Bohemian Style Outfit

La ultimul outfit v-am arătat rochița cămașă și tot acolo v-am spus să vizionați clipul de pe youtube dacă sunteți curioase și vreți sa știți ce am purtat pe sub. Am îndrăznit să suprapun două rochii, de ce nu? 😆 Cu toate că rochia colorată Bohemian Style aș fi văzut-o purtată doar undeva pe malul mării, s-a încadrat frumos și în verdele crud al peisajului. Am sperat că o să pice pe mine mai lălăie, așa cum pica pe modelul de pe site dar pentru asta cred că trebuia să am -10kg 🙂 . Eu am purtat-o normal dar merge la fel de bine și cu umerii lăsați.

Apropo de peisajul verde, este parcul sălbătic din continuare parcului IOR (București) și din câte știu este proprietate privată dar deschisă publicului. Îmi plăcea sălbăticia aia din miezul orașului, copacii crescuți la întâmplare, ciripit de păsări, zumzet de albine, drum de țară, iarbă netunsă și poteci în toate direcțiile. Nu-mi mai pare rău că în locul ăla va fi un mare mall în câțiva ani…pentru că atâta mizerie n-am văzut nici în cele mai sărace zone din mediul rural 🙁 . Nu m-am putut abține.sammydress.dressRochița elastică cu mult roz la bază este unul din lucrușoarele pe care le-am primit fără să fiu întrebată înainte. Aș fi ales cu siguranță mărimea L sau poate chiar XL ca să fie cât mai largă posibil. Ar fi mers chiar și pe vremea asta cu o gecutață de piele sau de blugi și cu botine în picioare. Tare mi-ar fi plăcut să încerc cele două variante dar cu ea așa mulată, nu.

 Rochie/Bohemian Dress: Sammydress, HERE (la doar 8,93$ 😯 )
 Espadrile & Earring: H&M
Youtube video HERE

boho.chicbohemian.stylesummer.outfitboho.style.outfit

Comments (10)

  1. Lory's Blog

    E asa draguta rochita! 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Thanks! :-*

      Reply
  2. Violeta Balaban

    foarte frumoasa esti..ai un corp de invidiat ,iti sta super asa

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mulțumesc frumos!

      Reply
  3. Alexandra

    Foarte frumoasa rochita, iti sta super.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mulțumesc Alexandra!

      Reply
  4. Victoria West

    Wow, da’ e vreme frumoasa la Bucuresti, lucky you! La Toronto inca avem grade “cu unitati”, “zecile” intarzie sa apara. 🙂
    Foarte faina rochita.
    Si parcul imi place, o priveliste frumoasa de tot.
    Sa ai zi buna Fede!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ms Victoria! Este schimbătoare rau vremea, când e foarte cald când e foarte rece. M-a derutat complet, dimineața am plecat am dezbrăcată și deja m-a luat gatul. Iar în wkd cică iar e foarte cald :-O.
      Pup, weekend fain sa ai!

      Reply
  5. Stoichita Irina

    Vrei sa o dai rochita? Sa o vinzi? As fi eu interesata!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Dacă o vrei tu, da 😀

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *