Lemon & Vanilla Mousse ~ Noua cremă de duș B.U. in action

Cum vă sună Lemon & Vanilla Mousse? Credeați că e vreun desert, nu-i așa? Este, da. O prăjiturică marca B.U. dar care se servește doar în duș și o savurează doar pielea. Am rămas în sfera de îngrijire a pielii și a noutăților delicioase apărute recent și încerc să-mi imaginez cam cât de fascinant trebuie să miroasă această prăjiturică virtuală. Pardon, cremă de duș.

Feel Positive este vibraţia acestei veri! Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse, cea mai recentă lansare a gamei, combină două ingrediente savuroase, într-un mix de prospeţime şi delicateţe. Lămâia are proprietăţi de curăţare şi tonifiere a pielii şi îi conferă o strălucire aparte, pentru senzaţia instantă de energie. Vanilia, pe lângă mirosul seducător, are efect antioxidant, lăsând pielea suplă şi parfumată timp îndelungat.BU_LemonVanilla_PACKSHOT_RGBB.UFormula îmbogăţită cu complexul Nutri-Moist System conţine agenţi emolienţi ce hidratează şi catifelează epiderma. Textura cremoasă este ca o atingere delicată, iar spuma parfumată transformă minutele în duş într-o experienţă senzorială ce combină aromele yummy cu îngrijirea intensă a pielii. Hidratare şi îndulcirea fiecărei dimineţi – momentele de îngrijire se transformă într-un ritual pastelat de răsfăţ nu doar pentru piele, ci şi pentru simţuri.
Crema de duş B.U. in action Lemon & Vanilla Mousse este doza zilnică de prospeţime şi hrănire a pielii într-o combinaţie delicioasă!

Cremele de duş B.U. in action sunt disponibile în urmatoarele variante:
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered!
B.U.  in action My Yummies! Pistachio & Macaron – and get spoiled!
B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy!

 B.U. in action shower cream, 250 ml 9 lei

 Ați încercat sau vă tentează noua Cremă de duș B.U. in action? 😆 

Comments (2)

  1. Deea D.

    My Yummies! I gotta have them both – si varianta cu lamaie si vanilie, dar si cea cu macarons!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ahh, te invidiez 😀

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *