Polynesian dream ~ Douglas Home SPA

Sunt sigură că și cerul mohorât are frumusețea lui aparte dar eu nu pot iubi ploaia oricât de “caldă de vară” ar fi ea. Și de câte ori simt că mă deprimă, îmi aduc aminte de arsenalul de produse aromatice uitate undeva pe etajeră și prin duș.
O relaxare profundă pentru trup și suflet e tot ce îmi trebuie în astfel de zile în care nu aș vrea să ies afară sau pur și simplu simt nevoia unui moment de răsfăț. Cel mai mult sufăr de absența lumânărilor aprinse pentru că uit de ele și de multe ori nu știu unde să le pun ca să ardă neobservate de cel mic 😆 . O lumânare parfumată nu numai că încălzește altmosfera cu aroma ei dar simpla ei prezență, flacăra aia mică ce arde, parcă încălzește sufletul și bucură privirea.
Pentru răsfățul pielii baia rămâne cel mai potrivit refugiu și vă ademenesc cu aroma uleiului de kukui în combinație cu fructul noni, principalele ingredinete a celor două produse Polynesian dream din gama HOME SPA DOUGLAS, despre care o să vă povestesc.Douglas-Home-SPA-Mirosul gamei mi se pare greu de descris, nu mă pricep dar pe mine chiar mă duce cu gândul la un SPA luxos de pe meleaguri exotice.
Spumă de baie nu am mai încercat până la acest produs și vreau să spun că m-a surprins plăcut. Nici nu știam că există. Este sub formă de spray și arată ca un gel albicios care se transformă instant într-o spumă albă densă și frumos parfumată. Un puf în podul palmei este de ajuns pentru întregul corp pentru că își mărește volumul suficient. Are o textură fină și densă iar mirosul rămâne impregnat pe piele destul de mult. Ce am observant și m-a surprins plăcut este faptul că lasă pielea foarte fină și acea finețe se simte la atingere până la următorul duș, adică a doua zi seara în cazul meu 🙂 .
Am folosit-o cu success și mi-a plăcut mult și în zilele în care m-am epilat cu lama.douglas

Polynesian dream.DouglasPolynesian-dream

INGREDIENTE Crema:

Polynesian-dream.IngredientsCrema de corp Polynesian dream  are o textură onctuoasă și miroase la fel de plăcut ca Spuma de baie. Intră destul de repede în piele, hidratează și nu lasă peliculă grasă la suprafața ei.  Am folosit-o seara după duș înainte de culcare iar mirosul l-am simțit pe piele și în haine și dimineața. Nu este un miros persistent și deranjant ci plăcut și discret.

Îmi plac cele două produse și recunosc că mi-ar plăcea să testez ceva și din celelalte linii Home SPA care bănuiesc ca miros la fel de bine după cum sună: “Harmony of Ayurveda” (almond oil & sesame oil), “Spirit of Asia” (bamboo milk & ginger), “Beauty of Hawaii” (hibiscus & monoi oil), “Moments of Sento” (camelia oil & dragonfruit).

*produsele le-am primit la evenimentul Beauty Swap.

Ați încercat ceva din gama HOME SPA de la Douglas? Aveți vreo recomandare?

Comments (7)

  1. Iulia's Corner

    Sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus la inceput :).Am tot vrut sa incerc si eu ceva din gama Home Spa, insa pana acum nu am apucat.Te pup!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    Reply
  2. Lory's Blog

    Mmm parca miros pana la mine! :))

    Reply
  3. coco

    sunt minunate aceste game, am avut cu cirese amare, super mirosea!

    Reply
  4. coco

    inca mai am putin…

    Reply
  5. Daniela

    Nu degeaba imi lipsesc zilele petrecute la tara la bunici. Flacara aia din vatra, la care ma uitam cand nu puteam iesi in curte ca ploua… parca imi aducea soarele in suflet. Evadarea in aceste mirosuri si rasfat deja este un vis. Ar trebui sa incerc si eu. Cand mai ploua?

    Reply
  6. Victoria West

    Ce bine arata produsele. 🙂

    Reply
  7. Liana Dotée

    Suna foooarte bine!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *