o gamă întreagă dedicată spiritului Roşului Infernal, astfel încât fiecare femeie să poată să-l facă pe fiecare bărbat care-i taie calea s-o dorească.
În ceea ce priveşte rozul, acesta relevă o feminitate mai delicată şi totuşi intensă. Rozul Angelic exprimă inocenţă, dar totodată trezirea simţurilor şi a senzualităţii. O culoare vastă, ce poate varia de la bej până la prună, definind perfect femeile pe care le iubesc.
Acum, fiecare femeie îşi poate afla culoarea sau culorile proprii. Este rândul lor să se joace!”
Director de Creaţie
Rouge G de Guerlain L’EXTRAIT
Crema de ruj, in culori mate
Menţinere excepţională
 
SEDUCŢIE ÎN STARE PURĂ
Când vine vorba de exprimarea întregii intensităţi a feminităţii, nimic nu merge mai bine ca un ruj de buze. Guerlain, creatorul primului tub de ruj în 1870, oferă acum Rouge G L’Extrait. Lichid, cremos, consistent, ultrapigmentat şi catifelat, acest excepţional fard colorat de buze asigură un machiaj incredibil de sofisticat. Folosiţi-l nu pentru a-i şicana pe ceilalţi, ci pentru a-i umple de dorinţă!
 
O CUTIE DE EMOŢII PURE
Totul începe cu un obiect. Atât de frumos, atât de straniu, atât de Guerlain. Cutia Rouge G este reinterpretată într-o versiune elegantă pentru a conţine această textură lichidă. Trageţi şi faceţi click… şi priviţi familiara oglindă dublă ce se deschide graţios. Apoi, doar răsuciţi capacul pentru a lua nişte culoare şi a o aplica elegant şi uşor cu aplicatorul.
 
O formulă Excepţională
Textura lichidă alunecă delicat pe suprafaţa buzelor. Este atât de senzuală!
Chiar din prima mişcare, culoarea intensă se contopeşte cu zâmbetul pentru a deveni una cu fiecare femeie. În câteva clipe, culoarea devine mată şi îşi dezvăluie calităţile superbe. Nelipicioasă, fără să se usuce şi fără să se scorojească, această textură luxuoasă este un vis aievea şi rămâne astfel ore în şir pentru toate femeile îndrăgostite de culoare. O formulă cu beneficii de întinerire şi netezire ce se observă chiar de la aplicare.
and over time, day after day.
Ce aţi putea cere mai mult? To ensure its
Pentru a-I asigura proprietăţile de întinerire, sunt reluate ingredientele vedetă ale Rouge G: acid hialuronic, pentru netezirea şi reumplerea buzelor, şi iarba tigrului sau Centella asiatica, cunoscută pentru stimularea sintezei de colagen şi amplificarea proceselor de fermitate*. Răşina de Guggul, folosită în medicina Ayurvedică, a fost aleasă pentru acţiunea sa de netezire..
* Teste in vitro pentru ingrediente.
 
NUANŢE Cardinal
7 nuanţe, 7 păcate cardinale… pentru a ceda fără ezitare! Frumuseţea culorilor nu cunoaşte limite.
Densitatea lor intransigentă află ecou doar în mesajul dorinţei. Zmeuriu Gourmandise pentru nesaţ, prună Orgueil pentru mândrie, portocaliu Envie pentru invidie, bej Avarice pentru lăcomie, roz Paresse pentru indolenţă, ocru-brun Luxure pentru poftă şi, în sfârşit, roşu Colère pentru mânie…
Este momentul să le numiţi şi să le jinduiţi pe toate. Şi, doar de data asta, să fiţi nerezonabile.
Rose AUX JOUES
 
FARD DE OBRAZ DUO
 Femeile îşi schimbă zilnic ţinuta, rujul şi poşeta – aşadar, de ce nu şi fardul de obraz?
Duo de culori vibrante vă permite să vă surprindeţi şi să vă reinventaţi frumueţea în fiecare zi.
Coordonat cu rujul sau într-un contrast isteţ. Orice merge. O casetă luxuoasă în stilul Casei. O pereche de culori cu o nuanţă dominantă pentru a face obrajii să se îmbujoreze. Şi contrapunctul său mai mic, pentru un amestec priceput sau o ajuxtapunere izbitoare.
La aplicare, peria conică, deasă alunecă uşor şi precis pe piele.
Umbră, culoare, sculptează şi cedează la emoţie… Rose aux Joues este un must pentru toate femeile care au decis să se distreze cu culorile cu totală libertate şi seducţie.
 
 VĂ IUBIŢI RUJUL? ÎMBUJORAŢI-L!
01 Peach Boy; 02 Chic Pink; 03 Over Rose; 04 Pink Punk; 05 Golden High; 06 Red Hot
 
Cele şase farduri de obraz duo adoptă clasificarea culorilor de la rujurile Guerlain: roşu, roz, bej şi portocaliu. Deja ştiţi cum să vă jucaţi cu ton-pe-ton. Acum, să le amestecăm şi combinăm punându-le în contrast!
• Purtaţi ruj roşu? Împerechiaţi-l cu un fard de obraz roz, pentru a vă exprima feminitatea absolută sau cu unul portocaliu pentru o imagine ca de sărutată-de-soare.
• Aţi optat pentru un bej? În acest caz, alegeţi un fard de obraz roz, pentru o finisare fără cusur.
• Buzele vă sunt îmbrăcate în roz? Încercaţi un fard de obraz roşu, pentru o strălucire  conservatoare cu efect rock sau unul portocaliu pentru un efect pop!
• Ce ziceţi de un ruj portocaliu? Presăraţi bej pe obraji, pentru un rezultat surprinzător atât de modern!
 
 
Mai multe culori
IAR… ŞI IAR!
Roşuri Infernale, Rozuri Angelice:
Un dialog pasional între două abordări îndrăzneţe, în care fiecare femeie îşi poate descoperi feminitatea într-o libertate completă. Şi se joacă cu produsele ei favorite din catalogul Guerlain, reinterpretat în noi nuanţe. ASTA ÎNSEAMNĂ…
ROUGE G DE GUERLAIN
Exceptional Complete Lip Colour
Rouge G revine cu cinci nuanţe elegante noi, marcate de flacăra eternă a feminităţii. Roşu ca macul, roşu adânc, roz intens, portocaliu cărămiziu şi bej strălucitor: nuanţe nestemate pentru a stârni fiecare pasiune: 27 Gilda,  28 Genna,  47 Gisela,  76 Gracy, B04 Bonnie (Rouge G Le Billlant)
  – CONTURUL DE BUZE
Un Contur de Buze de înaltă precizie, durabil, mătăsos Lasting Colour High-Precision Lip Liner – revine cu Rouge Dahlia, care este deja cunoscută şi îndrăgită, pentru a aprinde rujurile roşii îndrăzneţe. Pentru rozurile angelice, îşi face debutul un nou produs: nuanţa 42 Bois des Indes, care este un bej nud. Un produs esenţial, conceput pentru a sublinia tonul natural al buzelor.
 
– KISSKISS GLOSS EXTREME SHINE
Culori radiante – adăugaţi finisarea unor splendide buze ţuguiate cu această irezistibilă atingere de strălucire. Vă prezentăm nuanţele în ediţie limitată nud 851 Sable
Show! şi roz 873 Grenade In! Acest gloss se adaugă pe centrul buzelor pentru a lumina şi mai mult culoarea plină a rujului Rouge G.
 
– FARD DE PLEOAPE IN 4 CULORI
Farduri de pleoape durabile, culori captivante – revinE cu această nouă armonie de culori fardul nr. 14  – Les Fauves. O variaţie între căldura nuanţelor de portocaliu şi brunuri, pentru a face roşul să pară că sfârâie. Cât despre paleta 11 Les Roses, aceasta vă va înfrumuseţa natural ochii angelici.
Textul nu-mi aparține, am primit pe mail noutățile Guerlain – Colecția de toamnă 2012 și m-am gândit să le împart cu voi..  Ambalajele lor luxuriante iar m-au dat pe spate iar blush-urile m-au vrăjit bine, cred că cel puțin unul o să-mi facă o găurică în portofel…

Pe voi ce v-ar tenta?

Comments (7)

 1. Cathy

  Beautiful collection!

  http://cstyledesign.blogspot.com

  Reply
 2. Bruna Araújo

  Adorei o blog, muito lindo, amei tudo. Parabéns mesmo, vou sempre estar aqui (:

  ontendency.blogspot.com

  Reply
 3. hapi2233

  Categoric m-ar tenta blushul dar deocamdata nu-mi permit pentru ca am altceva pe lista. Si inca mai economisesc pentru acel ceva, osa scriu in curand o postare.
  E un set de la Clarins cu crema de fata antirid potrivita varstei mele :), crema de noapte si inca un ser
  Am vazut-o astazi in magazin la oferta si…..sper sa mi-o cumpar in urmatoarele zile. Totusi, poate astept inceputul lunii august ca sunt pe rosu….cu cardul 🙂

  Reply
  1. Federova

   Clarins?? Suna bine, tentant rau! ;;)
   Astept postarea…

   Reply
 4. alicee

  cred glossul mi se potriveste 🙂

  Reply
 5. Carmen

  pff, bijuterii curate ! Asa arata.
  Nu am incercat pana acum produse Guerlin, sincer cred ca nu am avut niciodata un buget atat de mare pentru produsele cosmetice..insa..never say never, nu-i asa?:) te pup!

  Reply
 6. Alexandra Rotaru

  o doamne cum e glosul ala:X:X

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *