Black Cardigan Outfit

Sper că vă regăsesc cu bine la început de 2021 și sper să aveți un an așa cum va doriți! Nu mă pricep eu la urări, dar am încercat, dat fiind faptul că este prima mea postare din acest an.

Tematică fashion, deloc întâmplător și spun asta pentru că mi-am propus ca anul asta să mă axez mai mult pe asta. Nu știu de ce am simțit că vreau asta, dar o să încerc să fiu mai perseverentă și sper să îmi pun în practică toate ideile pe care le am.

Am încheiat 2020 cu o comandă pe Bonprix pentru că îmi doream o pereche nouă de pijamale pentru sărbători. Doar nu va gândeați la o rochie sexy 😛 . Și pe lângă pijamaua găsită, bineînțeles că am băgat și alte lucruri în coș. Mi-am adus eu aminte că îmi plac cămășile albe simple și mi-am luat una și mi-am dat seama că îmi lipsește un cardigan scurt simplu, negru și l-am și găsit.

Pijamaua am luat-o mărimea 38 și este foarte lejeră, cred că mi s-ar fi potrivit chiar 36. Dar sincer prefer că hainele de casă să fie mai mari, mai lejere. Bluza are un mesaj drăguț pe față ~ Good vibes only, scris cu argintiu, asta fiind detaliul care m-a atras fiind în concordanță cu sărbătoriile. Îmi place culoarea și îmi plac pantalonii pentru că sunt strâmți jos la gleznă :-D.

Cămașa albă o puteți vedea cum am purtat-o, în clipul ĂSTA de pe igtv,în prima ținută. Tot acolo se observă și sutienul alb cu îngeraș în colț pe care l-am luat tot de pe Bonprix. Era la set cu unul negru care are în colț un drăcușor 😆 . Mi s-au părut tare haioase și îmi plac pentru că sunt din bumbac. Revenind la cămașă, este albă și simplă după cum se observă, genul de cămașă care merge la o grămadă de ținute și nu trebuie să lipsească din garderobă. Bineînțeles că mai am și de la alte branduri, dar din păcate în timp se subțiază, se mai îngălbenesc și chiar trebuie înlocuite.

Cardiganul l-am nimerit la fix și pe el pentru că este exact piesa de care aveam nevoie. Mă rog…o să am nevoie când voi merge din nou la serviciu.Nu aveam ceva pe negru și fără nasturi și uneori la unele ținute simțeam că mi-ar fi de folos așa ceva. Îmi place materialul, e foarte plăcut la atingere, grosuț, ține de cald și după cum am dat de înțeles, este foarte versatil. În clipul de pe #IGTV (Click) am compus 5 ținute, el fiind piesa comună.

Iar mai sus am altă ținută purtată într-o zi frumoasă de decembrie. Am ieșit în sfârșit pe tocuri, după o luunga pauză. Nu a fost greu, dar nici nu am stat prea multe ore încălțată. M-am simțit în micul Paris, cu băscuță și buze roșii, fundă la gât, fustiță jucăușă și fundal crăciunistic cu globuri colorate și mașină vintage.

Sper  v-au plăcut alegerile mele de pe Bonprix. Promit  data viitoare scap de pijamale 😀 , în sensul  vin cu haine de purtat afară.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *