De unde mi-am comandat Costume de baie și Accesorii pentru vacanță

Ei bine, nu aveam de gând să scriu despre asta, dar am tot primit întrebări cu privire la costumul de baie animal prinț în care am apărut pe story la un moment, dar și despre accesoriile purtate în concediu. Așa că le-am pus cap la cap și facem un rezumat frumos care să fie util pentru pasionatele de shopping online, like me 😆 .

Accesoriile

E moda asta cu fructele de mare purtate în toate feurile și de când am văzut prima dată prin primăvară, la o bloggerita mare pe insta, am înnebunit. Iar când am intrat pe siteul ce vindea așa ceva, am căzut de pe scaun. Glumesc. Dar erau niște prețuri șoc 😯 . La o lună și ceva am dat un search pe ….Aliexpress. Vă așteptați? Și da. Acolo am găsit ce am vrut și de acolo am comandat accesoriile pe care le voiam în concediu. Am făcut comanda în iunie și am ridicat coletul fix în ziua plecării, adică pe 27 iulie. Coletul l-am putut urmări pe site și a fost trimis destul de repede numai că la BSI și la Poștă Română a stat vreo 2 săptămâni și ceva.
Sunt mulțumită de ce am comandat, excepție face o brațară de picior (lănțișor simplu și o scoică) care a cănit aproape instant după ce am mozolit-o toată ziua cu SPF și am scăldat-o prin apă sărată și nisip.
Dar, nici nu am pretenții la așa prețuri, clar.

Vă las linkuri pe cuvinte cu cerceii cu scoici, steluțele de mare, perlutele cu scoici. Să nu vă speriați de prețuri, care încep de la 0,90$ și nu depășesc 6$.
Colierul de scoici pe care îl ador și arată impecabil deși l-am chinuit și pe el în apa sărată a fost doar 1,69$.

Vara asta mi-am procurat doar 2 costume de baie noi, unul întreg și unul din 2 piese. Mă rog, sunt 3, dar pe al treilea nu l-am purtat deloc, vă povestesc mai jos de ce.
A se observa o oarecare simpatie pentru animal print și snake print. EU, care în trecut nu voiam să aud de așa ceva. Nu știu ce mi-a venit, dar am fost cu ochii numai după imprimeurile astea.

Costumul de baie verde, întreg, Animal Print – Amiclubwear.

Ca să fiu sinceră l-am purtat doar pentru poze, vreo 15 minute cu tot cu îmbrăcat, deși au fost vreo 2 zile cu vânt mai puternic, în care aș fi putut să îl iau la plajă. Problema e că nu mă simt foarte bine în el, parcă mă strânge puțin între picioare. Ar fi potrivit unei fete cu trunchiul mai mic. Eu am 1,69 cm, nu sunt foarte înaltă, dar nici mică de înălțime. În zona bustului a venit cu 2 chestii rotunde subțire din burețel, dar forma lor nu mă avantaja deloc așa că le-am dat jos, fiind detașabile. Ca și material și cusături nu am ce să îi reproșez, dar nu prea l-am nimerit, poate doar dacă se mai lasă materialul puțin.

Costum de baie Animal Print, 2 piese – Aliexpress.

După lungi căutări pe Aliexpress, am dat de modelul ăsta care m-a atras, nu știu de ce. Și îmi place foarte mult iar prețul lui a fost extrem de mic, doar 4,99 $ (12,57 $ cu transport cu tot). Bineînțeles că am citit comentariile celor ce l-au mai cumpărat, am văzut poze și așa am ajuns să îl comand. Dacă nu văd comentarii și poze demonstrative, nu comand de pe Aliexpress. Comanda a fost expediată foarte repede, cam într-o săptămână jumate, numai că ce să vezi…a stat vreo 2 săptămâni pe la BSI și încă o săptămână la oficiul poștal de care aparțin. Apoi, am primit AVIZ. Sistemul ăsta e praf. Zici că faci comandă din China, dar vaaai, face coletul o lună-două până ajunge. Dăm vina pe site și pe chinezi când de fapt…la noi e dezastrul.
Revenind la costumul de baie, l-am purtat o singură dată și am zis că nu îl mai port până nu mai slăbesc. Pentru că are talia înaltă, lucru care îmi place, dar e foarte strâmt și îmi ies șunculițele. După ce am citit printre comentarii că mărimile nu prea corespund, am ales L și bine am făcut, altfel nu aveam ce să fac cu el. Sutienul îmi vine bine, deși putea să fie o tentă mai lărguț. Mă simt foarte…bandajată în el.

Costum de baie Snake Print, 2 piese – Aliexpress.

La fel l-am luat, după ce am citit comentarii și am văzut poze. Și tot la fel de repede a fost trimis numai că din păcate nu a ajuns la mine înainte de concediu și nu am apucat sa il port. O SĂPTĂMÂNĂ jumate l-am verificat și zilnic figura la BSI, așa că într-o joi am sunat și am întrebat-o pe doamna de acolo de ce este blocat și nu se mai mișcă de atâtea zile. Răspunsul ei a fost foarte clar: “avem mii de colete și puțin personal, nu avem ce să facem”. Apoi am întrebat dacă pot merge să îl ridic personal și răspunsul a fost NU. Bineînțeles că se putea, altă dată am mai făcut asta, dar știți voi vorba aia: Nu a fost omul potrivit la momentul potrivit. Nu-i nimic, o să port costuml de baie la anul. Îmi vine bine, dar cred că o să strâmtez foarte puțin banda aceea de sub sâni. Mi se pare ușor lărguță și instabilă. La fel, sutienul a venit cu 2 bureți subțiri detașabili, dar cred că o să îi las. Bikini îmi vin foarte bine, sunt tot cu talie înaltă, dar nu sunt așa de strâmți ca ceilalți. Se mulează altfel, pare material mai subțire și mai elastic. Și bineînțeles că după ce am citit comentariile celor ce-au mai cumpărat, am ales tot mărimea L și e ok. Prețul lui a fost 4,79 $, dar cu tot cu transport am plătit 9,58 $.

Cam atât pentru vara asta, dar deja mă pregătesc pentru vara viitoare 😀 , în sensul că iar cotrobăi pe Aliexpress, sunt o tonă de modele de costume de baie frumoase și cel mai rău mă enervează că trebuie să pierd timp citind la comentarii și uitându-mă la poze…dacă sunt. Și asta vă sfătuiesc și pe voi să faceți.
Iar dacă sunteți mai pufoase și aveți tendința să vă acoperiți mai mult, vă recomand costumele de baie întregi modelatoare de pe BONPRIX. Poate sunt ceva mai scumpe decât cele de pe Aliexpress, dar merită fiacare bănuț.

Voi de unde preferați să vă luați costume de baie, vă riscați din online?

Comments (2)

  1. Bianca

    Dupa articolul asta cred ca imi voi cumpara si eu haine de acolo pentru vacanta, am vazut ca merita

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Trebuie sa ai rabdare cu expedierea, poti avea surprize. Eu am comanda cu o luna si un pic inainte 🙂

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *