Ingrediente prețioase, ritualuri luxuriante ~ gama Aegyptus – Tesori d`Oriente

De multe ori am ales să folosesc sprayul de corp în detrimentul parfumului scump și cam tot de atâtea ori am fost intrebată ce parfum am folosit. Am testat nenumărate arome de la Tesori d’ Oriente dar cea mai remarcată a fost Aegyptus. Și de câte ori îl văd și îl folosesc îmi vine în minte Cleopatra, tocmai datorită numelui dar și mirosului pregnant și puternic ce inspiră mister și senzualitate.
Egiptenii sunt recunoscuți pentru cultul îngrijirii și ritualurile luxuriante dedicate frumuseții, iar Tesori d’Oriente aduce mai aproape secretele acestora cu gama Aegyptus, un răsfăt pentru trup și simțuri.20160809_105447Gama Tesori d’Oriente Aegyptus reunește ingredientele prețioase folosite în Egiptul Antic pentru o călătorie mistică în propriul spațiu.
Notele florale ale crinului albastru de Nil invăluie corpul într-un parfum sofisticat și intrigant, iar esențele exotice ale lemnului de santal și condimentelor completează tabloul îngrijirii care poartă gândul către călătorii și tăramuri bătătorite de pașii zeilor.

Hidratare de pe tăramuri mistice

Laptele de papirus este un ingredient folosit incă din vechile timpuri de egipteni, fiind apreciat pentru proprietătile sale de hidratare și hrănire. Texturile fine ale produselor din gama Aegyptus îngrijesc pielea în profunzime, lăsand-o catifelată și parfumată timp îndelungat, pentru o călătorie magică pe tăramuri feerice.
Ritualul de îngrijire devine un adevărat răsfăt când miresmele Orientului te poartă către o călătorie spre timpuri indepărtate, în pași parfumați:

♥1. Aroma proaspăt-florală ale cremei duș și cremei de baie persistă vreme indelungată, iar produsele hidratează eficient pielea chiar din timpul utilizării, sub duș;
♥2. Crema de corp actionează în profunzime, efectul de piele fină și moale resimtindu-se chiar după prima aplicare și pentru timp îndelungat. Parfumul crinului albastru de Nil te însoțește pe parcursul întregii zile, invăluindu-te în miresmele tăramurilor orientale;
♥3. Apa de toaletă se aplică în zone-cheie ale corpului, unde parfumul prinde viată și se armonizează perfect și, în același timp, diferit, în funcție de PH-ul fiecărei utilizatoare.

Gama Tesori d’Oriente Aegyptus te poartă într-o lume atemporală, unde senzualitatea, misterul și rafinamentul femeii sunt cele mai preț elemente.Lo-Res Tesori d'Oriente Aegyptus

Gama conține:
Cremă de baie 500 ml, 18.60 lei
Apă de toaletă 100 ml, 26.04 lei
Cremă de duș 250 ml, 11.53 lei
Cremă de corp 300 ml, 24.80 lei

Eu mă declar fană a produselor Tesori d`Oriente. Le cunosc de mai bine de 10 ani și mă bucur enorm că acum le găsim mai ușor și în România (în supermarketuri în mare parte).
Dacă nu aveți timp să colindați sau nu v-au sărit în ochi, vă invit la concursul de pe pagina mea de facebook. Împreună cu Tesori România am pus la cale 2 PREMII frumoase, formate fiecare din 3 produse Tesori d`Oriente, arome diferite și fascinante. Pentru detalii și înscrieri vă aștept acolo. Link AICI. 😀 13906844_1180824218634525_8457285094049553251_n

Pe curând!

Comments (3)

 1. Lacramioara

  Si eu ador acesta aroma ,e cea mai puternica

  Reply
 2. Tamasan Mariana

  Superbe!

  Reply
 3. Daniela

  Si inca nu ai simtit nimic. Parfumurile barbatesti egiptene sunt dementiale. Cum ajung acasa intru pe Facebook!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *