Primele comenzi pe Bonprix

Astăzi am de gând să vă povestesc despre comenzile de pe Bonprix dar să vă și arăt o rochiță din ultimul colet.
Acum câțiva ani am răsfoit pentru prima dată o revistă catalog de-a lor, nu mai știu prin ce revistă de pe piață am găsit-o. Nu am îndrăznit să comand nimic în primul rând pentru că eram aproape sigură că pozele nu coincid cu realitatea și nici prețurile nu erau așa atractive. Pozele erau superbe ca și acum, haine frumoase, impecabile iar modelele pe măsură. Catalogul îmi amintește de colecția de reviste a mamei de prin `90. Nu știu de unde le strângea dar știu că avea reviste de modă în germană și eram inebunita să le răsfoiesc.
În fine. Cam la începutul anului câteva prietene mi-au arătat ce rochițe și ce costume de baie întregi și-au comandat pe Bonprix. Am rămas surprinsă de calitatea ireproșabilă și am zis că musai trebuie să-mi iau și eu ceva. O perioadă am făcut comenzi împreună și știu că produsele ajungeau destul de greu, chiar și după 3 săptămâni de la comandă. Acum câteva săptămâni am făcut singură prima comandă și mi-am ales o rochiță și 2 perechi de sandale cu gândul că nah…vine vara până ajunge coletul 🙂 . Am plasat comanda vineri și vineri fix după o săptămână mi-a ajuns coletul la ușă. Apropo, dacă vă abonați la site primiți un voucher de 20 lei la prima comandă de min 100 lei iar în unele zile (mai ales în weekend) nu se plătește transportul. Iar din când în când mai apar și reduceri. Eu nu am avut probleme cu mărimile, la rochii mi-am ales M (38) iar la sandale 38, atât cât port. Costumul de baie l-aș fi ales 40 find lată în șolduri dar prietenele cu experiență și colecție de costume de baie de la ei, m-au sfătuit să-mi aleg 38 și într-adevăr mi se potrivește. În general port 38 dar la unele perechi de pantaloni, de exemplu, mi se potrivește 40. Legat de retur știu sigur că este gratuit.

Au nenumărate rochii, variate modele pe care chiar nu le-am mai văzut pe altundeva. Uitându-mă în wish-list observ că am fost atrasă și de jachete și sacouri dar și de chestii de casă. De exemplu îmi plac mult ghirlandele cu flori și beculețe. Bune pentru fetele care fac videoclipuri pe Youtube. Mi-am luat mai demult un suport pentru pui la cuptor dar nu am apucat să-l folosesc deloc. Ce mi-am mai luat și îmi plac mult: o față de masă cu fluturi și un set de 3 cutiuțe vintage foarte simpatice (la doar 10 lei).Bonprix

Rochița cu imprimeu floral am vrut-o pentru că are mult galben și o ador. Este elastică, nu foarte subțire și foarte comodă. Sandalele le vedeți în alte postări.OOTD DSC02793 DSC02774 dress.bonprix fashion.floral,print.dress DSC02839 Bonprix.Federova DSC02800 DSC02810

Ați făcut comenzi pe Bonprix până acum? Vă tentează ceva? 😆 

 

Comments (14)

  1. miu miu

    Foarte frumos iti sta. Foarte foarte si se vede ca are si o calitate net superioara.

    Te pup

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos! Pup

      Reply
  2. TrendwithDeea

    Foarte frumoasa rochia si iti vine minunat. Imi plac produsele de la Bonprix, chiar sunt calitative 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ai comandat și tu de la ei? Am auzit și un caz nefericit dar cred ca mai degrabă a fost o nepotrivire. Eu am nimerit numai lucruri frumoase și calitative iar masurile s-au potrivit perfect. Și prietenele mele sunt super mulțumite.

      Reply
  3. Lory's Blog

    Vaaai ce rochita frumoasa!!!! Cum de nu am vazut-o si eu? :))
    Desi galben nu este deloc culoarea mea, imi cam sta gandul la culori pe care le-am evitat multa vreme, precum galben. E superba rochita si iti vine super!
    Te pup!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nu știu cum de nu ai vazut-o dar au atâtea modele frumoase, cu greu m-am hotărât pe care sa o aleg.
      Mie îmi place galben de câțiva ani încoace, înainte fugeam de el :)).
      Pup și eu!

      Reply
  4. Georgia

    E minunata rochita si iti vine ca turnata. Sa te bucuri de noutati!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mulțumesc Georgia, te pup!

      Reply
  5. Daniela

    Ce rochita frumoasa. Si ce bine iti sta cu ea si cu sacoul. Ma tot uitam sa vad costumul de baie.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Aaa, am unul întreg negru cu detalii auri și arginti pe care l-am purtat o dată la Therme, e foarte fain ca subțiază, strânge burtica :-D. Au o categorie de chestii modelatoare. Și mi-am mai luat unul din 2 piese negru cu imprimeu floral, luna viitoare pun poze cu el sigur.

      Reply
  6. Bookish

    Am comandat şi eu de 3 ori acelaşi costum de baie de la ei. Prima dată nu am nimerit mărimea, apoi mi-au trimis pe negru în loc de roşu, apoi a fost ok. Sutienul e într-adevăr foarte frumos şi mi se potriveşte f bine. Pentru retur e cam complicat, acceptă doar prin poştă, dar ţi se înapoiază banii dacă trimiţi factura de la poştă scanată. Mie comenzile mi-au venit în 3 săptămâni, poate între timp au îmbunătăţit procesul. Eu am comandat anul trecut.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Anul trecut știu ca și prietenelor mele le veneau tot după 2-3 săptămâni și așa mă așteptam și eu acum dar uite ca m-au surprins. Eu nu am avut probleme cu mărimile, le-am nimerit. Ce port de obicei aia am comandat, adică 38 sau M. Cu returul nu știam ca e asa de complicat, sper sa nu am ghinion.

      Reply
  7. Julia Letitia

    Am vrut sa fac comanda de cateva ori la ei, dar cand am vazut cat trebuie sa astept sa o primesc, am renuntat. Nu-mi place sa astept mai mult de 2 zile un colet. Nu inteleg de ce n-au magazin/ depozit in Romania. Anyway, e pierderea lor, ca eu pot sa-mi iau haine si din alta parte.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nu știu, poate pe viitor. Vânzări au destule dar cine știe.. Pe mine nu ma deranjează, m-am obișnuit sa aștept coletele. Uit de ele și e chiar o surpriza când vin la ușă sau la posta:-D

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *